Uusimmat kirjastolainasi

Petri Hiltunen et al - Eino Leinon Helkavirsiä.
Eri piirtäjien sarjakuvatulkintoja Eikan runoista.
Jarkko Sipilä - Kahdesti tapettu.
Viimeseks jääny Takamäki.
Antti Tuuri - Mies kuin pantteri. Wahlroosin elämä.
Elämäkerta Tuurin vaimon veljestä jolla on downin syndrooma ja jonka edunvalvojana tuuri on toiminu jo vuosikymmeniä.
Henry Dunant - Solferinon muisto.
Muistelmateos sivullisen kokemuksista Italian itsenäisyyssodassa 1859 ja työstä joka johti SPR:n kirpparin perustamiseen 1877.
20220705_212032.jpg
 
4017E718-29EE-4BF3-BA2C-C9F13E86FD2B.jpeg

Rain Like Hammers taas omia tilauksia kirjaston valikoimiin (kiitos @kaamio) kun joillain listoilla kovasti kehuttiin! Aikas pätevää sci-fiä ja taiteessa todella vahvat Moebius vibat (@simoxyz huom!).

Far Sector myös kovan spe-fi kirjailija N.K. Jeminisin kässäröimää. Green Lantern tarina ja ekan jakson, minkä ehtinyt lukea, perusteella hyvää kamaa!

Coffin Bound (vol2) tästä jo ekan volumen luin aiemmmin mutta ei ihan itselle toiminut. Tämän toisen ehdin jo silloin samalla varailla niin luetaan nyt pois. Ihan pätevää kamaa kyllä mutta tarina liian diippiä itselle että pysyisi ajatus kasassa lukiessa.

Immortal Hulk (omnibus vol2) kans jatkoa omiin tilauksiin ja tämä onkin taas paremman pään uutta Marvelia! Eka volume oli kovaa tykittelyä niin tästä hyvä jatkaa! Hieman synkemmän pään Hulk tarinointia.

Gyo kauhumangaa Japanista. Uzumaki oli sen verran päräyttävää settiä niin piti varailla lisää Junji Itoa nopee! Ja tämä myös todella hämärää settiä mitä puoleenväliin jo lukenut.

Ice Cream Man oli lisälaina suoraan hyllystä varailujen päälle. Ihan ok Creepshow henkistä episodikauhua.

Alarivi kierrätyshyllystä taas mukaan. Elämänkertoja kiva aina lueskella ja jumalauta Turbotimantti! Ennen oli lehdet kunnollisia!

Edellisistä lainauksista pitää nostaa vielä tuo 2020-luvun yhteiskuntapolitiikka. Suosittelen täälläkin kaikille varsinkin työvoimapolitiikasta omaa tutkimusta tekeville ja vääntäjille sillä tuossa oli varsinkin ’miten tähän ollaan tultu’ alustus todella selkeästi kirjoitettu. Eli avasi hyvin miten Suomessa on työvoimapolitiikkaa kehittynyt tällä vuosisadalla ja mikä on nykytilanne.
 
Viimeksi muokattu:
2E29EFBF-97EA-43B4-938C-6E9B3CEFA6EF.jpeg
Klara ja aurinko uutta palkittua sci-fiä ja on kyllä todella hyvä ollut mitä puoleenväliin ehtinyt!

One Punch Man taas jatko tarinaan ja on ok hömppää.

Remina koska pitää saada lisää Junji Itoa! :bow:

The Many Deaths of Laila Starr kehuttua uutta sarjista eli innolla taas odottelee lukuvuoroaan!

Transmetropolitanin tokavika kokkari. Kohta tämäkin kaunis matka loppuu. @simoxyz joko otettu haltuun?

Rinne vielä lukemattomat Rumiko Takahashia. Törmäsin kirppiksellä muutamaan pokkariin ja tulikin mieleen että en tätä koskaan lukenut kun Suomessa julkaistiin niin korjataan nyt tilanne.

Pimeyden aika kierrätyshyllystä omaan hyllyyn. Vaikuttaa kiinnostavalta historiakirjalta.

F434823F-393E-4AC6-A567-41ECCF8617DB.jpeg
Talo Bronxissa unohtui ekasta kuvasta. Huomaa että @kaamio ei ole enää kirjaston palveluksessa kun sen verran repsotti kirjan selkämys että teippasin itse kuntoon. Ei siellä enää muut hoida hommia kun osaavin poissa. Sarjis vuodelta 1982 ja kirjaston ainoa kappale niin alkanee olemaan vähän kovilla. Tämäkin aiemmin lukematta. Dropie Avenuen lukaisin juuri mikä samaa jatkumoa niin odotukset toki korkealla!

Uutena varauksena iskin tämän sisään:
 
Viimeksi muokattu:
43CE9E65-9B23-4B3A-A1DE-14A61025A167.jpeg
Vettä on virrannut joessa ja kirjastolainoja Jarskimon talossa mutta tänne tullut huonosti rapsattua. Eli back to ruotu.

Leffaan hyvin Veijo Espoon kirjasto liimannut viivakoodin nimen päälle mutta kyseessä siis Peter Stricklandin vanhempi leffa Berberian Sound Studio. Katselin just miehen uudemman In Fabric leffan ja diggailin ja tämä näkemättä. Nythän myös uusin Flux Gourmet tulossa teattereihin.

Snow Crash cyberpunkin klassikoita Neurovelhon ohessa ja jäänyt jostain syystä lukematta. Elikkäs korjataan tilanne.

Empire lehti vuodelta -93 päätyi kierrätyshyllystä mukaan luettavaksi.
 
Gasellit matka.

Toki varauksen noutaminen vaiheessa koska väliaikainen kirjasto näköjään auki 10-16 ti ja to. Ma ja ti 10-19 , silloin ehtii työssäkäyvä asioimaan.

Hätiksen ja päkän ensimmäisen kirjan sä maksat kuuntelin vuosi takaperin äänikirjana. Se oli mukava kirja.

Uusi kirja kiinnostaa paljolti. Itse olen bändiä 2013 lähtien seurannut. Kiva lukea matkasta. Nopeasti ei ole suosio tullut ja hieno nähdä missä pisteessä ovat nyt.

Ensimmäisen julkaisun lemppari biisi.
 
8DFA2793-46F8-43B5-87E9-7066DC943EE7.jpeg
922DF857-473B-477A-9EBF-D71521325899.jpeg
Varauksia haettu.

Hulk ja One Punch Man jatkoa edellisille.

Vampira kirja kiinnosti heti kun ilmoitettiin. Nopealukuinen ja mielenkiintoista settiä varsinkin 50-luvun Hollywoodin seuraelämään.

System Crasher leffa jäi taannoin katsomatta Berlinalessa ensi-iltavuonna. Ja sen verran kehuttu sen jälkeen että piti nyt vihdoin korjata tilanne. Erittäin väkevä draama ryhmäkotiin sijoitetusta käytöshäiriöisestä esiteinistä. Pääosan esittäjä kyllä huikea

Cast Away edelleen näkemättä ja ei ollut enää missään streamipalvelussa. Eli kirjasto hätiin! Kuka enää 2020-luvulla ostaa tai vuokraa leffoja joita saa lainattua?

Iida Rauman Hävitys omakohtaisiin kokemuksiin perustuva kirja koulukiusaamisesta. Tätä sen verran kehuttu että iskin samantien varaukseen kun luin juttuja. Useampi kuukausi sitten menikin että oma lainausvuoro.
 
System Crasher leffa jäi taannoin katsomatta Berlinalessa ensi-iltavuonna. Ja sen verran kehuttu sen jälkeen että piti nyt vihdoin korjata tilanne. Erittäin väkevä draama ryhmäkotiin sijoitetusta käytöshäiriöisestä esiteinistä. Pääosan esittäjä kyllä huikea

Tämä oli aivan loistava. Huikea suoritus nuorelta pääesiintyjältä.
 
Cast Away edelleen näkemättä ja ei ollut enää missään streamipalvelussa.

Niin tarkotat ettei satu olemaan omissa aktiivisissa?

Toi leffa löytyy kuitenkin Amazon Prime Videosta, Viaplaystä sekä jopa Ruudusta (SkyShowtime).
 
Takaisin
Ylös Bottom