Valintasi on?


  • Äänestäjiä yhteensä
    66
Yritys hyvä kuitenkin. :emt:Uutta haastetta pian jos nyt ratkeaa, niin ehkä pidempikin tauk oonnistuu.

Tai sitten ensi kerralla rahallisesti niin iso tappio ratkeamisesta, että ei ole varaa ratketa enää uudestaan haasteen aikana.

Onneksi itselleni ei ihan niin paljon mene olutta, että tarvitsisi miettiä tällaisia ongelmia. Tosin kun olen tässä vähentänyt coca-colan juontia, niin tolta toiselta asukilta on tullut vähän kommenttia että tuntuu että olen vaihtanut colan olueen.... ja itseasiassa kaikissa mun viimeaikaisissa "nyt alan pelaamaan x" kuvapostauksissa on joku pullo tai tölkki ollut pöydällä.
 
Jätkällä menee nää arkipäivät näköjään ihan helposti, joten jos ottaisit itteäs niskasta kii ja hoitaisit ton törpöttelyn vaan viikonloppusin? Et selkeesti halua lopettaa tätä hommaa ni rajaa sitä. Se on iisimpää.
 
Jätkällä menee nää arkipäivät näköjään ihan helposti, joten jos ottaisit itteäs niskasta kii ja hoitaisit ton törpöttelyn vaan viikonloppusin? Et selkeesti halua lopettaa tätä hommaa ni rajaa sitä. Se on iisimpää.

Toki ja tätä olen usein yrittänytkin.
Lähtenyt vain aika usein laukalle sitten.
Parastahan olisi se kun pääsisi siihen, että maksimissaan kerran viikkoon tai pari kertaa kuukauteen.
Mutta kait tässä nyt on eka taas yritettävä, että pääsisi tosiaan vain siihen, että vain viikonloppuisin.
 
Joo, ei kannata liian isoa kakkua alkaa ahmii jos sen tietää että sitä ei saa alas. Joskus vuosia sitten itekki tykkäsin vedellä pieniä arkipöhniä, mut niinku itekki sanot niin ei siinä mitään järkeä ole. Maistuu se perjantain ensipurasu nimittäin paremmlta kun on viikon ihmetelly menemään. Äläkä ruoski itseäsi. Äläkä lähde mihinkään vetoihin mukaan. Turhaa paskaa vaikka ajatus kaunis. Pidä asiat yksinkertasina.
 
Päivä kerrallaan. Nauti nyt siitä bissestä, älä huoli. Maanantai on vasta ensi viikolla.

Tsemppiä!
 
Tonhan saa toisenlaisena versiona vinyylinä kyllä. Ei vaan oo Behemothin julkaisu.
En nyt muista oliko Metal Blade records vai mikä.

Kyllä mä sen tiedän, mutta mä oon aina ollut sellanen että jos en saa ”parasta” painosta niin sit en halua yhtään mitään.
 
Tänään aukesi kääreistä Ardbegin Uigeadail (54,2 %), ja voi jessus että maistuu taas.

Ardbeg on ollut meikäläisen suosikkitislaamo pitkän aikaa, vaikka mitenkään laajasti näitä en ole maistellutkaan.

Se fiilis kun vesi vaan valuu kielelle, suu on hippasen verran turta ja aivan hullut maut täyttävät mielentilan. Jotain taikaa tässä on, vaikka loppujen lopuksi onkin vaan ryyppäämisestä kyse.

Mutta se siitä ja pullo taas kiinni ja kaappiin.

image0.jpg
image1.jpg
 
Ite sinä ne kuitenkin ryyppäsit. Mokattu mikä mokattu ja turha siitä on muita yrittää lähteä syyttelemään.
Ehkä ens kerralla onnistuu paremmin!
Jep. Itselle jos vaikka tarjotaan jokin pullahöttö tai jokin herkku, missä on hyvin epämääräinen kasa hiilaria ja rasvaa jne., niin yleensä kieltäydyn jos haluan pitää sokeritasapainon hyvänä. Kun en ole varma asian sisällöstä, niin parempi vaan kieltäytyä kokonaan.
 
Takaisin
Ylös Bottom