Tissit vai perse (vai reidet?)

Tissit, perse vai reidet?


  • Äänestäjiä yhteensä
    42

natedogg

You are never too old to play
Ad Infinitum
Viestit
11031

Maine:

Perseestä tulee paskaa ja pierua, joten se! Kyllä kunnon pieruttimet saa minut valloilleen ja pierainta on välillä kiva vähän kutitella menemään.

:D


Joo, itellä tää riippuu päivästä, millon mitenkin.

Vastasin sekäettä vai mikäseoli. E: eli molemmat.
 

arkeppi

NES-Retro Journeyman
Insider
Viestit
1375

Maine:

Minusta tämmöstä on ihan oikeutta pohtia, koska fyysisyys kuitenkin aina kiinnostaa jonkin verran. Vaikka olisi kuinka ihana ihminen muuten, niin eihän siitä mitään tule, jos ulkonäkö ei napostele yhtään. Ja toisaalta toisinpäin, että oli kuinka kaunis vaan, niin ei sillä ulkonäöllä tee mitään jos persoonat ja mielenkiinnot ei kohtaa. Ja miehillä nyt on aika usein melko selkeä jaottelu, että kiinnostaako se pieretin vai maitomeijerit enempi.

Se mihin itse vedän rajan esineellistemisessä on, etten ole postailemassa tuntemiani tai tuntemattomia naisia mihinkään "nätti nainen" -tyylisiin topiceihin, varsinkaan vähäpukeisia tai alastomia. Vaikka osa vähäpukeisista naisista ovatkin varmasti ihan omaa haluaan esillä, niin noihin tuppaa eksymään ennemmin tai myöhemmin kaikkia naapurintyttöjä ja taviksia, jotka eivät tästä esineellistämisestä ja saamasta suosiostaan ole kovin tyytyväisiä, vielä vähemmän jos ne on jotain yksityiskäyttöön tarkoitettuja alastonkuvia.

Tämä paljon pyörinyt klassikko-gif oli nyt tässä suhteessa varmaan ainoa poikkeus laatuaan, joskin harkitsin tässäkin kohtaa kasvojen editoimista pois, koska ne tai giffin naisen henkilöllisyys eivät olleet viestin hassuttelupointin kannalta oleellisia.
 

jnx

El Aficionado al Döner Kebab
Ad Infinitum
Viestit
1781

Maine:

 

AsbestiLapanen

NES-Retro Expert
Insider
Viestit
3099

Maine:

Törmäsin hauskaan juttuun wikipediassa:

"Sapiosexuality describes attraction to the intelligence of another person.[27] The prefix sapio- comes from the Latin for "I [have] taste" or "I [have] wisdom" and refers to a person's preferences, proclivities, and common sense.[28] Sapiosexual-identifying individuals can also be gay, straight, or bisexual.[29][30] It is not a sexual orientation.[29][31] It first gained mainstream attention in 2014 when dating website OkCupid added it as one of several new sexual orientation and gender identity options.[29] About 0.5% of OkCupid users identify as sapiosexual, and it is most common among those ages 31–40.[29] Women are more likely to identify as sapiosexual than men.[32] Several commentators have stated that sapiosexuality is "elitist," "discriminatory," and "pretentious."[29][31][33] OkCupid removed the Sapiosexual identity on February 11th 2019[34] following considerable negative feedback, specifically quoting an article on Vice Magazine.[35]"

Eli jos joku sattuu kokemaan jonkun älykkyyden tai oletetun älykkyyden seksynä niin huonoja uutisia. Älykkyyttä ei saa missään nimessä kokea seksynä koska se olis syrjintää nykyisin
 
Ylös Bottom