Starfield (Xbox Series / PC)

Käytän mielestäni pelkkää all-kategoriaa. Kun tuon questin saa, vilahtaa ruudulla vain "activities" ilman mitään muita tekstejä. Siinähän pitäisi näkyä tehtävän otsikko. Mitään markereita ei myöskään näe mistään. Kokeilin myös mennä kohdeplaneetalle, mutta mitään ei tapahdu.
Tuo questi ei ainakaan itselläni ollut activity vaan se factionin jälkeen seuraava.

Konsolillahan tuon toki varmaan saa aktivoitua.
 
Tuo questi ei ainakaan itselläni ollut activity vaan se factionin jälkeen seuraava.

Konsolillahan tuon toki varmaan saa aktivoitua.

Itse asiassa joo, kävin katsomassa tietoa netistä ja tehtävä ei ollut activityjen alla. Mutta sinne toiseen kategoriaan ei mene mitään. Tuota ongelmaa on ollut liikkeellä, ja konsolikomento antaa vain jotain varoituksia, mutta ei korjaa mitään. Joku oli onnistunut siten, että otti toisen companionin matkaan, teki tämän kanssa aikansa tehtäviä ja sitten puhui Andrejalle, kun tämä ei ollut mukana. Kokeilin tuotakin parin tehtävän verran, mutta sitten Andrejaa ei voi ottaa takaisin companioniksi menemättä tuohon dialogiin, joka hajottaa tehtävän. Tuosta tulikin mieleen, että olisikohan jossain pelin logissa jotain virheilmoitusta, joka kertoo mistä on kyse. Menee taas ihan pelinkehittämisen puolelle koko homma.
 
127h meni että sain avattua mahdollisuuden craftata kaikki ase- ja pukumodit. Toki tuon olisi aiemminkin voinut tehdä (nyt lvl 46) mutta se vaatii kuitenkin 8 leveliä kolmeen eri skillipuuhun ja aika saatanasti resursseja että saa nuo skillihaasteet ja tarvittavat researchit tehtyä.
Vedin vielä alkuun helpotukseksi maksimiin myös tuon skillin joka vähentää craftaukseen tarvittavia resursseja, eli käytin yhteensä 12 leveliä tätä varten ja tohon varmaan meni kevyesti 15-20h kun aloin grindaamaan leveleitä ja resursseja tuota varten.

Tykkäsin kieltämättä Elder Scrollsien tavasta kehittää taitoia enemmän kun ne vaan kehittyy itsestään tekemälle eikä välissä tarvitse käyttää leveleitä siihen että voi jatkaa taidon kehittämistä.
 
  • Main quest on sen verran paskana, ettei peliä voi läpäistä
  • Avaruudessa ei enää tule random encountereita. Tai se on jotenkin kiinni aluksesta: Pääaluksellani ei niitä tule, mutta yhdellä toisella tulee

Tähän tuli taas päivitys, ja kokeilin huvikseni, että onkohan näitä bugeja vihdoin korjattu. Nämä kaksi olivat pahimmat ja nyt kun testasin, niin molemmat toimivat vihdoin. Aika yksi lysti tietysti, kun tätä ei ole pelannut noin puoleen vuoteen. Tuo uusin korjauslistahan on pitkä kuin nälkävuosi. Hyvä juttu, mutta noita korjauksia olisi kaivannut jo silloin syksyllä.

Pelasin muutaman minuutin, ja peli antoi kaksi aiemmin hajalla ollutta saavutustakin. Yläreunassa rullaili jotain "this is now your home ship" -viestejä useampaan otteeseen. Tuossa Creation Enginessähän on sellainen "evaluate-systeemi", joka pyörii aina taustalla. Ihan kuin siellä olisi jäänyt jotain joskus jumiin ja nyt olisi vihdoin tullut joku korjaus, joka vapautti sen.
 
Takaisin
Ylös Bottom