Tulevat elokuvat ja sarjat

Kaappis

NES-Retro Expert
Insider
Viestit
2585

Maine:

Eiks tästä ollu vuosia sitten juttua, että Eddie Murphy ois se tulevan leffan kolmas veli?
Tämähän mainitaan esim. tuossa linkatussa artikkelissa. TL;DR Eddiellä ei oo aikaa tehä tätä.

Mut joo, ei nykyään kukaan lue muuta kuin otsikot. Ei näköjään edes jutun linkkaaja! :D
 

Patrick Bateman

NES-Retro Master
Insider
Viestit
9501

Maine:

Mmmjuu, katsoin nyt lopultakin 007 No Time To Die -trailerin. Kaippa tää on se leffa jonka meen koronatauon jälkeen sitten ensimmäisenä leffateatteriin kattoon, muksusta asti kun olen Bond-fanipoikakin ollut. En nyt varsinaisesti ikinä trailerin perusteella elokuvia tuomitse, mutta Spectren jälkeen sitä kyllä odottaisi nyt jotain hivenen parempaa.. Skyfall on muodostunut yhdeksi suosikeista, toivottavasti tää Craigin Bond-saaga saisi nyt hyvän päätöksen ja pääsisi edes lähelle tuota.

 

Massive

NES-Retro Apprentice
Insider
Viestit
972

Maine:

mutta Spectren jälkeen sitä kyllä odottaisi nyt jotain hivenen parempaa
Tämä. Uskoisin toki että tässä auttaa myös se miten leffan trailerista ei välittömästi tiedä mitä leffassa tapahtuu ja aika vaikea vetää kliseisempää ja paskempaa juoni"paljastusta" kuin se että
Kirjaudu tai rekisteröidy katsoaksesi spoilerin sisällön.
 

John Carpenterin hiusraja

NES-Retro Master
Insider
Viestit
7213

Maine:

Disneyn päättäjät taas hyvien ideoiden äärellä.

"Waller-Bridgen huhuillaan olevan Fordin korvaaja Indy-elokuvissa. Eihän hahmo tietenkään uusi Indiana Jones olisi, mutta tämä naispuolinen arkeologi jatkaa ilmeisesti Indy-seikkailujen pääosassa. Waller-Bridgen hahmo on elokuvassa Jonesin avustaja. Hän saattaakin saada jo Indy 5:ssä pääosaroolin Fordin sijaan."

Karma iski:

 

jnx

El Aficionado al Döner Kebab
Ad Infinitum
Viestit
1916

Maine:

Narcos Mexico S3

:netflix:

Tulossa marraskuun 5. päivä. Voi perkele kun ei malttais odottaa.. eihän toi Mexico ihan vedä vertoja alkuperäiselle Narcosille (kahdelle ekalle kaudelle), mutta on sekin ihan pirun hyvä sarja.
Jes, vielä kun tippus BCS uusi kausi. Ei ole ollut tosi pitkään aikaan mitään katsottavaa sarjoista.
 

Patrick Bateman

NES-Retro Master
Insider
Viestit
9501

Maine:

Ooooh, nyt on todella mielenkiintoinen leffa tulossa:


Tää kertoo sellasesta äijästä, joka selvisi muistaakseni ainoana hengissä laivansa upottua torpedon osumasta Salomon-saarten edustalla japanilaisten hyökkäyksessä. Osan veden varaan joutuneista miehistä japanilaiset Zerot tulitti hengiltä, osan söivät hait. Tää yks janari kuitenkin selvisi yhdelle läheiselle saarelle, joka oli japanilaisten miehittämä. Sen olinpaikka oli suurinpiirtein japanilaisten tiedossa ja useat partiot yritti sitä löytää, reilun 40pv verran selvisi sillä saarella kunnes... En paljastakaan.

Näin ihan sattumalta tätä Millerin pakomatkaa / selviytymiskamppailua käsittelevän jakson Ultimate Survival WWII -ohjelmassa joskus alkuvuodesta, siinä tällainen survival-äijä Hazen Audel jäljittelee toisen maailmansodan uskomattomimpia pako-/selviytymistarinoita. Oli aivan helvetin mielenkiintoisia jaksoja nuo, niitä tuli yhteensä kuusi ja taitavat edelleen pyöriä Nat Geographicin kanavalla, kannattaa kattoo nopee. Mietin jo silloin että perkele kun niistä kaikista tapauksista tehtäisiin leffa, no nyt sit ainakin tää yks on toteutumassa. Tulee olemaan varmuudella hyvä elokuva.

Tässä vielä linkki siihen Ultimate Survival -jaksoon:
 
Viimeksi muokattu:
  • Like
Reaktiot: jnx

kaamio

NES-Retro Master
Insider
Viestit
8260

Maine:

Ompa kyllä jotenkin ärsyttävän yllätyksetön perus 2020-luvun roolitus.
Charlie Day ois ollut just hyvä super show-tyylinen ärsyttävä Toad kyllä!
 
Ylös Bottom