Tex Willer

Cities Ocksåwasp

tiedän sitä sun tätä näistä fasistisioista
Ad Infinitum
Viestit
3918

Maine:

Maailman parhaasta lännensarjiksesta keskustelua.

Villan uusi tarina tuli vihdoin ja viimein, en ole vielä uskaltanut lukea.
 
Itse oon uusimman ostanut ja lukenut. Sen verran voin sanoa että Villan-taide on laatukamaa. Bosellin kynäilemä juoni onkin sitten se kompastuskivi ja vain ihan ok-kamaa.

Tex on kyllä paras lännensarjis.
 
Itse oon uusimman ostanut ja lukenut. Sen verran voin sanoa että Villan-taide on laatukamaa. Juoni onkin sitten se kompastuskivi ja vain ihan ok-kamaa.
Näin uumoilinkin.

Hommasinpa myös Maxeina Oklahoman ja Cheyenne Clubin, niissä kun on alkuperäisistä puuttuvia sivuja!
 
Katos perhana, täällähän on Willer-topikki.
Texit oli ensimmäinen asia mitä aloin "keräilemään" enemmän sanan merkityksessä, jos perus legojen ja keräilykorttien haalimista ei lasketa. Lähtölaukaus tuli mummolasta iskän ja sedän vanhoista 70- ja 80-lukujen taitteesta peräisin olevista numeroista. Joskus '05 alkanut haaliminen päättyi tuossa 2019 lopussa, jolloin päätin etten jatka keräilyä enää 2020-luvulle muiden kuin noiden komeiden A4-kokoisten albumien muodossa. Esimerkiks tuo Villan uusin on tosiaan hommattu ja hemmetin komean näköinen tarinahan se olikin, vaikka lopussa tuli tarinankuljetuksen kanssa vähän kiire sivukiintiön tullessa täyteen.

Kuvia voisin heitellä tähän triidiin vaikka minkälaisia, tähän hätään tuossa yhteispotretissa nelisenkymmentä ensimmäistä Texin suuralbumia järjestyksessä. Kokoelmasta kokonaisuudessaan löytyy kaikki suomessa 1953-2019 julkaistut tarinat, jossain muodossa.

20201219_192319.jpg

Jos tämä ketju pysyy jotenkuten elossa, postailen lisää kuvia ja fiiliksiä.
 
Takaisin
Ylös Bottom