Switch-pelihankinnat

Peoplez

NES-Retro Journeyman
Insider
Viestit
1139

Maine:

Sama, mut menin poistamaan tämän Prisman alelaarista 30 euron hintaan. Kyllä nyt tuntuu tyhmältä!
Just eilen kävin tonkimassa yhden Prisman alelaareja ja tuo olis ollu siellä "tarjouksessa" 49 euroa :cry:

Kaiholla muistelen niitä aikoja kun Prisman alelaareista löysi laatupelejä vitosella tai kympillä.
 

presidentti ståhlbergin pää

NES-Retro Journeyman
Insider
Viestit
1087

Maine:

Nintendon laitteilla ei kyllä taideta koskaan päästä tajunnanräjäyttäviin alennuksiin.

Kääntöpuolena tossa on se etu, että ihan hyvin pystyy maksamaan julkaisussa täyden hinnan, vaikka ei pelaisikaan vuoteen. Kun ei se hinta tipu kuitenkaan.
 

Peoplez

NES-Retro Journeyman
Insider
Viestit
1139

Maine:

Nintendon laitteilla ei kyllä taideta koskaan päästä tajunnanräjäyttäviin alennuksiin.

Kääntöpuolena tossa on se etu, että ihan hyvin pystyy maksamaan julkaisussa täyden hinnan, vaikka ei pelaisikaan vuoteen. Kun ei se hinta tipu kuitenkaan.
Tämä toki totta. Ja ne tuleekin ostettua yleensä julkaisussa täyteen hintaan. Nerokasta bisnestä kyllä Nintendolta.
 

Sampyla

NES-Retro Apprentice
Insider
Viestit
520

Maine:

M
Shantaen virallinen reprintti GBC:lle Limited Runilta ~55€ posteineen. Joku kortti tuli mukana myös.

Tänne tuli kans

Meikälle tuli kans mutta eri alustalle :( onks nää ny sit Shontaee kun ei oo orkkis rautaa?
IMG_20210603_165332.jpgIMG_20210603_165422.jpg

Hintaa se perus Limited runin abaut 30e per peli plus pk 20e~
Noista tuolla Pirate's Cursella vissiin on aika tiukka kysyntä kun hinnat sen osalta ampaisseet jo pilviin.
 

Zilverfang

Wayback Machiner
Ylläpitäjä
Ad Infinitum
Viestit
4269

Maine:

Kerrohhan fiiliksiä tuosta sitten, itellä kans ollu harkinnassa moinen.

En oo ehtinyt pelata kuin tutoriaalin läpi, mutta tuolta treeniketjusta voi käydä lukemassa parin testanneen fiiliksiä:

Oon käyttäny Switchin Ring Fit Adventurea kolmen kuukauden ajan, AMA.

Lähtökohdat: Liikuntaa harrastan niukanlaisesti. Lähinnä kevyitä parin kilometrin kävelylenkkejä muutaman kerran viikossa ja soutulaitteella parinkymmenen minuutin setti n. kerran viikossa. Lisäksi kevyillä käsipainoilla lapojen treenausta, koska ne muuten kipeytyy helposti. Ylimääräistä painoa ei ole, joten tavoitteena on lähinnä aktivoida itseään ja kiinteyttää paikkoja.

Eka kuukausi: Alkuinnostus oli kova. Olin aluksi epäileväinen paikallaan juoksun mielekkyydestä, mutta jumankauta sillähän saa sykkeen ylös ja hien pintaan nopeasti! Koin liikkumisen jälkeen euforisia tuntemuksia ja en malttanut odottaa seuraavaa treeniä. Alkuun paikat luonnollisesti kipeytyivät, mutta kroppa mukautui siihen nopeasti. Huomasi kyllä, mites paskassa kunnossa sitä oli, esim. vatsalihasten treenaus oli tuskallista. Aloin huomaamaan pieniä muutoksia kropassa jo parin viikon jälkeen. Treeniä noin joka toinen päivä.

Toinen kuukausi: Treenikerrat väheni, mutta osittain siksi, että tiedosti levon tärkeyden eikä enää "ylitreenannut". Kroppaan alkoi tulla jo näkyviä muutoksia, esim. ekaa kertaa elämässäni pystyin erottamaan vatsalihakset paljaalla silmällä.

Nyt: Alkuinnostus on selkeästi laantunut. Enää ei ole selkeää tarvetta päästä treenaa tämän kanssa, mutta on se silti vakiintunut osaksi elämää, että vähintään kerran, joskus kahdesti, viikossa tulee tämän kanssa puuhattua. Pelin ulkopuolella intoutunut ottamaan taas kahvakuulat osaksi treenejä. Paikat kiinteytyneet entisestään ja lihakset erottuu paremmin.

Yhteenvetona sanoisin, että aloittelijoille tää on mun mielestä oikein hyvä laite. Jos tavoitteena on kasvattaa isot lihakset niin siihen se ei sovellu, mutta ainakin itselläni tämä toimi hyvänä potkustarttina liikkumiselle ja on ollut mukava huomata sen tehoavan. Painon pudottamiseenkin ilmeisesti ihan toimiva laite. Itsellä ei liikakiloja ole, mutta putosi tästäkin luuviulusta alussa kieliä parin kilon edestä.

(Käyttäjällä @Junton oli kanssa tämä mutta statsien mukaan into loppui alkuvaiheessa, voisit halutessasi avata että miksi. :) )

En osaa sanoa, että miksi loppui :( Oli kyllä suuri innostus ja toi sellaisia positiivisia liikunan kokemuksia ja se pelillistäminen oli oiva keino päästä liikunnan maailmaan, kun esim. peruskoulun liikuntatunnit saivat minut lähinnä vihaamaan liikuntaa.
Kaipa vaan iski se vastaan, kun ei asettanut itselleen selkeitä tavoitteita, vaan mututuntumalta pyrki johonkin "no jos kolme kertaa viikossa liikkuisi Ring Fitin tahtiin", mikä ei aina toteutunut. Olen kyllä viimeksi joskus syksyllä pelannut tuota ja olihan se kivaa, mutta kuten sanottu: aloittelijoille tai jos vaikka talvipäivinä haluaa vaan kunnosta pitää kiinni, niin tuo on mainiota sisäliikuntaa. Itsellä jäi ton pelaaminen kans siksi, kun tavoitteet kasvoivat kehon painon ja koostumuksen puolesta, niin vaihdoin Ring Fitin kuntosaliin.

TL;DR: viitsiminen oli syynä, jos ei yhtään keksi mitään selityksiä/tekosyitä. Tähän auttaisi: Selkeiden tavotteiden ja aikataulujen asettaminen, joita on helppo noudattaa. Jos ei näitä ole pistänyt ylös, niin helposti noista suullisista sopimuksista itsensä kanssa myös laistaa.


Edit: Päivityksiä omaan tilanteeseen! Nyt on parina aamuna ollut paino 80 kiloa, mutta ei joka aamu. Katsotaan sitten kun on kaksi viikkoa putkeen sama paino, niin sitten voi sitä sanoa saavuttaneeksi. Reisiin tullut päälle 3cm lisää ympärysmittaa ja vointi on mitä mainioin. Mukavaa nähdä tuloksia (ei kehollisesti vielä niinkään, mutta raudan määrä tangossa lisääntyy suhteellisen progressiivisesti, ainakin näin alkuvaiheessa.) Nyt saan esim. jo oman painon kyykättyä 3x6 sarjassa :D
 

Zilverfang

Wayback Machiner
Ylläpitäjä
Ad Infinitum
Viestit
4269

Maine:

Unohtunut täysin raportoida tänne, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

Radikuskaupasta 29,90€ + postit:

- Mario Kart Live: Home Circuit - Luigi Set :switch:

Ja laitetaan nyt veljekset yhteiskuvaan, kun Marion hankintapostaus jäi vanhalle foorumille. Marion ostin julkaisussa täyteen hintaan.

20210620_233836.jpg
 

presidentti ståhlbergin pää

NES-Retro Journeyman
Insider
Viestit
1087

Maine:

Tämmöset tuli tänään etukäteen toimitettuna. 145,80e konsolinetistä. On muutes pirun hienot noi ohjaimet. Jotenkin hienommat livenä kuin kuvissa! Yleensä on toisin päin.
Tilasinpa eilen itsekin tseldan Konsolinetistä. Jotain 54 egeä ja postit maksoi.

Saa nähdä millon huvittaa pelata. Vai huvittaako koskaan.

:bath:
 

hide

Big Boss
Ad Infinitum
Viestit
944

Maine:

No määhä olin enstee sillee, et emmää ny mittää Zeldaa jaksa, ihan sama hankkiiko sen nyt vai myöhemmin, hinta on sama ja muutakin pelattavaa tällä hetkellä. Sit mä olin silleen "ei vittu" ja sit "ei saatana" mut kuitenkin sit "voi ny vittusaatana".

IMG_20210716_194846.jpg

Ohjain powerista 75,10e
Peli Gigantista 44,95e

Ja vielä pitäisi noutaa Verkkiksestä Loftwing-amiibo.
 

presidentti ståhlbergin pää

NES-Retro Journeyman
Insider
Viestit
1087

Maine:

Amiibon jätän kyllä kostoksi ostamatta. Hölmön hommaa lukita pelin ominaisuuksia maksullisten muovihärpäkkeiden taakse.

Tai jättäisin kostoksi jos kiinnostaisi amiibot. Nyt jätän muutenkin ostamatta. :win:
 
Ylös Bottom