Uusimmat hankintasi

nassekova

NES-Retro Apprentice
Insider
Viestit
583

Maine:

Pico USB porttiin menevä patterilaturi ML2032 paristoille. Ostin jokusen ladattavan ML2032 pariston noiden normi CR2032 pattereiden sijaan, niin ei aina tarvi ostaa uusia. Näitähän menee esim. Saturniin, IGS PGM jne.

Tyhjä patteri heitetään tuohon ja tökätään USB porttiin latinkiin!

Ostopaikka Ebay ja hintaa posteineen n. 20€ Tää on OpenSourcehomma, niin ois voinut itsekkin tehdä, vaan eipä tuohon hintaan varmaan ois saanu edes PCB:tä teetätettyä.

pico_patteri.jpeg
 
  • Like
Reaktiot: JR

Wiizeli

Pimeyden lapsi
Ad Infinitum
Viestit
1095

Maine:

Siinä ja siinä, että kannattaako tätä nyt edes tänne listata, mutta menköön.
Eli siis uudet työturvakenkäjalkineet, Sievin goretexit. Ei ole mitään talvivuorta sisällä, mutta kuitenkin huomattavasti eristetymmät ja lämpöisemmät kuin kesäkengät.

Ja nämähän on siis työnantajan kustantamat töitä varten hommatut jalkineet. Mutta koska kuljen työmatkani työvaatteissa, niin tulee noita siviilissäkin sitten käytettyä eli siksi tänne hankinnaksi ilmoitan. Olisi pitkävartinen kenkä ollut mukava jalassa viime keskiviikkona, kun noita lumitöitä teki.

sievi.jpg
 

natedogg

You are never too old to play
Ad Infinitum
Viestit
1782

Maine:

Suurimmalta osilta on.

Tuo Vernazza on kyllä ihan hyvän näkönen, kun ei oo mikään ralliauton penkki johon on vahingossa sulatettu rekka-autollinen värejä ja vilkkuvat ledivalot.


E: kyllä mulle muuten joku Oldschool Recaro kelpaisi pelituoliksikin.

Mullahan oli joskus Datsun Cherryn penkki tuolina ja oli muuten vitun loistava istua. For reals.
 
Ylös Bottom