Suomen Huutokauppakeisari

Mewwi

NES-Retro Novice
Insider
Viestit
20

Maine:

Onko täällä muita sarjan faneja saatika sitten itse Hirvaskankaalla käyneitä?
Itse näin Akin, Helin ja Markun ensikertaa vuosia sitten Koskuen kylätalolla 2015,

Nyt sitten kun olen töistä kesälomalla niin viimeperjantaina tuli aamusta mainosta että uusia jaksoja kuvataan ja illasta olisi mahkut päästä telkkuun. No siitä samantien kahvit keittymään termariin ja 3h ajomatkalle Kauhajoelta Hirvaskankaalle. Istutaan tyttöystävän ja vauvan kanssa etupenkeissä sisällä ja huusin muun muassa Nintendoa, Irwin julistetta, fanipuukkoa sekä keisarin nimmaroitua kruunua. Elo/syyskuussa pitäisi jakson tulla telkusta ulos niin näette sitten millä hintaa kasibittinen lopulta lähti.
Tyttis uskaltautuikin pyytämään Akin/Helin kanssa yhteiskuvan ja huutokaupan loppuun myös Markun kanssa. Ja tarjosivat myös ilmaiset kahveet kun oltiin ihan viimeisiä asiakkaita jotka paikalta poistuivat.

Myös etupenkin Erkille siinä alkuun laulettii synttärionnittelut, vaikka tarkkaa ikää ei Akikaan saanut miehestä irti. Lopulta todettiin että ilmeisesti kivikaudelta olisi peräisin :p

Toivon myös että äänimixaajat osaavat asiansa jotta saavat meidän vauvan jutustelut/kiljahdukset eroteltua TV-jaksosta, sen verran oli tuo pikkuinen äänessä koko kolmituntisen ajan.
Kyllä tästä Akikin mainitsi muutamaan otteeseen vitsaillen, ettei taida vauva edes tietää mitä kaikkea sitä on tullut jo huudetuksi :p

Ensikuun alussa huutiskeisari onkin tuossa Isojoella MukaMarkkinoilla meklarina jolloinka tulee varmasti sielläkin piipahdettua.
 
Viimeksi muokattu:

Rami Airola

NES-Retro Master
Insider
Viestit
6124

Maine:

Käytiin Hirvaskankaalla vuonna 2014. Muistaakseni kakkoskausi oli silloin tullut.
Tuohon aikaan jotakuinkin koko yleisö mahtui vielä sisälle. Kaikki eivät istumaan, mutta sisälle pääsivät kaikki kuitenkin.

Meidän suvun kesämökki on suhteellisen lähellä Hirvaskangasta (muksuna tuli joka kesä käytyä Hirvaskankaalla huoltoasemalla pelaamassa kolikkopelejä), ja oltiin eukon kanssa silloin muistaakseni tekemässä Itä-Suomesta Vaasaan ja takaisin -reissua, ja yksi yö oltiin mökillä, ja kun osui huutokauppa juuri oikeaan ajankohtaan, niin mentiin kattelemaan. Hauskaahan siellä oli kyllä! Itte huusin LP-kokoelmaa, mutta luovutin hinnan noustua liian korkealle. Eukko huusi lautasia. Silloin ei ollut kuvauksia.
 

micke nindendosta

NES-Retro Expert
Insider
Viestit
2620

Maine:

Eilen vai toissapäivänä viimeksi tuli töllöstö jakso, jossa tuli ite oltua mukana. Viime kesänä oltiin kesän ekassa huutokaupassa. Ihan helvetisti oli väkeä. Huusin lohikäärmepuvun itselle, söin Markun grillaamaan makkaraa ja etupenkin Erkki alkoi mulle jonotessa höpöttää (lasketaan saamiseksi). Hauska kokemus oli.

Enemmän odotan, että joskus vielä tulisi Suomen Huutokauppakeisari esittää: Markku hoitaa -sarjasta toinen kausi!
 

natedogg

You are never too old to play
Ad Infinitum
Viestit
12756

Maine:

etupenkin Erkki alkoi mulle jonotessa jöpöttää

Luin näin. :D

Kaveri on käyny ihan paikan päällä menoa ihmettelemässä, ite en oo päässy.

Ei mulla tosin mikään hinkukaan ole, mutta voishan siellä käydä huvikseen joskus jos vaikka sielläpäin sattuu ajelemaan.
 

Canal Digital Äijä

NES-Retro Apprentice
Insider
Viestit
505

Maine:

love.gif


huutis.jpg
 
Ylös Bottom