The Angry Video Game Nerd

Oikein mainio jakso oli kyllä! :love:


Samat fiilikset oli itsellä kun Zeldan läpäisin ensimmäistä kertaa tuossa aiemmin tässä kuussa, mitä Nerdillä lopussa.

Nauratti kyllä pukki ja pukin kohtalo. :D

Oli vaikeaa spoilereita väistellä, mutta osittain onnistuin ja eiköhän tuosta osa unohdukkin ajan myötä ennenkun joskus 75 vuotiaana kyborgina tämän kimppuun kunnolla antaudun.
 
Olipa hyvä jakso! Sopivan vähän mesoomista ja meuhkaamista. Hieno essee klassikkopelistä ja avartava katsaus upeasta taideteoksesta, joka pitäis kyllä itsekin jonain päivänä pelata ja kokea, vaikka sitten 75-vuotiaana kyborgina, jos ei ennen ehdi. Yksi sellainen before I die -peli kyllä.
 


Uusi video peli nörtin video. Ihan ok jakso, aika turhan oloisia pelejä. Itelle ei oo Goonies silleen tuttu muuten kuin nimeltä.
 
Hiton hyvä oli ja oli tosiaan vanhojen tuntua tässä! Tuo "Twilight Zone" juttu oli kans helevetin jees!
:love:

Katoin puolet eilen ruoan kanssa ja loput tänään äsken myös ruoan kanssa.

Onhan noissa Goonieissa toki vähän mielenkiintosia ratkaisuja asioitten suhteen, mutta hyviä pelejä ne on silti molemmat ja kakkosesta löytyy myös nostalgiaa! Sillai omalla tavallaan tunnelmallisia ja kivoja.
 
N
Onhan noissa Goonieissa toki vähän mielenkiintosia ratkaisuja asioitten suhteen, mutta hyviä pelejä ne on silti molemmat ja kakkosesta löytyy myös nostalgiaa! Sillai omalla tavallaan tunnelmallisia ja kivoja.

Niin... Onhan se Mike Tyson's Punch-Outikin hyvä ja kiva peli, jos sitä ei tosissaan yritä koskaan pelata läpi.
 
Näyttäisi olevan epäsuosittu mielipide, mutta musta tuo uusin jakso oli hyvä ja ihan raikas tuulahdus uutta. Peli oli niin absurdi, että hyvät naurut sai. Tuskinpa näitä mobiilipelejä enempää tulee jaksoihin ,joten ihan hyvä kertakokeilu.
 
Myöskin lisää pelejä, jotka on tehty syötiksi sisällöntuottajille.

Olisin Jamesilta odottanut, ettei sentään noihin tarttuisi, mutta tähän on kai taso mennyt.

Kylhän tää oli vähän niin kuin jos Mystery Science Theater 3000 ottaisi asiakseen kommentoida Kung Furyä.

Josta tulikin mieleen, että tämän oli pakko olla maksettu mainos, eli Jamekselle on pelin tekijät maksaneet siitä, että tekee videon pelistään. Että on Jameksella kuitenkin sen verran silmää ja näkemystä ja taiteellista herkkyyttä, että luulisi ettei olisi itse niin kiinnostunut, ihmeissään ja huvittunut pelin höpsöttelyistä, että luulisi katsojakuntansa olevan samalla tavoin kiinnostunut, ihmeissään ja huvittunut pelin höpsöttelyistä.

Se kun kuitenkin on näissä videoissa ollut ideana kautta historian, että huumoria saa pelistä irti pointtaamalla pelin yksityiskohtiin, joita ei välttämättä heti ensikatsomalta itse huomioisi. Mutta tässä pelissä pelin vitsi on jo heti mainoskuvasta lähtien selvä ja eikä yhdenkään "lol, random" -jutun pitäisi mitenkään erityisesti yllättää siitä lähtökohdasta.

Niin siksi luulisi, että tämä on ollut pelin tekijöiltä tullut tilaustyö.

Mutta toisaalta tuleehan tämäkin samasta sielusta, niin saattaakin olla aito juttu:
rex2.gif
 
Takaisin
Ylös Bottom