Switch-pelihankinnat

Komsomolinetistä
1626522005722.png
-Halojata halloo, onko Komsomolinetissä? Tilaisin pari tuhatta reipasta nuorukaista rakentamaan uuttaa teollisuuskaupunkia Amurille ja tuhatkunta kilometriä rautatietä. Niin joo ja vähä Zeldaa Switchille.
 
Hieman olen pettynyt että en ennakkotilaajana saanut samasta putiikista moista steelbookkia!
Ennakkotilaus mullakin oli, mutta steelbookeja jaettiin vain myymälässä ja vain niin kauan kuin niitä riitti. Hain omani joskus 15-16 maissa ja hyvin oli vielä steelbookeja tiskillä pinossa.
 
Amiibon jätän kyllä kostoksi ostamatta. Hölmön hommaa lukita pelin ominaisuuksia maksullisten muovihärpäkkeiden taakse.

Tai jättäisin kostoksi jos kiinnostaisi amiibot. Nyt jätän muutenkin ostamatta. :win:
Fun fact, pelin julkaisua ryyditettiin latomalla useampi amiibo, mutta vain JA AINOASTAAN Loftwing-amiibo toimii pelissä. Mikään muu Zelda-aiheinen figu, ei edes Skyward Swordin muut figut, edes toimi koko pelin kanssa. Kunnon vitun farssi koko show. :D
 
Koska muut niin minäkin. Gigantti 45€ ja mulla oli tonne joku hyvittelylahjakortti 15€ niin jäi maksettavaa vaan 30€. Käytännössä siis ilmainen peli.

A4AECD9F-AE0F-4D41-ADE1-F8FBAC1B526F.jpeg
 
Hieman olen pettynyt että en ennakkotilaajana saanut samasta putiikista moista steelbookkia!

Ennakkotilaus mullakin oli, mutta steelbookeja jaettiin vain myymälässä ja vain niin kauan kuin niitä riitti. Hain omani joskus 15-16 maissa ja hyvin oli vielä steelbookeja tiskillä pinossa.

Itse sain Konsolinetistä ennakkotilaajana postitse myös steelbookin. Tilasin pari päivää ennen julkaisua.
 
Olin täällä jo :dickhead: , kun tuollaisia Steelbookeja jaeltu Konsolinetin kautta.

Omaan postilaatikkoon kolahti vasta tänään (eilen) Pelaaja Shopin toimitus, mutta iloinen yllätys seurasi pelin mukana. :win:

47,95€ + postit:

- The Legend of Zelda: Skyward Sword HD (UK4 "Suomi") + Steelbook

20210720_002838.jpg
 
Lantendo Nibo Robot Kit

Kirpputorilta 15€. Käyttämätön setti. Laatikko ei ole mint mutta ihan sama mulle. Tsekkailin kirppiksellä jotain unboxing videota ja kyl tossa pitäisi olla kaikki kamat mukana. Puolet rakennettu ja tähän mennessä kaikki ok.

IMG_20210731_111000__01__01_resize_35.jpg
 
Paper Mario: Origami King, 49e @ Joensuun Citymarket
papermario_origamiking_nsw.png

Paper Marioista on tuttuja vain kuution Thousand Year Door ja Wiin Super Paper Mario, joista molemmat ovat erittäin hyviä pelejä. TTYD erityisesti menee itselläni kaikkien aikojen parhaimpien pelien joukkoon.

Kerran tai pari kuullut, ettei tämä Origami King olisi kovin hyvä peli, mutta samaa on taidettu sanoa tuosta Wiin Paper Mariostakin. Mutta saapas nähdä.
 
Puolenkuun Peleistä Cruis'n Blast 36,90e noudettuna. Tuolla yleisessä Switch-topikissa jo ihmettelin kun tätä ei oikein meinaa lötytyä täältä kaupoista. Eikö tää ole täällä kunnolla jakelussa? Tää on tämmönen violettivärikoodilla, joku enkku/ranska/epsanja/italia painos. Puolenkuun pelit aina välillä tilailee pelejä muualtakin.

20210926_182210.jpg

Muksujen kanssa pelailtiinkin jo helpolla ja normaalilla cupit läpi. Todella hauskaa ja älytöntä viihdettä ainakin muutamaksi illaksi.
 
Takaisin
Ylös Bottom