Täällä keskustellaan moottoriurheilusta

Kimin poistumisen myötä F1:n mielenkiinnosta katoaa viimeinenkin ohut siivu. Eipä oikeastaan ole kiinnostanut edes tämä Sauber-larppauskaan enää, mutta sen verran että oon sosiaalisen median kautta jaksanut sentään vielä naureskella Räikkösen jutuille. Räikkönen on mun kaikkien aikojen suosikkeja kaikki lajit ja oikeastaan kaikki ihmiset mukaan luettuna myös, se on kuin Nuuskamuikkunen jota ei yksinkertaisesti kiinnosta vittuakaan. Se on aivan absurdi juttu että mies jonka koko maailma tuntee pystyy jollain epäinhimillisellä tavalla pysymään samanlaisena bensalta haisevana jätkänä jollainen se oli myös 25v sitten. Se on minun mielestäni lähes yliluonnollista. Kun tämmönen jätkä lyödään tonne kultalusikkatehdas perseessä syntyneiden PR-huoraavien glamourpellejen sekaan niin eihän lopputuloksena voi olla muuta kuin kaikkien aikojen hienoin kuljettaja Formuloissa. Sen lisäksi Räikkönen oli tietenkin myös nopein kaikista, kunnes autot laitettiin vituiksi. Todellisuus on että Räikkönen on kaikkien aikojen nopein ja paras, turha yrittää sekoittaa päätäni millään faktoilla sillä en aio muuttaa mieltäni. Simply the best, GOAT!

Joo, kyllä iteltäkin menee se ihan viimeinen mielenkiinto Kimin myötä. Bottaksen menestys toki hiukan kiinnostaa, mutta en jaksa sen takia seurata.

Muutenkin aika vähissä ollu seuraaminen, niin eiköhän se lopu kokonaan.

Katotaan sitten, kun on taas enemmän suomaalaisia kehissä. Sitä saadaankin varmaan odottaa.
 
Kyllä sitä on Häkkisen ajoista lähtien kaikki kisat seurattu isommin tai vähemmin. Ensikausi hyvinkin mielenkiintonen


Harmillisesti Kimin F1-ura päättyi varikolla pienen ulosajon seurauksena :(

Harmillisesti myös Maxin mestaruus taisi mennä ohitse lähdössä
 
HIHHIHHIHHIHHIHHI siinä sai saatanan hannuhanhi justiinsa sen mitä ansaitsi, ai vittu että olen vahingoniloinen enkä edes häpeä sitä :D :D vittu että tekee hyvää nähdä kun oikeudenmukaisuus tapahtuu ja tollanen saatanan itkupilli saa luun käteensä. VITTU JES!!!!

Joo Perez kyllä blokkas kisan puolivälissä Hamiltonin ohitusyritykset, ni johan tämä sitä radioon itki. Huvitti itseä niin perkeleesti, kun se kiroili pitkän kaavan kautta tiimiradioon :D

Lopussa Max ehkä sai sen koko yhden kauden tuurin kerralla, kun Latifi ajo pihalle, ilman sitä Hamilton ois ollu kyllä mestari
 
Takaisin
Ylös Bottom