Tubettajat, Youtube-kanavat jne

Kim Jong-un

NES-Retro Journeyman
Insider
Viestit
1954

Maine:

Mitä kanavia seuraatte?

Sössötystä aiheesta jne.

En oikeastaan katso ollenkaan perinteisiä TV-lähetyksiä. Kotona kun rojahdan sohvalle telkkarin ääreen niin se on joko pelikone päälle tai sitten tsekkaan onko tullut uusia videoita seuraamiltani kanavilta.

Muutamia omia suosikeitani esim


L.A. Beast
Enimmäkseen syömiseen liittyviä videoita. Suurien määrien syömistä, sikatulisien safkojen syömistä jne. Myös kasarin ja ysärin populaarikulttuurin fiilistelyä. Välillä striimailee SNES-pelien pelaamista.

Partiboi 69
Dj, muusikko ja muoti-ikoni. Munan kovia noin tunnin mittaisia Dj-settejä ja omia musavideoita. Unprotect my heart -hitistä alkoi oma arvostus.

Roizuvlogs
Ruoanlaittoa. Helvetisti rasvaa, suolaa ja lihaa. Mitään järkeähän tässä ei ole, tykkään silti.

CaliforniaRadDude
:ohgawd::ohgawd::ohgawd::ohgawd::ohgawd:Mitä helvettiä!?!?! Riehujakart 5/5 viteo

Nino's home
Ruoanlaittoa. Monia herkullisen olisia safkoja joita voisi itse kokeilla tehdä. Tosin suurin syy miksi seuraan tätä kanavaa on videoissa silloin tällöin vilahteleva söpö kissa.

PewDiePie näkemättä paskaa 0/5
 

Lee Van Cleef

NES-Retron Sabata
Insider
Viestit
9425

Maine:

Just olin ettimässä tämmöst topikkia aiemmin.

Oot sä vaan niiin paras johtaja kun tiedät niin tarkkaan mitä kansa haluaa, @Kim Jong-il
Ei oo telkkua täälläkään ollut vuosiin!

Tässä mitä seuraan aktiivisesti, kanava + esimerkkivideoo alla;


videogamedunkey
Hauskaa kritiikkiä ja välil ei niin hauskaa peleistä:
Internet Comment Etiquette with Erik
Tämä on "pakko tietää", ottakaa opiksenne;
Internet Historian
Erittäin yksityiskohtaisia selvityksiä lähihistorian kohelluksista netissä:
The Late Show with Stephen Colbert
Päivän politiikkaa ja satiiria Jenkeistä:
RegularCars
Normiautojen arvosteluja ja pohdintaa niistä;

 
Viimeksi muokattu:

Radikus

Administrator
Ylläpitäjä
Viestit
27340

Maine:

RedLetterMedia

Näiden äijien Best of the Worst tarjoaa roskaleffojen (tai usein ei edes leffojen) katsomista kännissä, sekä toki myös niistä keskustelua. Mutta myös asiallisempia leffajuttuja löytyy kuten re:View. Ja sitten välillä jotain aivan muutakin (vaatii kirjautumisen koska K18).

Best of the Worstit on niitä mistä ite tykkäilen eniten, ja niiden Wheel of the Worstit on ehkä sitä övereintä settiä (katetaan kirjaimellisesti randompaskanauhoja).

Tää on klassikko:
Toinen mieleen jäänyt:
Molemmissa viimenen on se mieleenpainuvin. Noi on ihan hyvä katella pohjille, niin tietää vähän mihin maailmaan on astumassa.


Good Mythical Morning

Kevyttä katsottavaa mikä pyörii usein kun lapset on syömässä iltapalaa ja pitää olla varma että hommat pysyy aisoissa. Esimerkkinä älyttömästä kohelluksesta vaikka tämä (vaikka onkin niiden More-lisäkanavalta):Jampat eksyy myös välillä syömään kaikkea kuvottavaa:Syöntihommia tehdään lähinnä Will It?-jaksoissa, jotka on omien lasten suosikkeja (ainakin siellä loppupäässä kun hommat etenee).


Linus Tech Tips on hyvä, varsinkin jotkut överit rakenteluhommat viihdyttää.
Myös Team Cocosta tulee katseltua jotain vanhempaa tavaraa, uudet on vähän meh.


Ja kyllä, katson PewDiePietakin välillä. Sitä en kuitenkaan jaksa katsoa joka päivä, tulee overload. Useimmiten tulee vaan kateltua mitä YouTube ehdottaa. Kanavien tilaaminen (muuten kuin tukemisen kannalta) on vähän yliarvostettua, algoritmi toimii itselle ainakin tosi hyvin. Ei ehtisi edes nukkumaan jos katsoisi kaiken mikä kiinnostaa.
 
Viimeksi muokattu:

Kim Jong-un

NES-Retro Journeyman
Insider
Viestit
1954

Maine:

. Useimmiten tulee vaan kateltua mitä YouTube ehdottaa. Kanavien tilaaminen (muuten kuin tukemisen kannalta) on vähän yliarvostettua, algoritmi toimii itselle ainakin tosi hyvin. Ei ehtisi edes nukkumaan jos katsoisi kaiken mikä kiinnostaa.
Sama mutta eri. Itselläni seurannassa tarkoin valitut 19 eri kanavaa. Seula on tiukka ja välillä karsin turhia pois.
 

kaamio

Kova mies... Aika varmasti rikollinen...
Insider
Viestit
12026

Maine:

Algoritmi yleensä ihan ok musahommissa. Muun viihteen suhteen olen vähän liian vaativa, eikä suositukset oikeen tunnu osuvan maaliin.

Kanavia tilauksessa ihan helvetisti liikaa kun on pitänyt kaikenmaailman Juntonin imitaatiokanavat tökkiä seurattaviksi.
 

codeath

Mumb of the Topilated
Ad Infinitum
Viestit
1375

Maine:

Time Ghost History: World War Two
Hyvin toimitettua historiakatsausta toiseen maailmansotaan sekä siihen liittyviin asioihin. Erityisesti viikottain ilmestyvä "reaaliajassa" tapahtumien seuranta tulee tsekkailtua. Sisältöä Time Ghost Historyltä tulee paljon, ja World War Two on vain yksi kokonaisuus / kanava.

The Hockey Guy
Kuten nimestä voi päätellä, jääkiekkoa. Kaveri seuraa ennen kaikkea NHLlää todella intensiivisesti, ja koostaa siitä ajankohtaisia katsauksia, mutta arvokisojen aikaan käsitellään myös niitä. Leppoisaa ja hyvää menoa.

Kampiapina
Pyöräilyaiheista jerryä. Pyöräily itsessään ei varsinaisesti lukeudu omiin kiinnostuksen kohteisiin, mutta ehkä tässä eniten viihdyttääkin sen ympärillä se meno.
Espoosta Kolille on tästä hyvä esimerkki:


YongYea
En oikeastaan seuraa peliaiheisia kanavia enää, siis aktiivisesti, mutta YongYean mielestäni erittäin aiheellista mutta terävää ja epäkohtia esiin nostavaa "analyysiä" on mielenkiintoista katsoa. Ei lukeudu mitenkään julkaisuittain seurattaviin, mutta toisinaan tulee kurkkailtua.
 

Tiukka Toveri

Adventure Game Fanatic
Ad Infinitum
Viestit
15615

Maine:

Tässä muutamia, mitä on viime aikoina tullut kateltua enemmän tai vähemmän.

Ed Pratt
Liian hyväosaisen englantilaisnuoren elämä Englannissa on liian tylsää. Otti sitten ja väänsi maailman ympäri yksipyöräisellä saadakseen tehtyä elämästään aika paljon vaikeampaa. Alussa ei Euroopassa niin paljoa kuvannut, mutta myöhemmin Kazakstanista ja Kiinasta on esimerkiksi ihan hyvää settiä. Kirgisiassa asustelee nykyään.

NFKRZ
Tsheljabinskissa asuva nuorisolaispitkätukka, joka tekee venäjäaiheisia videoita englanniksi. Aiheet on usein itelle ihan mielenkiintoisia, mutta Romanin nuorisolaistyylinen ehkä vähän jopa PewDiePiestä vaikutteita saanut ulosanti ärsyttää aika usein.

Bald and Bankrupt
Venäjää hyvin puhuva britti kiertelee pääasiassa entisen Neuvostoliiton alueella lähinnä ryyppäämässä spurgujen kanssa ja hokemassa että neukku sitä ja neukku tätä. "Ooh mikä neuvostolusikka." Joistain eksoottisemmista paikoista ihan mielenkiintoista itellekin edelleen katsoa, mutta täällä Venäjällä provinssikaupungin vähän huonomaineisemmassa lähiössä (ihan tavallista elämää kyllä) asuessa alkaa loputon kurjuudella mässäily jo vähän kyllästyttää. Tää taisi pitkään asustella Valko-Venäjällä. Näinä korona-aikoina teki paljon videoita sieltä missä kierteli vaikka missä mummon mökeissä. Sitten sairastuikin ite aika pahasti covidiin ja poisti monen monta videota sen jälkeen.

Tässä omasta mielestäni koko kanavan kohokohta JUMP SCARE WARNING:


Serpentza, Laowhy86 ja ADVChina
Kiina-aiheisia videoita. Serpentza on alunperin Etelä-Afrikasta ja Laowhy86 USA:sta. Näistä jälkimmäinen oli jollain interrailausreissulla Seinäjoen ja Oulun välillä junassa hoksannut, että voisi itseasiassa perua häänsä, jättää naisystävänsä ja muuttaa Kiinaan juomaan kaljaa. Kyseisellä tylsällä rataosuudella on sellainen vaikutus ihmisiin. ADVChinassa formaatti on sellainen, että nuo ukot ajelee moottoripyörillä ympäri kyliä ja jutustelee ties mistä Kiinaan liittyvästä. Molemmat muutti Kiinasta USA:han tässä joku aika sitten, perustivat jonkun autokanavan vielä, jota en ole katsonut. Osa kanavien sisällöstä on oikein mienkiintoista (esitellään esimerkiksi Pekingin turistikusetuksia tai Kiinan social score -systeemiä), osa ei kiinnosta taas lainkaan (esimerkiksi kaikki videot joissa puhutaan kiinalaisten naisten kanssa seurustelusta) ja viime aikoina tuntuu jääneen levy jo vähän jumiin. Nykyään tulee paljon erilaisia Kiinan kommunistista puoluettam Huaweita ja Kiinan käyttämää epäsuoraa soft poweria käsitteleviä videoita, joka on tietty ihan mielenkiinsoita. Tuntuu vaan välillä jo, että julkaisevat vaan käytännössä samaa videota uudelleen ja uudelleen.

Kinamania
Venäläinen videopeleihin ja muuhun lähinnä 90-luvun nostalgiaan keskittyvä kanava. En ole kyllä pitkiin aikoihin tätä seurannut, mutta aattelin erikoismainintana nostaa esille joskus vanhalla boardillakin mainitsemani Dendy Chronicles -sarjan, joka saattaisi joita kuita täällä jopa kiinnostaa. Niissä käydään siis läpi Venäjällä virallisena vehkeenä myynnissä ollutta famiklooni Dendyä ja erinäisiä piraattipelejä, joita esimerkiksi paikallinen TV:n videopeliohjelma Dendy - Новая реалность/Novaya realnost/Uusi todellisuus käsitteli ihan aitoina peleinä. Tuossa ohjelmassa esimerkiksi esiteltiin ensin joku Super Mario 15 tai joku oikeasti Adventure Islandin piraversio, ja myöhemmin ohjelmassa esiteltiin Adventure Island Super Mario 15 piraattikopiona. Hyvää paskaa, englanninkieliset tekstitykset ei tosin oo aina ihan parhaasta päästä.Samalla kanavalla on samasta aiheesta yksittäinen pidempikin video "Harmaan norsun kirous":
 

Zilverfang

Wayback Machiner
Ylläpitäjä
Ad Infinitum
Viestit
9418

Maine:

Kinamania
Venäläinen videopeleihin ja muuhun lähinnä 90-luvun nostalgiaan keskittyvä kanava. En ole kyllä pitkiin aikoihin tätä seurannut, mutta aattelin erikoismainintana nostaa esille joskus vanhalla boardillakin mainitsemani Dendy Chronicles -sarjan, joka saattaisi joita kuita täällä jopa kiinnostaa. Niissä käydään siis läpi Venäjällä virallisena vehkeenä myynnissä ollutta famiklooni Dendyä ja erinäisiä piraattipelejä, joita esimerkiksi paikallinen TV:n videopeliohjelma Dendy - Новая реалность/Novaya realnost/Uusi todellisuus käsitteli ihan aitoina peleinä. Tuossa ohjelmassa esimerkiksi esiteltiin ensin joku Super Mario 15 tai joku oikeasti Adventure Islandin piraversio, ja myöhemmin ohjelmassa esiteltiin Adventure Island Super Mario 15 piraattikopiona. Hyvää paskaa, englanninkieliset tekstitykset ei tosin oo aina ihan parhaasta päästä.

Tätä tuli lähes 10 vuotta sitten seurattua säännöllisesti. Tosi hyvää KONTENTTIA.
 
Viimeksi muokattu:

tursel

NES-Retro Journeyman
Insider
Viestit
2345

Maine:

Ei peliaiheisia:
Captain Disillusion - Videotekniikkaa ja feikkivideoiden kumoamisia. Videoita harvoin, mutta TODELLA laadukkaita videoita editointeineen
Abroad in Japan - Kuivaa huumoria sepustava britti Japanissa. Ja paikallisvahvistukset Ryotoro ja Natsuki.
Mike Boyd - juttua uusien asioiden oppimisesta, ja yleensä harjoittelee jonkun uuden tempun/jutun ja pohtii paljonko siihen kuluu aikaa.
Melodica Men - koska melodica!
NakeyJakey - peli- ja ei peliaiheisia videoita vähän kaikesta. Tää on se heppu joka istuu jumppapallon päällä
Tom Scott - Punainen t-paita, harmaa huppari ja jänniä juttuja ja paikkoja

Videpeliaiheisia, lähinnä videoesseitä:
Girlfriend Reviews - Meemiarvosteluja peleistä, vierestä katsojan näkökulmasta (spoileri: videota ei käsikirjoita se tyttöystävä)
Nerrel - pelijuttuja, aika usein negailua
Razbuten - pelijuttuja, erityisesti "Gaming for a non-gamer" sarja on loistava

Ja kaikenlaisia muita videopeliaiheisia videoesseitä tekeviä, kuten Matthewmatosis, Raycevick, Game Maker's Toolkit, 2kliksphilip, RagnarRox, Stop Skeletons from Fighting (aka Happy Video Game Nerd), Super Bunnyhop, MandaloreGaming , PushingUpRoses


Bella's Toy Chest

Oon miettinyt onko tää nimetty tietoisesti kun tekijällä on aina (feikit) rinnat niin esillä noissa videoissa. Ei kyllä häpeile yhtään, millä leluilla kerää videoilla katsojiaan.
 
Ylös Bottom