Uusimmat kirjastolainasi

Jarskimon talo

NES-Retro Expert
Insider
Viestit
3824

Maine:

8D15AF6C-A7C0-4C6F-A978-7117F586EB50.jpeg
Ylärivi varaukset ja alarivi kierrätyshyllystä lainan päälle. Kesämökille luettavaa!

2020-luvun yhteiskuntapolitiikka ollut jos siis talvesta asti varauksessa ja muuttuneen maailmantilanteen vuoksi taitaa olla jo osittain vanhentunut! :ohgawd:

Hiljaisuus
kovasti kehuttu ja Don Delillo ei yleensä petä. Tämä olikin ohut kirja eli sivuja vain sata niin voisikin melkein lukaista pois alta ennen mökkireissua.

Katukyttä sisältää Art Spiegelmanin (Maus) taidetta yli kymmenen vuoden tauon jälkeen. Tämäkin siis hyvin lyhyt kirja jossa mukana kuvitusta. Kvaakin arvostelu.

Brave New World löytyy suomeksi hyllystä mutta nappasin tämän pojalle luettavaksi kun suosii englantia. Fear of Flying erotiikkaa juhannusöihin! Ja Kunnaksen satu-CD:t tytölle hetkiin kun isi ei jaksa lukea satuja. Tai automatkalle jos tulee tylsää.
 
Viimeksi muokattu:

epis313

Kodittomien kissojen Oscar Schindler
Ad Infinitum
Viestit
1431

Maine:

Petri Hiltunen et al - Eino Leinon Helkavirsiä.
Eri piirtäjien sarjakuvatulkintoja Eikan runoista.
Jarkko Sipilä - Kahdesti tapettu.
Viimeseks jääny Takamäki.
Antti Tuuri - Mies kuin pantteri. Wahlroosin elämä.
Elämäkerta Tuurin vaimon veljestä jolla on downin syndrooma ja jonka edunvalvojana tuuri on toiminu jo vuosikymmeniä.
Henry Dunant - Solferinon muisto.
Muistelmateos sivullisen kokemuksista Italian itsenäisyyssodassa 1859 ja työstä joka johti SPR:n kirpparin perustamiseen 1877.
20220705_212032.jpg
 

Jarskimon talo

NES-Retro Expert
Insider
Viestit
3824

Maine:

4017E718-29EE-4BF3-BA2C-C9F13E86FD2B.jpeg

Rain Like Hammers taas omia tilauksia kirjaston valikoimiin (kiitos @kaamio) kun joillain listoilla kovasti kehuttiin! Aikas pätevää sci-fiä ja taiteessa todella vahvat Moebius vibat (@simoxyz huom!).

Far Sector myös kovan spe-fi kirjailija N.K. Jeminisin kässäröimää. Green Lantern tarina ja ekan jakson, minkä ehtinyt lukea, perusteella hyvää kamaa!

Coffin Bound (vol2) tästä jo ekan volumen luin aiemmmin mutta ei ihan itselle toiminut. Tämän toisen ehdin jo silloin samalla varailla niin luetaan nyt pois. Ihan pätevää kamaa kyllä mutta tarina liian diippiä itselle että pysyisi ajatus kasassa lukiessa.

Immortal Hulk (omnibus vol2) kans jatkoa omiin tilauksiin ja tämä onkin taas paremman pään uutta Marvelia! Eka volume oli kovaa tykittelyä niin tästä hyvä jatkaa! Hieman synkemmän pään Hulk tarinointia.

Gyo kauhumangaa Japanista. Uzumaki oli sen verran päräyttävää settiä niin piti varailla lisää Junji Itoa nopee! Ja tämä myös todella hämärää settiä mitä puoleenväliin jo lukenut.

Ice Cream Man oli lisälaina suoraan hyllystä varailujen päälle. Ihan ok Creepshow henkistä episodikauhua.

Alarivi kierrätyshyllystä taas mukaan. Elämänkertoja kiva aina lueskella ja jumalauta Turbotimantti! Ennen oli lehdet kunnollisia!

Edellisistä lainauksista pitää nostaa vielä tuo 2020-luvun yhteiskuntapolitiikka. Suosittelen täälläkin kaikille varsinkin työvoimapolitiikasta omaa tutkimusta tekeville ja vääntäjille sillä tuossa oli varsinkin ’miten tähän ollaan tultu’ alustus todella selkeästi kirjoitettu. Eli avasi hyvin miten Suomessa on työvoimapolitiikkaa kehittynyt tällä vuosisadalla ja mikä on nykytilanne.
 
Viimeksi muokattu:

Jarskimon talo

NES-Retro Expert
Insider
Viestit
3824

Maine:

2E29EFBF-97EA-43B4-938C-6E9B3CEFA6EF.jpeg
Klara ja aurinko uutta palkittua sci-fiä ja on kyllä todella hyvä ollut mitä puoleenväliin ehtinyt!

One Punch Man taas jatko tarinaan ja on ok hömppää.

Remina koska pitää saada lisää Junji Itoa! :bow:

The Many Deaths of Laila Starr kehuttua uutta sarjista eli innolla taas odottelee lukuvuoroaan!

Transmetropolitanin tokavika kokkari. Kohta tämäkin kaunis matka loppuu. @simoxyz joko otettu haltuun?

Rinne vielä lukemattomat Rumiko Takahashia. Törmäsin kirppiksellä muutamaan pokkariin ja tulikin mieleen että en tätä koskaan lukenut kun Suomessa julkaistiin niin korjataan nyt tilanne.

Pimeyden aika kierrätyshyllystä omaan hyllyyn. Vaikuttaa kiinnostavalta historiakirjalta.

F434823F-393E-4AC6-A567-41ECCF8617DB.jpeg
Talo Bronxissa unohtui ekasta kuvasta. Huomaa että @kaamio ei ole enää kirjaston palveluksessa kun sen verran repsotti kirjan selkämys että teippasin itse kuntoon. Ei siellä enää muut hoida hommia kun osaavin poissa. Sarjis vuodelta 1982 ja kirjaston ainoa kappale niin alkanee olemaan vähän kovilla. Tämäkin aiemmin lukematta. Dropie Avenuen lukaisin juuri mikä samaa jatkumoa niin odotukset toki korkealla!

Uutena varauksena iskin tämän sisään:
 
Viimeksi muokattu:

kaamio

NES-Retro Master
Insider
Viestit
8739

Maine:

Remina koska pitää saada lisää Junji Itoa! :bow:

Uusin Ito, elikkäs the liminal zone on muuten jo varattavissa. Kantsii varaa nopee, koska näihin vanhempiinkin tuntuu olevan jatkuvasti ihan älytön jono.
Kovaa kakkaa kyllä! Itelläkin tällä hetkellä taas Itoa työn alla.
 
Ylös Bottom