Työpaikalla kakkaamis-topic

jnx

El Aficionado al Döner Kebab
Ad Infinitum
Viestit
1916

Maine:

Eilen kävin ennen töistä lähtöä pukkarin vessassa kakalla, koska tiesin vessapaperitilanteen kämpillä olevan vähintäänkin hälyttävä.

Siinä oikein ison pojan kakan turauteltuani ja jokusen kerran persettä pyyhkittyäni vetäisin vessan, jolloin viereisen kopin pytyssä alkoi jälleen jäätävä pulputus ja veden roiske. Siis jos siinä ois joku pöntöllä istunut ja siellä olis ollu ripulipaskat väännettynä, niin varmaan ois persposket oikein kunnon ripulivellissä sen jälkeen.

Anyway, siinä veden pinnan laskeuduttua ryhdyin niin sanotusti soittamaan tärkeätä puhelua pillupuhelimella. Persettä huuhdellessa alkoi pulputus uudestaan, mutta tällä kertaa ei ainoastaan viereisessä pytyssä, vaan sekä pisuaarissa että lavuaarissa. Mua alkoi naurattaa ihan saatanasti toi yhden paskan aikaan saama jätävä pulputus, sekä ajatus siitä miten vitun paskasti siellä putket vetää vaikka alakertaan on putkiremontti vasta hiljattain tehty.

Nauru loppuikin hyvin lyhyeen siinä vaiheessa, kun kasseissa alkoi tuntua vähän kostealta. Pytyssä noussut vesi toden totta jo koskettikin kivespussejani.
 
Ylös Bottom