Super Mario World

Tuliko syötyä mitään sieniburgeria tms. tuolla? :D

2023_01_06_Toadstool_Cafe_067.0.jpg

Ei tullu ku tuonne Toadin kahvilaanki oli yli tunnin jonot ja siinä vaiheessa oli jo saanu iha tarpeeksi jonottamisesta :D Mielummi kävi sitte alueen ulkopuolella Hard Rock Cafessa vetään paikallisen erikoisuuden (Kerry Kingin skeba oli vitriinissä vieressä!).

IMG_6899.jpeg
 
Mairo wörldissä käyty! :love:

IMG_6855.jpeg

Meinas tääki homma vaan kusta kun tuonne pitää siis erikseen vielä Universal Studiossin lipun lisäksi hommata semmonen aikalippu. Sitä aikalippua et pysty varaan vasta kun oot porteista sisällä. Sen verran tehtiin pohjatutkimusta, että puisto aukeaa joka päivä tuntia aikaisemmin mitä mainostavat ja jos mielee Mairoländiään päivän aikana, niin parempi mennä jo silloin!

Herätys oli 6am ja vähän ennen kasia oltiin jo portilla, mutta koska täällä on vissiin joku paikallisten opiskelijoiden spring break menossa, niin puistopa olikin avattu jo seiskalta kasin sijaan! Vauhdilla jonottaan sisälle ja kun vihdoin päästiin porteista niin lähin aika milloin puistoon pääsee oli 5pm :dickhead:

Noh tunti myöhemmin niin ois koko puisto jäänyt käymättä. Pyörittiin sitten koko päivä Jaws, WATERWORLD ja Harry Potter jne. Huvituksissa mihin pääsi normaaliin tapaan. Jonot laitteisiin oli järjistään 80-170min niin ei noihin huvittanu hirveenä mennä. Harry Potterin vastaavassa oon käyny Losissa ja sen tiesin helvetin timantiksi nii se 1,5h jonoteltiin ja oli kyllä wörtti taas!

Vaan niin sitten itse Mario puistoon! Ranneke ostettu ja menox!
IMG_6832.jpeg

Putkeeeen röööriiiin!
IMG_6834.jpeg

Päräyttävä mesta!
IMG_6842.jpeg

Bowserin linnassa ajellaan mairo_cartit!
IMG_6838.jpeg

It’s a MIII
IMG_6861.jpeg

Mario Cart oli täällä ainoa semmonen hieno AR laite atm. Mentiin single jonoon niin pääs varmaan 30min jonotuksella ajeleen. Ei ihan vedä vertoja sillä Harry Potterin kyydille, mutta hasukahan tuokin oli! Ajeltiin ja ammuttiin green shellejä VR lasit päässä samalla kun rails_shootter kuljetti.
IMG_7244.jpeg

Lopulta aika pieni, mutta helvetin siisti paikka. Tänä vuonna aukeaa vielä se Donkki_konkki puoli niin sitten vielä enemmän tekemistä! Olihan tää vähän semmoinen shrine mihin tehdä pyhiinvaellus :D
IMG_6867.jpeg

Huhhuh! Huhhuh, HUHHUH! Tulin! :love:

Oisinpa matkassa.
 
Takaisin
Ylös Bottom