Tulevat pelit

Troy Bakerin versio Indiana Jonesista kuulostaa kivalta ja Wilhelm scream oli kiva lisäys mutta muuten tuo vaikuttaa rehellisesti semisti paskalta.
Voi olla että se on vaan trailerin syytä mutta animaatiot sekä äänien synkkaus vaikutti aika käppäiseltä tämän tason peliksi.

Toivottavasti mukana on edes paljon puzzleja eikä pelaaminen painotu pelkkään räiskintään ja natsien turpaan mättämiseen.

Ei voi olla ainakaan parempi kuin tämä:

 
Niin ymmärsin mutta xboxin sijasta voisit hankkii pc.

Vois, mutta hinnallisesti itselle konsoli on toimivampi. Molempiin saa Game Passin ja pitäisi ns.lyödä nörttinurkka uusiks.

Tarvisi uuden pöydän ja hommat menis ahtaaksi. TV huoneessa seinällä. Ei älyttömästi olisi pc:lle käyttöä, muutakuin pelailu, toki voishan sitä syntyä.

Näyttö, hiiri, näppis, keskusyksikkö kaikki puuttuu. Joo miksei läppäri, niin en koe miellyttäväksi vaihtoehdoksi. Ja hinta menee lähemmäs neljää numeroa.

Konsoli mahtuis tohon PS5 rinnalle, hdmi ja virta kiinni ja lets agoo.
 
Näytti ihan hyvältä toi uusi Indy.
Toivottavasti siitä ei kuitenkaan tehdä liian hiippailupainotteista, missä joutuu kärsimään tai epäonnistuu, jos sut nähdään.
En nyt siis kuitenkaan mitään räiskintääkään siitä halua. Meinaan vain sitä, että paria eri Thief-peliä aikoinaan kokeillut ja ei ollut mun juttu.
 
BioShock-mieheltä uutta.

 
Jaahas, Ufouria tulee takaisin.Tuolta saapi https://www.redartgames.com/games/700-ufouria-the-saga-2-nintendo-switch-deluxe-edition.html

500 kappaletta soundtrackin jne kilkkeen kanssa ja sit siitä eteenpäin ihan normipeliä. Siellä lukee että shipping ois free mutta myöhemmin tulee suomeen vaihtoehdot ja 8,40€ on sellanen mikä tulee postiluukusta ihan jos mahtuu vaan. Oon tilannu tuolta aiemmin ja ehjänä se on saapunu ja enemmän ollu pakkausta kuin olis etukäteen odottanu.

edit: Nappasin siis yhden tulemaan jo, en oikein usko että peliä jossa on ilmeisesti semirandomina generoidut alueet, jonka alkuperänen nimi tarkottaa känniläistä, jonka alotusruudussa on vessanpönttö, ja jossa ei ole pahemmin muuta tekstiä kuin jotain typeryyksiä vois pilata mitenkään millään wokella tai mikromaksuilla. Kun vaikuttais vähän siltä että pelin myyntivalttina olis nimenomaan se että se on niinku ennen ostettiin peli että tässä tää on, pidä hyvänäs
 
Viimeksi muokattu:
Vanha Ufouria on kyl ihan parhaita pelejä:) Tulee semmonen onnellinen olo musiikista siinä

Muksuna en tiennyt, että tuo on ns. "metroidvania", kun sitä kuvista vaan katteli. Sitten kun sitä pääsi pelaamaan, niin kyllähän se innosti heti aivan täysillä, kun jo heti alussa voikin mennä toiseen suuntaan ja huomata, että siellä on jotain minne ei pääse vielä, mutta ehkä myöhemmin.
 
Petyin kyl pienenä kun tossa pelissä ei näkynyt ollenkaan Ufon tekemiä uria.
 


Konami's gonna konami.

Näyttää pahasti joltain indie-tiimille sysätyltä kyhäelmältä, joka sitten apinoinut Resident Evil 2sta kun se on ollut suosittu.

Pitäs vissiin vihdoin ottaa alkuperäinen Silent Hill ja Silent Hill 2 pelattavaksi jollain välineellä.
 
Niin Kojimaa niin Kojimaa.…mutta kun trailerin lopussa pamahtaa ruutuun 2025 niin voi hemmetti kun pitää taas kiusotella ajoissa.
 


Ilmeisesti jo pc:llä. Mutta kiinnostaa isosti.

Jeps! Tätä projektia fiilistelly pitkään pc puolella, mutta kertaakaan en oo pelannu. Eilen pääs "jippii!" huudahdus kun näin tämän trailerin nukkumaan mennessä! Loistavasti RE1/AitD fiilis saatu tuohon (monia kuvakulmia ja juttuja toki lainaten)!

Pakko-ostos!

Täähän tuli muuten eilen näköjään ulos. Pistin just demon testiin.
 
Takaisin
Ylös Bottom