Turha threadi

Eksyn Zeppelinissä vittu joka kerta
Mulla ihan sama! Sitten lopulta aina menen vain jostain ulos ja kierrän rakennusta niin kauan, että löydän autoni ja kuivaan kyyneleitäni autossa Arnold'sin munkkiin.
 
Ihan kauhee ahdas ja pimeä sokkelo oli se Redi kun kerran kävin. Ei jatkoon. Kauppakeskukset nyt kuuluu muutenkin ysärille ja lasten synttäreille.
 
Aina kun käyn Zeppeliinissä niin yövyn täällä:

13-3-9692856.jpeg

Joku hotellivaraus juttu tarjoaa mulle AINA tarjousta Kempeleen moottorimajasta, vaikka ikinä yöpynyt lähelläkään. Joskus kyl kuvat kattelin kun niin idyllinen paikka ja huoneissahan näky olevan yhteisvessaa, crt telkkaria ja valkoista kahvinkeitintä yms kunnollista.

Kauppakeskuksia vihaan, mitä isompi sitä enemmän perseestä. Esim Raision mylly ihan hirveä, samat paskat kuin pienemmissä mut lääniä vitusti. Porin puuvilla meni kun sen verran nafti, mutta onneksi puolisokaan ei kauppakeskukseen kaipaile vaan tilaa mielummin netistä. Isoja kauppoja kuten prismaa välttelen myös.
 
Oispa vielä Zeppeliinin iso KARKKILAIVA :love:
Huhhuh, tämä oli kova. Zeppelinissä oli myös Oulun alueen ensimmäinen Arnolds missä tuli käytyä donitsiostoksilla aina kun mestoilla oltiin.

Ostoksista Zeppelinistä on jäänyt mieleen ensimmäiset Levi’s 501:set ja ensimmäinen kännykkäni eli Nokia 5110! Sama numerokin edelleen käytössä minkä myyjän listalta valitsin.
 
Viimeksi muokattu:
Katoppas perkelettä, muistelin että Far Cry kutosen julkasupäivä olis vasta Marraskuussa, mutta sehän on jo julkastu!

Noh, ei kyllä nyt uskalla kun alkaa kolmen päivän työputki, yleensä menny ainakin sinne yöhön asti kun kerran alottanu...:rolleyes:
 
Sellaset kauppakeskukset missä on paljon pieniä erikoistuneita liikkeitä on ihan mukavia etenkin sellaseen aikaan kun on rauhallisempaa, mut sellaset citymarket tyyliset hallit on aika hirveitä. Tai ainakin itelle tulee vähän sellanen "liian iso tila ja liikaa samanlaisia hyllyvälejä" olo, etenkin jos sitä ei ole jaoteltu jotenkin että esim valaistus on pikkusen erilainen eri osastoilla tms
 
Kauppakeskukset on perseestä.
Omasta mielestä kyllä just jees asua n. kymmenen minuutin kävelymatkan päässä tosta redistä.
Lähiostarina just hyvä, koska löytyy ainenki: Lidl, k-kauppa, r-kioski, alko, apteekki, tokmanni, saiturin pörssi, leffateatteri, game house ja pari ihan pätevää ravintolaa. Ja tämän kaiken kruunaa metroasema.
Toki kaikki nää samat saman kävelymatkan sisällä kivijalassa ois varmaan kivempi vaihtoehto, mut onhan toi nyt vaan ihan vitun kätevää.
 
Takaisin
Ylös Bottom