Täällä kuunnellaan kokonaisia musiikkialbumeita

Tiukka Toveri

Adventure Game Fanatic
Ad Infinitum
Viestit
9384

Maine:

20220923_153137.jpg
Kake Randelinin Kaken rallit vuodelta 1986 tuli kuunneltua. Sain aikoinaan muistaakseni 25-vuotissyntymäpäivälahjaksi. Tuolloin oli kuitenkin muistaakseni jo mennyt vanha JVC:n halpa levysoitin rikki, eli ei ollut mahdollisuutta kuunnella ennen kuin nyt.

Levy sisältää Kaken hitin Mylly pyörimään. Lisäksi levyllä on paljon muitakin varsin tylsiä käännöscovereita. Olin yllättynyt, ettei kyseessä ollutkaan kokoelmalevy, vaikka nimi mielestäni kuulosti kovasti siltä. Ennen tätä levyä Kakelta tuli mm. levyt "Kake Randelin" (1981), "Kake" ja "Kake Randelin" (1985).
 

Tiukka Toveri

Adventure Game Fanatic
Ad Infinitum
Viestit
9384

Maine:

20220923_164700.jpg
Otettiin pari lasia viiniä ja kuunneltiin tämä Hryhory Verjovkan mukaan nimetyn Ukrainan kansallisen kansanmusiikkikuoron tuplavinyyli. Albumin hinta on ollut Neuvostiliitossa aikanaan 2 ruplaa 90 kopeekkaa.

Oli kaikenlaisia lauluja iloisista surullisiin ja usean eri äänialan mieslaulajia. Naislaulajat melkein aina sellaisia hieman korvia raastavia korkealta epävireisen kuuloisesti laulavia niin kuin näissä kansanlauluhommissa usein tuntuu olevan.

Ihan hienoa kuunneltavaa, mutta olin varsin tyytyväinen, kun neula saavutti kakkoslevyn B-puolen lopun.
 

Tiukka Toveri

Adventure Game Fanatic
Ad Infinitum
Viestit
9384

Maine:

20220923_174526.jpg
Vielä vähän kevyempää kamaa. Tää Alice Cooperin Trash tais olla eka vinyyli, jonka ite ostin sen jälkeen, kun serkku tarjosi vanhaan muuten roskiin menevää levariaan. Joltain vorssalaiselta kirpparilta löytyi.

Onhan se Poison ihan hyvä biisi. Soittaahan Radio Novakin sitä miljoona kertaa vuodessa. Pari ihan menevää biisiä lisäksi. Albumikokonaisuutena kuitenkin hyvin keskinkertaista ja itseääntoistavaa.

Ihan mukava välillä vaan istua sohvalla ja kuunnella äänilevyjä. Pitäisi viitsiä useamminkin. Nyt lähden ostamaan maustekurkkuja. Saa nähdä tarttuuko käteen joku kaljatölkki ohi kävellessä.
 
Ylös Bottom