Unia

natedogg

You are never too old to play
Ad Infinitum
Viestit
11729

Maine:

Eka sotauni nähty.

Ensin tuli tetsattua luotien viuhuessa yli ja sitten juoksin semmosella rinteellä luotien viuhuessa ympärillä. Jossain vaiheessa joku luodinkestävä kangas tai muu laskeutui toiselle sivulle ja mentiin semmoseen "putkeen" ja juoksemista jatkettiin sillai, että luodit viuhui ja osui edelleen ympärillä, mutta muniin asti ei ollu mitään suojaa, eikä minnekkään nähnyt.

Pikkusen meinas kuumotella.
 

Tiukka Toveri

Adventure Game Fanatic
Ad Infinitum
Viestit
7630

Maine:

Eka sotauni nähty.

Ensin tuli tetsattua luotien viuhuessa yli ja sitten juoksin semmosella rinteellä luotien viuhuessa ympärillä. Jossain vaiheessa joku luodinkestävä kangas tai muu laskeutui toiselle sivulle ja mentiin semmoseen "putkeen" ja juoksemista jatkettiin sillai, että luodit viuhui ja osui edelleen ympärillä, mutta muniin asti ei ollu mitään suojaa, eikä minnekkään nähnyt.

Pikkusen meinas kuumotella.

Oliko sulla siis muuten kaikenmaailman panssarit, mutta muna ulkona siinä unessa? o_O
 

natedogg

You are never too old to play
Ad Infinitum
Viestit
11729

Maine:

Oliko sulla siis muuten kaikenmaailman panssarit, mutta muna ulkona siinä unessa? o_O

Heh, ihan normaali armeijan vaatekerta oli päällä.

Se kangas oli tosiaan olevinaan luodinkestävää, kun siihen osui koko ajan, eikä ne tullee läpi, mutta sieltä alta pääs jalkoihin ja muualle luoteja lentämään.
 

natedogg

You are never too old to play
Ad Infinitum
Viestit
11729

Maine:

Tuli sitten viimeyönä kustua sänkyyn.

Tosin unissani, ei oikeasti, mutta oli sen verran todentuntuinen uni, että en ollu varma olinko kussut, välittömästi heräämisen jälkeen piti ihan kokeilla. Kuivaa oli, onneksi.

Toisessa unessa olin krapulassa ja hirveä viinantuska oli päällä, piti saada lisää muttei päässy millään hakemaan.

Weird shit.
 

Wiizeli

Pimeyden lapsi
Ad Infinitum
Viestit
10363

Maine:

Viime yönä tuli vaikka minkälaisia unia nähtyä.
Vikassa unessa olin mm. bussipysäkillä bussia ja kavereita venaamassa. Aika weird shittiä siis!
Mutta se mikä kanssa jäi hyvin muistiin, niin jostain syystä ostin DS-pelejä. Olikohan mulla joku kolme DS-peliä siinä, mitkä oli sellaista kunnon must have-settiä. Siinä kun ne sitten itselleni haltuun sain, niin rupesin miettimään, että eihän mulla edes ole DS:ää että mikä näissä oli niin hiton tarpeellista ja tärkeää.

Sairas on ihmisen pääkoppa!

edit!
Nyt kun oman tekstini olin kirjoittanut, niin huomasin että natekin käyttänyt weird shittiä omassaan!
Vai oonko mä sivusilmällä nähnyt ton naten weird shitin ja siitä sen kopioinut omaani? En siis kirjoittaessa tuota naten juttua tiedostanut ollenkaan.
WEIRD SHIT!
 

AsbestiLapanen

NES-Retro Expert
Insider
Viestit
3272

Maine:

Kävin pari päivää sitten hakemassa useampia korvatulppia kokeeks, sitten vedin eilen parin tunnin päiväunet niin että tietokone oli päällä ja vähän vaimensi muita ääniä, tietokoneen tuulettimien ääntä nimittäin kuuntelen ihan mielelläni jos se on sellaista vaimeampaa mutta pidemmillä ja vahvemmilla tuulettimenlavoilla.

Nyt sitten menin kuuden ja seitsemän välillä vasta aamulla nukkumaan, toinen korva tyynyä vasten ja toisessa korvatulppa, ja heräsin kahden aikoihin ennen asetettua herätystä.
Unessa olin jossain isossa osittain ränsistyneessä kartanossa missä oli sellainen iso kappelin näköinen tila, ja siellä tilassa sitten tuli vastaan jonkinlainen mörriäinen kuunvalon paistaessa sisään korkealla seinissä olevista ikkunoista.

Jotenkin ajattelin että jaahas tää on nyt sit tän paikan bossimonsteri.

Tää jokin sitten nousi seisomaan kahdella jalalla ja olikin paljon korkeampi kuin mitä aluksi näytti, ja mietin että okei nyt menee ehkä vähän överiks.

No ei siinä mitään, sieltä jostain suuresta ovesta josta olin tullut tilaan juoksi sellainen laiha todella suuri kissaeläin, ei kuitenkaan leijona vaan vielä suurempi ja sillä oli ihmisen pää. Se juoksi sen kahdelle jalalle nousseen monsterin luokse ja tämä hyppäsi sen selkään ja molemmat olivat sitten jo todella korkeita ja karjuivat niin kovaa että lattialle kasaantunut pölykin lensi ympäriinsä sen paineaallon voimasta.

Mutta eipä vieläkään mitään, jostain pienestä ovesta paikalle laahusti sellainen luuranko jolla oli käsissään pitkät terät. Tämä meni sen edellisen kokonaisuuden luokse ja muuttui liikkumattomaks niin että se iso nappas tän luurangon kiinni ja huitoi sillä kuin se olis jokin keihäs, ja lähti sitten juoksemaan sillä ylisuurella kissallaan ympäri kappelin seiniä.

....

.... Tässä kohtaa mietin että noniin nyt on jollain tätä suunnitellessa karannu mopo ihan täysin käsistä, jos en poistu tästä niin kuolen nauruun jos vielä tapahtuu jotain muuta, ja kävelin lähimmän seinän läpi pois unesta.
 

Wiizeli

Pimeyden lapsi
Ad Infinitum
Viestit
10363

Maine:

Viime yönä tuli taas nähtyä outoja unia.
Sellaista seikkailumenoa metsissä jne. Siihen sitten sekoittu mukaan hahmoja tv-sarjoista, joita tässä on viime aikoina paljon tullut katsottua.
Mutta se mikä tässä tapauksessa kiinnitti eniten oman huomion, niin siinä unessa soi musat taustalla. :D
Mä heräsin unesta ja heti rupesi ihmetyttämään, että mikä biisi siinä oikein soi. Sellainen teemamusa se oli.
Mietin, että ei se ainakaan Game of thronesin tunnari ollut ja sit meni hetki kunnes tajusin, että kyseessä oli Elden Ringin tunnusmusa siitä alkuruudusta.
Kun asia ratkesi, niin sain nopeasti taas unta uudestaan.
 

Wiizeli

Pimeyden lapsi
Ad Infinitum
Viestit
10363

Maine:

Oli aika levoton yö.
Paljon tuli pyörittyä jne.
No, yksi unista joka jäi mieleen oli seuraavanlainen:
Pelasin Lolo3:a. En ole sitä siis koskaan ennen pelannut tai muitakaan Loloja.

No, tässä Lolo3:ssa mentiin 3rd person kuvakulmalla, samalla kun graffat sun muu oli edelleen suht NES.
Ohjaus oli kankea enkä meinannut saada kamerakulmaa millään pysymään siellä missä pitäisi.

Siinä oli sitten sellainen tehtävä/level, että piti ajaa takaa isoa kanaa(?).
Siis sellainen henkilöauton kokoinen otus.
Tehtävässä oli myös tietty raja, mihin mennessä se otus piti kiinni saada.
Ja aivan mahdoton urakka. Vaikka juoksit about täydellisesti, niin otus vain jätätti sua.

Sitten oivalsin että kentässä on apuja, joilla voit saada lisää vauhtia.
Eli esim sun piti se Lolo rasvata ja tunkea johonkin ahtaaseen tilaan, mistä se sitten puristettiin ulos kuin finni. Sieltä se sitten räjähtävällä vauhdilla syöksyi edemmäs.
Ton tyylisten apujen kanssa sitten sun olisi pitänyt sitä kenttää edetä ja vauhtia kasvattaa.


Monia muitakin outoja ja levottomia unia oli.
Tuli seikkailtua vähän vaikka ja missä.
 

AsbestiLapanen

NES-Retro Expert
Insider
Viestit
3272

Maine:

Eipä ole ihan vähään aikaan tullu nähtyä peliaiheisia unia jotka liittyis siihen peliin jota on pelaamassa just. Mut aloitin Vitalla Sword Art Online Hollow Realizationin joitain päiviä sitten ja kyllä toi konsoli ollu kädessä suurimman osan päivien ajasta. Tossahan on sellainen mekaniikka että tiimiläisten emotionit, tai toimintatavat taistelussa vaikuttaa siihen miten ne kehittyy ja mitä ne tekee taistelussa, ja kun ne tekee sopivia asioita niin niille voi heittää likeä tökkäsemällä näytön alanurkkaa, jolloin ne jatkaa sitten sen kyseisen emotionin, tai toimintamallin käyttöä enemmänkin, joka sitten vaikuttaa niiden kehitykseen.

Eniveis näin unta että olin menossa alueella missä menen pelissä muutenkin, ja heittelin tiimiläisille hyökkäysohjeita ja naputtelin likeä. Itseasiassa toi taktikointi että miten käy itse lyömässä vihua, miten väistää just tietyn etäisyyden päähän että omat reagoi siihen just tietyllä tavalla, miten sitten heittää sen "kaikki hyökkää tähän" komennon, ja miten hahmojen yhteinen hyökkäys tuo kenellekin mitäkin emotioneita koska ne osuu viholliseen just tietyssä järjestyksessä, ja miten ne vaikuttavat toisiinsa, pyöri mielessä nukkumaanmennessäkin, niin ei mitenkään ihme että tota sitten jatkoi unissaankin.

TL;DR Näin unta että sotataktikoin ja kehuin waifuja telottamassa laumoittain monstereita
 

AsbestiLapanen

NES-Retro Expert
Insider
Viestit
3272

Maine:

Tää menee tyylikkäästi myös päivän aiheen offtopicin puolelle.

Ihan alkuun täytyy todeta että ei, en ole mitenkään masentunut jos sellaista tietynlaista kestomasennusta ei lasketa jota en miellä negatiivisena.


Ootteko huomanneet miten taiteessa, taiteen symboliikassa, erilaisissa fiktiivisissä hahmoissa yms on välillä sellaista missä on jotain ikäänkuin vähän epätodellisen tuntuista ja "tähän maailmaan sopimatonta"? Yleensähän jotain sellaista ymmärretään ja sellaisen kanssa on helppo tulla toimeen joka joko muistuttaa jotenkin itsestä niin että siinä on jotain tuttua, tai sitten on jotain sellaista mikä olisi ikäänkuin jotain sellasta mitä henkilö esimerkiks tahtoisi olla muttei ole.

Samalla kun oon puuhannut muuta oon yrittänyt vähän arvioida että mikä on esim tiettyjen fiktiivisten hahmojen merkitys, mitä ne edustavat, miten ne mahdollisesti nähtäis jonkun muun toimesta yms. Syynä tollaisen miettimiseen on siis ihan oma alienoitumisen kokemukseni, tai tunne sellaisesta että olisi aina vähän väärässä ajassa tai paikassa, joten ton seurauksena sitten tajuaa että jotenkin kaikista eniten kokee taiteessa, fiktiossa, yms jonkinlaista ymmärrystä ja läheisyyttä sellaiseen jolla on vähän kuin vastaava ominaisuus suhteessa siihen miljööseen missä ne ovat.


Mietin tota että mitä tollainen sitten tarkalleen ottaen on, ja tavallaan tiedän sen täysin mutta sellainen ikäänkuin affektiivinen osa oli vähän epäselvää että mitä se on. Mikä se tunne tarkalleen ottaen on mikä on vahvasti osana? Nukahdin miettiessäni tollaista...


... näin ehkä realistisimman tuntuista unta mitä todella pitkään aikaan. Tunsin ikäänkuin että jokin vetäisisi mut hereille ja olo oli samaan aikaan täysin uninen mutta täysin virkeä. Mietin että noniin mitäs hittoa tämä on, ja samaan aikaan tavallaan ymmärsin että mitä se on, ja se selkeytyi kokoajan vaan enemmän.

Eli unessa olin hereillä mutta näin pelkkää harmaata, ja kuulosti kuin se harmaa ja väritön kohisisi. Tämä kohina kuitenkin lakkasi kuin veitsellä leikaten, ja se harmaa alkoi muuttua kokoajan vain häilyvämmäksi. Samaan aikaan tilanteeseen liittyi vahvasti tunnekokemus joka oli aivan äärimmäisen vahva, ja yritin miettiä mitä se tunnekokemus tarkalleen on, samalla kun ymmärsin ihan täysin että mistä on kyse. Eli se mikä oli ikäänkuin puuttuva tekijä mitä mietin ja mihin yritin päästä käsiks ennen nukahtamista ilmoitteli itsestään ja oli todella läheinen.

Se hälvenevä harmaa sumu jonka näin muuttui kokoajan vain hälvenevämmäks, ikäänkuin siitä kaikesta värittömyydestä vielä katoaisi myös kaikki sellainen vähäinenkin valoisuus mikä mahdollistaa sen näkemisen. Ja samaan aikaan vaikka kuinka yritin miettiä, niin kadotin kaikki ajatukseni. Ne vaan haihtui, ja lopulta olin kuin maailman suurimmassa pimeässä hallissa jossa ei ole mitään värejä, ei kuulu mitään, ei ole mitään ajatusta, ei mitään ideoita, ja ainoa mitä siellä on, on jotain pieniä harmahtavan sumun rippeitä jossain reunamilla, ja nämäkin tuntui olevan vain siksi että vaikken pystynyt edes miettimään niin pystyin tuntemaan sen kaiken. Ja sen mitä oikein tarkalleen ottaen tunsin ympärilläni.

Heräsin sitten 5 minuuttia ennen kelloa jonka olin laittanut varttia vaille kuusi, ja olo oli ensin kuin olisi herännyt kuolleista (oli pakko kirjoittaa toi) mutta hyvin nopeasti niin energinen kuin vaan on mahdollista. Ei sillä tavalla energinen miten energinen yleensä mielletään, vaan enemmänkin niin että miten voi olla energinen sillä että tajuaa menetyksen, kuoleman ja katoavaisuuden läheisyyden. Ja miten ymmärtää että ehkä se "jokin asia mitä vielä hain" on nimenomaan siinä että miten sellainen että tiedostaa noiden läheisyyden, ja miten ne ovat niin vahvasti läsnä että ne ovat erottamaton osa itseä. Se että ymmärtää voimattomuutensa, ja heikkoutensa, kuoleman ja menetyksen läheisyys ja vielä tarkemmin se miten siihen suhtautuu tai sen yksityiskohtaisemmin kokee, on ikäänkuin yksi merkittävä komponentti sitä millainen luonne on ja mistä tarkalleen ottaen rakentuu koko konsepti siitä mitä on "itse". Ja ei, se ei ole sellaista että olisi ikäänkuin kuoleman ja katoavaisuuden glorifiointia, enemmänkin se on sellaista että se on niin itsestäänselvää että voisi sanoa että se on yhtä selvää kuin hengittäminen.Nyt sitten kolmas kupillinen aamukahvia, joka tuntuu siltä ettei se vaikuta hirveästi mitenkään, koska se kuoleman tunteen läheisyys on saanut niin pirteäksi ja energiseksi, ettei oikeasti edes ole ihan varma että mitä tekisi ja miten sitä energisyyttä alkais oikein purkamaan.
 
Viimeksi muokattu:

Wiizeli

Pimeyden lapsi
Ad Infinitum
Viestit
10363

Maine:

Tässä kun nyt ollut hieman kosteampi viikko, niin viime yönä se tuntui unissa aika vahvasti.
Oli vaikka minkälaisia hirviöitä ja pelottavia paikkoja. Ja aika vahvasti sai koko ajan taistella elämästä ja kuolemasta.
Onnistuin myös näkemään sellaisen unen, jossa näen unta unihalvauksen saamisesta.
 

AsbestiLapanen

NES-Retro Expert
Insider
Viestit
3272

Maine:

Näin unta että jahtasin waifun kanssa ylitasosia monstereita mitä ei olis tarkoitus edes pystyä voittamaan ja oli aivan hemmetin intensiivistä ja hauskaa, oon siis pelannu tässä viimeaikoina muutenkin sellasta missä jahdannu ylitasoisia monstereita mitä ei olis tarkoitus voittaa vielä siinä vaiheessa.

Heräsin 3 jälkeen yöllä sellaiseen että tuntui vähän kuin olis tönitty hereille vaikkei tietenkään ollut ketään tönimässä, mut oli vaan toi säheltäminen unessa vähän intensiivista.

Toisinsanoen powerlevelaan ja listin bosseja joita ei pitäis olla mahdollista voittaa unissaankin. Jossain kohtaa unta kesken kaiken meuhkaamisen oli kans hienoja hyväntuulisia väittelyitä siitä mikä asia nyt oli oikeesti glitchi ja mikä ei ollut, ja useamman kerran sai siitä hyvät naurut että joku sattui olemaan "hah olit just pikselin päässä siitä että ton lyönti menikin ohi, jos olisit ollu pikselin kauempana ni oisit varmaan kuollu, ton kädet ei näköjään tee damagea, vaan ase pelkästään" yms

edit: Sellasen jutun muistan kanssa tosta kesken heräämisestä ja silleen puoliunessa kellon katsomisesta, että oon aika varma että olin samalla sen verran unessa että kuulin että joku huus että sillä olis se terä mulle mitä oon etsimässä, tai oikeastaan useampikin eri tyyppinen että voi kokeilla mikä niistä olis sopiva. Unessa kasasin siis samalla miekkaa niin että sitä ei olis tarkoitus tehdä sillä tavalla että etsitään osia ja sitten kasataan se, mutta päätin kuitenkin kokeilla miten sellainen onnistuis, ja sitten joku oli löytänyt sopivan teräosan sellaista varten.

Toi on täysin heijastus siitä mitä teen reaalimaailmassakin, eli tykkään huoltaa myös välineitä ja työkaluja, ja teroittaa veitsiä ja kaikenlaisia teriä. Ja sillon kun aikaisemmin teroittelin IRL viikatetta niin pyörittelin sellaista ideaa vähän että kuumentais ja takois sellaisen terää vähän ohuemmaks ja sitten vasta teroittelis. Toi juontaa juurensa siihen että joskus pentuna kuulin että ennenvanhaan tehtiin niinkin että viikate vietiin kylän sepälle joka sitten takoi paksumpaa osaa ohuemmaks, eli teki siitä paksummasta ikäänkuin terää lisää siihen, ja sitten vasta teroitettiin. Jotain sellaista mitä on aina kiinnostanut kokeilla että millaisen sillä tavalla saisi.
 
Viimeksi muokattu:

RetroUkko

Jones in the Fast Lane
Ad Infinitum
Viestit
1102

Maine:

Harvoin tulee postailtua tänne, kun en oikein hyvin muista unia, mutta nyt jostain syystä jäi hyvin mieleen viimeöinen uni.

Ostin @AsbestiLapanen :lta vanhan bemarin. Muistan oikein hyvin, mikä malli, minkä värinen ja paljon oli ostosumma. Unessa @AsbestiLapanen :lta oli jäänyt ylimääräiseksi vanha 80-luvun 320i bemari ylimääräiseksi. Ei kuulemma enää tarvinnut päivittäisessä ajossa ja alettiin sitten hieromaan kauppaa. Valkoinen täysin orkkiskuntoinen peli oli kyseessä ja ostosummaksi tuli 500€. Kävin nostamassa @AsbestiLapanen :sen kanssa automaatilta 500€ ja tyrkkäsin hälle setelin kouraan. Uni oikeastaan loppui siihen, kun totesin että tämä oli todella hyvä kauppa ja kiitoksia paljon.

Aina ei voi ymmärtää, mistä tämmösen jutut tulee uniin, mutta näin tällä kertaa.
 

AsbestiLapanen

NES-Retro Expert
Insider
Viestit
3272

Maine:

Harvoin tulee postailtua tänne, kun en oikein hyvin muista unia, mutta nyt jostain syystä jäi hyvin mieleen viimeöinen uni.

Ostin @AsbestiLapanen :lta vanhan bemarin. Muistan oikein hyvin, mikä malli, minkä värinen ja paljon oli ostosumma. Unessa @AsbestiLapanen :lta oli jäänyt ylimääräiseksi vanha 80-luvun 320i bemari ylimääräiseksi. Ei kuulemma enää tarvinnut päivittäisessä ajossa ja alettiin sitten hieromaan kauppaa. Valkoinen täysin orkkiskuntoinen peli oli kyseessä ja ostosummaksi tuli 500€. Kävin nostamassa @AsbestiLapanen :sen kanssa automaatilta 500€ ja tyrkkäsin hälle setelin kouraan. Uni oikeastaan loppui siihen, kun totesin että tämä oli todella hyvä kauppa ja kiitoksia paljon.

Aina ei voi ymmärtää, mistä tämmösen jutut tulee uniin, mutta näin tällä kertaa.

Ei ollut mitään aavistustakaan millanen tollainen edes on, mutta ihan tyylikäs

unibemari.jpg
 

RetroUkko

Jones in the Fast Lane
Ad Infinitum
Viestit
1102

Maine:

Ei ollut mitään aavistustakaan millanen tollainen edes on, mutta ihan tyylikäs

unibemari.jpg

JUURI TÄMÄN MALLIN! Tuo on jenkkimarkkinoiden malli, koska isot puskurit (jalankulkijaturvallisuus yms bullshit). Euromallissa huomattavasti nätimmät. Mutta aika hauska, että juurikin osasit liittää oikean mallin (tuo korimalli on E21) bemarin kuvan tähän :D
 

John Carpenterin hiusraja

NES-Retro Master
Insider
Viestit
7206

Maine:

Ei hemmetti, viime yö tarjoili ihan autenttisia kauhuleffaunia.

Näin unta että olin jossain isossa talossa syrjäseudulla. Siellä oli paljon porukkaa, ainakin vanhempia lapsineen ja joitain nuoria naisia. No, sinnehän sitten ilmestyi putkimies joka oli pukeutunut työukkohaalareihin, ainoa vaan että sillä oli myös modattu kapteeni Kirk -naamio päässään ja tajusin heti että Michael Myers se siinä. Ei mennytkään kauaa, kun alkoi puukko heilua ja väkeä kaatua kuin heinää.

Unta kokiessa toi tuntui hirveältä painajaiselta mutta nyt herättyä voi fiilistellä, että itse asiassa aika pirun siisti kokemus!
 

TriplaKoo

Kelju K. Kojootti
Ad Infinitum
Viestit
5032

Maine:

Ei hemmetti, viime yö tarjoili ihan autenttisia kauhuleffaunia.

Näin unta että olin jossain isossa talossa syrjäseudulla. Siellä oli paljon porukkaa, ainakin vanhempia lapsineen ja joitain nuoria naisia. No, sinnehän sitten ilmestyi putkimies joka oli pukeutunut työukkohaalareihin, ainoa vaan että sillä oli myös modattu kapteeni Kirk -naamio päässään ja tajusin heti että Michael Myers se siinä. Ei mennytkään kauaa, kun alkoi puukko heilua ja väkeä kaatua kuin heinää.

Unta kokiessa toi tuntui hirveältä painajaiselta mutta nyt herättyä voi fiilistellä, että itse asiassa aika pirun siisti kokemus!

Ottikos aamulla tuskaisena ns.hiusrajasta
 

AsbestiLapanen

NES-Retro Expert
Insider
Viestit
3272

Maine:

Näin unta että olin jossain pikkukylän reunamilla syrjäseudulla alueella missä oli järvi ja sitten jotain vanhoja rakennuksia.

Olin vuokrannut sellasen rakennuksen siitä, tai en varsinaisesti vuokrannut, mut jotenkin olin järjestelly että sain tiettyä summaa vastaan käyttää sitä. Huomasin sitten että @codeath ilmoitteli discordissa että se oli löytäny pari 80-luvun mankkaa ja olis myymässä ne pois. Aikomuksenani ei ollu ostaa kumpaakaan, mutta huomasin vaan että codeathan onkin siinä toisella puolella järveä olevassa mökissä. Päätin sitten että menen käymään ja kuljin sitä järven reunaa sellasen todella sumuisen suon läpi.

Ehdotin sitten että voitais avata vähän kuoria sellasesta että näkis missä kunnossa on että voi tarvittaessa tehdä paremmin myynti-ilmotuksen jonnekin muuallekin jos discordissa huutelemalla ei mene.

Siellä sitten oli suurin osa tyhjää vekottimen sisältä ja ihmeteltiin sitä että miks ne kuoret on niin isot jos se on niin tyhjä. Sitten tajusin että hei tässähän on jotain tuttua, ja se oli MSX1:sen emolevy jolla koko laite oli sisäsesti ohjattu. Tässä kohtaa sitten kun codeath huuteli asiasta viestimissä ni välittömästi toiselle löyty ottaja, mutta toista ei kukaan halunnu, ja tarkotus oli päästä eroon molemmista, ni ostin sitten sen jääneen ja lähdin kävelemään sen sumuisen suon läpi takaisin laite kainalossa.


edit: Sen verran pitää analysoida tota, että sumuinen suo ei ole tossa miten sen äkkiseltään tulkkais, enemmänkin se on tarkennus siihen unen ympäristöön, eli korostaa sitä miten syrjässä ja sellainen hyvin rauhallinen ja aikaan pysähtynyt se koko järven alue oli. Tollaisissa jutuissa monesti se millainen on henkilökohtainen fiilis jotain asiaa kohtaan kertoo siitä miten se jokin asia ehkä kannattaa tulkita, kävelin siis sen totaalisen sumun ja suon läpi ihan kuin se ei olis mitään ihmeempää.
 
Viimeksi muokattu:

mem0_ory

NES-Retro Journeyman
Insider
Viestit
1574

Maine:

Venäläiset kaappas lentokoneen jossa oltiin  ja joka lensi Pakistanin yllä. Meidät vietiin ammuttaviks teloituspartion eteen lentsikan keulaan mutta viime hetkellä joku meistä tarttu naamansa edessä sojottavaan venäläisen aseeseen, tilanne meni sekavaks ja räiskittii ja rynnittii vähä venäläisiä päin ja ne paniikissa hyppäsi koneesta ja tippu nurmikolle kamelikuskien maille.
Kun tuossa oli aiemmin ollu keskustelu mistä unet tulee ni eilen illalla olin nähny TOS-jakson missä kanssa oltiin teloituspartion edessä. Eli tunkeeko edellispäivän tapahtumat lyhyestä muistista kaiken muun pitkän välin muistin sekaan tuoreeksi hilloksi jo pitkään hämmennettyyn unipuuroon.
 

AsbestiLapanen

NES-Retro Expert
Insider
Viestit
3272

Maine:

Kun tuossa oli aiemmin ollu keskustelu mistä unet tulee ni eilen illalla olin nähny TOS-jakson missä kanssa oltiin teloituspartion edessä. Eli tunkeeko edellispäivän tapahtumat lyhyestä muistista kaiken muun pitkän välin muistin sekaan tuoreeksi hilloksi jo pitkään hämmennettyyn unipuuroon.

Miten reagoit siihen millasia fiiliksiä se teloituspartio, tai millanen ajatus ylipäätään teloituspartion edessä olemisesta jäi mieleen? Tarttuiko se jollain tavalla?
 
Ylös Bottom