Täällä keskustelemme jääkiekosta

Oilerseilla ei ole lähteny kovin hyvin. Mulla ei valitettavasti, tälläkään kaudella, ole luottoa tuohon maailman parhaan pelaajan jengiin. Ei varmaan tule yllätyksenä. Vuodesta toiseen Oilers on liian levällään ja toisaalta taas liian ohuen mutta todella terävän kärjen varassa.
 
Kaiken järjen mukaan tän vuoden NHL voittaja on Vegas, Colorado, Carolina tai Edmonton, ehkä joku New Jersey/Toronto mutta ääh ei sittenkään. Dallas voi yllättää.

Näistä jos pitäis yks valita niin se on epäilemättä Golden Knights. En tykkää kauheesti ja peliasukin helvetin ruma mut eipä noilla asuilla mitään cuppeja voiteta.
 

Alpo Suhosen ajatus Liiga-mallista on pöllitty suoraan tältä boardilta.

– Liigaan ja Mestikseen yhteensä 20 joukkuetta, kaikki saman osakeyhtiön alle. Olisi A- ja B-liiga. Tv-oikeudet jaettaisiin kahden liigan kesken, jotta köyhemmätkin joukkueet saisivat rahaa, Suhonen neuvoo.

Joukkueille tulisi Suhosen mallissa lisää pelotetta. Liigan viimeinen putoaisi automaattisesti ja Mestiksen mestari nousisi.

– Liigan toiseksi viimeinen pelaisi karsinnan Mestiksen kakkosta vastaan.
 

Jos tämä väite pitää paikkaansa, niin aikamoista toimintaa taas Jukka Rautakorvelta. Sama häiskähän pisti pojat treenaamaan salaan hallilla koronakaranteenien aikana. Vaikuttaa vahvasti kaverilta, jolle tärkeintä on hoki, hoki ja hoki.
 

The 10 scariest modern-day logos in hockey​

2. Ilves (Liiga)​

I…what is it? Well, I do know what it is. It’s a lynx. Ilves is Finnish for lynx. But seriously, what is it? A lynx crossed with Frank the Rabbit from Donnie Darko? This thing stares directly into my soul. I can’t unsee it, even when I close my eyes.

:D
 


Screenshot_20231027-185536.png

Ei ihan joka päivä maalivahti pääse juhlimaan maalia :rolleyes:


Tosin kunnollisiin aikoihin moisia säkämaaleja ei hyväksytty. Sillonkin vielä kun ite alko viheltään 2005, siirretyn rangaistuksen aikana kun sohlas omiin niin peli vihellettiin vaan poikki ilman maalia ja jäähy täytäntöön. Nykysääntö kyl parempi!
 
Milloinkohan kaulasuojat pakollisiksi?


Suomessahan on jo ja koskee myös ulkkarijengejä. Joskus niitä hetki odoteltu kun ei oo jollain Tsekeillä löytynyt. Älytöntä kyllä ettei kaikkialla ole vieläkään.
 
Milloinkohan kaulasuojat pakollisiksi?


Sanonpahan vaan.. tuo ei ole mitenkään luonnollinen tai tavanomainen tilanne. Jotain helvetin typerää/likaista tuossa tapahtuu. Miten muka etummainen jalka voi nousta tuosta tilanteesta tuollaisessa asennossa, ja vielä kaulaan asti? Se mitä voisi fysiikan lakien mukaan tapahtua vahingossa on takajalan nousu vaarallisen korkealle kun pelaaja taklataan ja se menettää tasapainonsa, eli tulee ikäänkuin sellainen spinning back kick, mutta tuossa ei ensinnäkään tapahdu riittävää kontaktia tuon toisen pelaajan kanssa, eikä mikään muu kuin jalan tahallinen ojentaminen selitä sitä että se on etummainen jalka joka nousee tuolla tavoin.

Tämä pelaaja on lukemani mukaan tunnettu melko likaisena, on keihästämisiä ynnä muita törkeyksiä ja tuon brittiliigan jäähykuningas. Ei liene mahdotonta ajatella, että tuossa tilanteessa se yrittää vähintään kampittaa Johnsonin, tai mahdollisesti yrittää likaista jalkataklausta/pyyhkäisyä, tai sitten jopa jonkinlaista potkaisua vartaloon jonka jälkeen kaikki menee hirvittävällä tavalla pieleen ja jalka nousee kaulaan asti. En nyt siis väitä ettäkö se olisi yrittänyt tappaa, mutta kaikki asiat huomioiden ja tuota tilannetta kun riittävästi on kelannut niin vaikea on tulla muuhun päätelmään kuin että jalan ojennus on tahallinen teko. Mitä se sitten tarkoittaa brittien lainsäädännön mukaan kuolemantuottamukselle / kuoleman tahallisuuden arvioinnille, en tiedä koska en paikallisia lakeja tunne, mutta on siinä aika helvetin paljon mietittävää tutkinnalliselta kannalta. Uskomattoman surullinen ja turha kuolema.. toivottavasti tää johtaa sääntömuutoksiin ja varustepakkoihin, ei tämmöstä saa jumalauta tapahtua ikinä enää.

 
Viimeksi muokattu:
Takaisin
Ylös Bottom