Uusimmat hankintasi

biblo

NES-Retro Apprentice
Insider
Viestit
970

Maine:

NORTTI aski.

En muista hintaa.
Tarkastin hyllystä ja 9,20€/aski. Ite tullut poltettua tätä sätkien ohessa puolisen vuotta. Töissä vähän iisimpää polttaa tehdastupakkia kuin sätkiä. Joskushan laiskottaa kotonakin ja sitten polttelen valmiita.
 

natedogg

You are never too old to play
Ad Infinitum
Viestit
1581

Maine:

Raketteja. Rakettitukku.

Korttelin Runkku, rakettipaketti. 39,90€ + kaks jättirakettia kaupan päälle.+ joku Thunderkingi tjsp. paketti for shits and giggles.
 

Rami Airola

NES-Retro Apprentice
Insider
Viestit
941

Maine:

Raketeista puheenollen! Eilen kaupassa kattelin rakettimyyjiä, niin tuli hyvä mieli, kun siellä oli joku megarakettisysteemi, jonka nimi on Punakone ja siinä oli kaikenmoista Neuvostoliitto-meininkiä ulkoisesti.

Että on vielä edes VÄHÄN sitä menneiden aikojen särmää näissä raketeissa mukana. Että näissä saa vielä olla vähän sitä vääräleukojen virnistelyä mukana. Jos asiat olisivat toisin ja elettäisiin vieläkin 90-luvun säännöillä, niin myytävänä voisi hyvinkin olla ALLAHIN MÄJÄYS -niminen rakettisetti. Pystyn helposti kuvittelemaan tuohon pakkauksen ulkoasun ja kuvatkin!

No, tuota ei voi olla, niin on sentään edes PUNAKONE, joka on kuin joku Neuvostoliiton tankki. Niin sen näkemisestä olin iloinen.
 

Wick

NES-Retro Journeyman
Insider
Viestit
1185

Maine:

Citymarketista miesten vihreä talvitakki, olisko ollut merkiltään Catmandoo tms. 40 prossan alen jälkeen 70 € jäi hintaa.

Tokmannilta harmaat collegehousut, 12 €, sekä pakkausteippiä ja rullamitta, 2 € kpl.
 

sf78

NES-Retro Novice
Viestit
117

Maine:

Mitä ei kiinalainen ole keksinyt, sitä ei tarvita. Yleismittari joka automatic tunnistaa kaikki jännitealueet (AC/DC) ja impedanssit ja muut hommailut. Straight outta Comp...eiku China (15e).
 

Liitetiedostot

 • meter1.jpg
  meter1.jpg
  387.8 KB · Katselukerrat: 5
 • meter2.jpg
  meter2.jpg
  380.9 KB · Katselukerrat: 5
 • meter3.jpg
  meter3.jpg
  112.3 KB · Katselukerrat: 5

Rotten

NES-Retro Novice
Insider
Viestit
35

Maine:

Vanhalla boardilla oli joku kasettitopsukin, mut en omista kuin yhden Popedakasetin ja tärkein tarkoitus tällä postauksella on vain päästä rehvastelemaan hankinnallani.

SONY VM-F5

On muuten siisti laite ja toimii kuin uusi. Osiakin näyttäisi vielä saavan, jos jotain joskus hajoaa. Nyt pitää hankkia lisää kassuja!
 

Liitetiedostot

 • 0E1FD147-300B-4C55-8C94-B6991EA1A4F2.jpeg
  0E1FD147-300B-4C55-8C94-B6991EA1A4F2.jpeg
  257.4 KB · Katselukerrat: 5

FilmNet

NES-Retro Apprentice
Insider
Viestit
600

Maine:

Vähän taidelasia godzillan kaveriksi.
4386592E-A1EE-491C-90BE-16FAC78D2E5A.jpeg
Iittalan bumerangi Aalto-vaasi joita julkaistiin neljä väriä rajoitettuina painoksina, 2021 numeroitua kappaletta per väri. Päädyin itse tummanharmaaseen ja oma kippo #430/2021.

Näin joskus viime vuonna artikkelin että näitä tulossa ja tykästyin muotoiluun. Tilailin Iittalan verkkokaupasta kun tulivat tarjolle.


Radilyksellä lienee kaapissa koko värisuora?
 
Viimeksi muokattu:

nassekova

NES-Retro Novice
Insider
Viestit
493

Maine:

Neptun -työpöytä Askosta.

Vanha nurkkapöytä sai lähtä Blast Cityn tieltä, niin tarvin jonkun pienemmän pöydän omalle pöytäkoneelle. Ei meinannu kyllä millään löytyä näin pientä pöytää mustavalkoisena. Ainoa vaihtoehto oli pitkään joku Vepsäläisen 700€ pöytä jota hinnan puolesta nieleskelin melkein viikon verran, koittaen löytää vaihtoehtoa.

Sitten löysin tän mallin jostain muualta kolmeen hunttiin ja olin jo siitä mielissään :cheers: Päätin kuitenkin vielä googlettaa mallin nimellä ja Askosta löytyi -40% sama! Olin kyllä Askon käynyt läpi jo aikaisemmin, mutta heillä esitteessä oli puunvärisenä tämä ja piti vetovalikosta sitten vaihtaa väriä, niin ei ollut osunut omaan haaviin. Lopullinen hinta oli 155€

Oli kohtuu isotöinen homma kasata vaan prkl, meni koko eilisilta. Vaan nyt päässee viritteleen komentokeskusta, jospa siitä sitten valmiina työpöytätopikkiin kuvaa!

neptunus.jpeg
 

marjoluigi on paras nintsikka

NES-Retro Novice
Insider
Viestit
70

Maine:

Pro's Kit 6PK-976ESD -keraaminen lämpötilasäädettävä juotosasema, kourallinen vaihtopäitä, juotostinaa, jotain komponentteja (jotka jäi kuvasta).

9534A378-C898-4566-BBF5-2FCB502ABAF8.jpeg

Kierrätyskeskuksesta 15€

Uusi, tai hyvin vähän käytetty, kun kaikki mukana tullut tavara oli käyttämätöntä. Vanhan romun voi vihdoin päästää eläkkeelle :cool:
 

nassekova

NES-Retro Novice
Insider
Viestit
493

Maine:

Killstarilta pari t-paitaa. Tykkään näistä kun ovat laadukkaita ja sopivan pitkiä, olematta kuitenkaan mitään liian isoja telttoja. Näiden kanssa tuli kyllä siinä mielessä haukattua paskaa, että vaikka tilaus lähti edellisen vuoden puolella, niin postiin meni vasta tänävuonna == Jäivät tulliin. Ja kun UK:lla ei nyt brexitin jälkeen ole kai mitään sopimuksia Suomen kanssa, niin alvin lisäksi pääs maksaan vielä tullimaksut (n) Lisäksi koko tullaushomma meni päin vittua ja jouduin soitteleen sinne kahteen otteeseen ja lähettään tilausvahvistuksen 5 kertaan jne... UK tilaukset saa olla siinä meikän osalta :D

Eka paita on ARTO-teemainen!
artopaita.JPEG

Toinen tämmönen geneerinen old-school piirretty
cartoon.JPEG

Listahinta oli 25 puntaa / kpl, totalia en edes halua laskea... Oli osana isompaa tilausta ;TYTYN kanssa.
 
 • Like
Reaktiot: JR

Patrick Bateman

NES-Retro Journeyman
Insider
Viestit
1545

Maine:

Hahhah. Tilasin joskus elokuussa ebaysta joltain kiinalaiselta kaks tämmöstä lukemisen avuksi tarkoitettua valopaneelia tai miksi näitä nyt sitten kutsuisi. Tollanen pleksi jonka saa himmeästi valaistua (on jopa himmennin) niin pystyy lukemaan kirjaa illalla sängyssä, muija menee nukkumaan aina ennen mua ja ilmeisesti mun yöpöydän lamppu on yhtä kirkas kuin aurinko. Nyt kun testasin niin tää on ihan vitun hyvä :D kaksi kappaletta maksoi posteineen jotain 7-8€, ja tosiaan elokuun alussa maksoin ja nyt heti perään tammikuussa postiluukusta kolahti.

IMG_20210113_164435__01.jpg
 
Ylös Bottom