Street Rod

natedogg

You are never too old to play
Ad Infinitum
Viestit
751
Varmasti muitakin löytyy, jotka näihin ovat aikojen saatossa törmänneet!

Täällä siis keskustelemme Street Rod 1&2 peleistä, peleistä, joita ei olla koskaan ylitetty!

( Street Rod 3 oli myös kait joskus kehityksen alla, mutta se on tällä hetkellä kuollut projekti )

Mikään, ei siis mikään, ole päässyt näitten jälkeen kokonaisuutena ihan samalle tasolle autojen rassauksessa ja niillä kilvanajossa, vaikka yrittäjiä on ollut.

Ja sanokaapa muu peli, missä ostat auton Keltaisen Pörssin kautta! (no OK, ehkä saatoin tässä hiukan vetää kotiinpäin ja suomennosta suomea kohti )

Täällä siis muistelemme ja pidämme Street Rod -peleistä, kaikki versiot kelpaavat!

Street Rod 1 PC DOS:


2:


En osaa sanoa, kumpiko näistä on se tärkeämpi, kummastakin on muistoja ja hiton hienoja pelejä. Mutta onhan noi ykkösen biipperiäänet ihan omaa luokkaansa!

Muuta ei voi sanoa, kun että ei noita ole vieläkään ylitetty fiiliksessä!

No OK, ehkä jotain pientä hienosäätöä vois olla tuossa ajeluvaiheessa, mutta semmosia ne Amerikkalaiset autot oli sillon, joten sekin menee pelkän realistisuuden piikkiin!

Mutta aivan älyttömän kiehtova konsepti ja hienoja pelejä.
 
Viimeksi muokattu:
  • Love
Reaktiot: JR

RetroUkko

Jones in the Fast Lane
Ad Infinitum
Viestit
146
Tää pelisarja oli kyllä helvetin hienosti toteutettu, varsinkin kun miettii mitä aikaa elettiin. Tai no, kyllähä tuohon aikaan koodattiin paljonkin jo pc peliä, mutta jokin tässä kiehtoi ja pelattiin PALJON kaverin kanssa.

Saisivat tehdä remakea tästäkin nykyraudalle (esim. vaikka konsolille).

My Summer Car:ia pitäisi joskus päästä pelaamaan, mutta kun ei ole mitään peeceetä, niin toistaiseksi jäänyt haaveeksi..
 

natedogg

You are never too old to play
Ad Infinitum
Viestit
751
Kyllä, julkaisuvuotta miettiessä on kyllä sormi suussa myös itsellä, vitun hienoa jälkeä!

Täytynee mainita, että itse törmäsin näihin vasta ysärin lopussa, kaverin tyttöystävän veljen entisen tietokoneen kautta --> hah, pitkä on lista.

Rakastuin = heti.

En tosiaan ollu millään tavoin tietonen näistä ennen tuota, mutta voi jumalauta, voitte uskoa, että se ilta vähän venähti kaverille ja tyttöystävälle, kun miun kait piti jossain vaiheessa ne viedä kotio tai jotain. Tosin en mie usko, että se homma oli kuitenkaan ihan huono juttu. :D

Pelasin monta kertaa ko. koneella läpi pelit ja aina oli hauskaa. Yleensä vitutti olla jossain kuskina, mutta jos sain olla kaverin tyttöystävän luona pelaamassa Street Rodia, niin ei ollu ongelmaa. Lähinnä se Street Rodi siis, ei se kaverin tyttöystävä! :D


Remakea toivoisin myös itse.


MSC:lle myös varauksettomat suosittelut!

Siihen täytyy sitten kans suhtautua simulaattorina, eikä pelinä.
 

Rami Airola

NES-Retro Novice
Insider
Viestit
384
Tuli tuota suhteellisen paljon pelattua. Ikinä en kyllä millään tavoin oikein. En varmaan niitä kisojakaan voittanut juuri koskaan, mutta erityisesti viihdyin pelissä lehtienselailupuolella ja osia tilatessa. Ja tietenkin sitten käytettiin sitä huijauskikkaa, jolla sai rahaa niin pirusti kun osti jotain, teki sille jotain, ja myi sen eteenpäin.

En muista mitä eroa ykkösellä ja kakkosella oli, mutta molempia tuli pelattua. Toista enemmän kuin toista. Enkä tiedä kummassa tuo rahantekokikka oli, vai oliko jopa molemmissa.

Autotallitunnelma tässä on lyömätön. Ei ole toista vastaavaa tunnelmaa sisältävää peliä.
 

TriplaKoo

Kelju K. Kojootti
Ad Infinitum
Viestit
281
Tämä on kyllä jäänyt itseltä aikoinaa täysin kokematta. Vasta PS1:llä Gran Turismon kohdalla tais olla ekat ns.autonrassailupelihommelit.
 

Ezkimoukko

Adventure Game Fanatic
Ad Infinitum
Viestit
526
Kovia pelejä! SR2 on hienompi ja monipuolisempi. Se ei kuitenkaan ole minun mielestä edes läpäistävissä! Siinä piti ainakin kovasti taktikoida niin, että aluksi voittaa ne Mulholland Drivet niitä paskoja vastuksia vastaan. Tuo rata on mahdoton vaikeampia vastuksia vastaan, etenkin kun niiden ei tarvitse hidastaa niihin kuoppiin. SR2 onkin täyttä timanttia mielestäni sinne ihan loppuun saakka, mutta ei sitä Kingiä voi voittaa tuolla radalla.

Kakkosessa ei muistaakseni ollut rahacheatiä niin kuin ykkösessä. Ykkösessä se taisi olla sellainen, että ostetaan halvin auto, otetaan siitä kaikki osat pois, auto myyntiin ha hinnaksi 999999. Tiedä sitten oliko tuo ihan tietoisesti tehty juttu, vai bugi. Kakkosesta en mitään rahakoodeja muista.
 

natedogg

You are never too old to play
Ad Infinitum
Viestit
751
Kakkosen muistan kyllä aiheuttaneen ongelmia ja en kyllä meniskään aiemmasta maininnasta poiketen enää takuuseen, että oon sen itekkään läpi asti pelannu.

Olihan ne ajokohtaukset siinä todella vittumaisia.

Täytys kyllä pelata nyt ihan muistin virkistämiseksi.
 

waqu

E-waste hoarder
Ad Infinitum
Viestit
269
On kyllä juuri niitä pelejä, kun on rajallisen teknologian vuoksi jouduttu sisältöä miettimään tarkemmin ja lopputulos loistava. Tulee edelleen pelattua ja tullut aikoinaan jauhettua. Kakkonen loppujen lopuksi aika vaikee, mutta onhan nämä todella koukuttavia. Täytyykin kohta taas ottaa työnalle!
 

FilmNet

NES-Retro Novice
Insider
Viestit
232
Street Rod 2 peliä tuli kyllä pelattua lukuisia tunteja! Mieluisinta oli autojen tuunaaminen!
Läpi asti en muista että olisi mennyt, eipä kyllä muutenkaan penskana tullut läpäistyä kuin sierra/lucasarts seikkailut.
 

Wick

NES-Retro Novice
Insider
Viestit
267
Tuli aikanaan pelattua! Varmaan väärin ja huonosti kun ikää ei silloin kauheasti ollut, silti diggailin ns. täysiä.
 
Ylös Bottom