Sodat ja konfliktit (Ukrainan sota)

Anna Huikka

NSTR / NIL
Insider
Viestit
7113

Maine:

Naurattaa kun Kremli ei ole viime aikoina juuri kunnostautunut totuuksien puhumisessa. Ehkä ne tarkoitti että Putnam ei ole kuollut sanan varsinaisessa merkityksessä vaan ennemmin ”kuollut”, siis ironisesti läpällä tai jotenkin. Voihan se olla että yksi kuoleminen ei tätä miestä pysäytä vaan täytyy menehtyä useamman kerran sitten. Varmaan save statet muutenki käytössä ja tuskin edes pelaa aidolla raudalla kun ei muuten pärjää ja sehän on huijausta mitä.
 

Sierain

NES-Retromaailma Elite
Insider
Viestit
3253

Maine:

Erikoinen lausunto Kremliltä: Putin ei ole kuollut​

Kreml antoi myöhään illalla poikkeuksellisen lausunnon, jossa se kiisti väitteet Venäjän presidentti Vladimir Putinin kuolemasta.

Asiasta uutisoivat mediat, kuten brittiläinen tabloid-julkaisu Daily Mirror.

Sosiaalisessa mediassa leviää tällä hetkellä monenlaisia väitteitä Putinin terveydentilasta.

Telegram-kanava kertoi myöhään illalla, että Putin kuoli syöpään Valdain residenssissä kello 20.42 Moskovan aikaa. Viestin on nähnyt yli 700 000 käyttäjää.

Kremlin tiedottaja Dmitri Peskov kiisti väitteet Putinin kuolemasta valtion tiedotusvälineille.

Peskovin mukaan väitteet Putinin kuolemasta ovat ”absurdeja”.

Aiemmin tällä viikolla sosiaalisessa mediassa kiersi huhuja, joiden mukaan Putin olisi kuollut sydänkohtauksen seurauksena.

Onko tässä nyt siis oletettava, että Putin on kuollut? Peskovin lausunnot tarkoittavat kuitenkin yleensä juuri päinvastaista.
 

Tiukka Toveri

Adventure Game / Battletoads Fanatic
Ad Infinitum
Viestit
17088

Maine:

Tiukka Toveri

Adventure Game / Battletoads Fanatic
Ad Infinitum
Viestit
17088

Maine:

natedogg

You are never too old to play
Ad Infinitum
Viestit
22512

Maine:

natedogg

You are never too old to play
Ad Infinitum
Viestit
22512

Maine:

Viimeksi muokattu:

Tiukka Toveri

Adventure Game / Battletoads Fanatic
Ad Infinitum
Viestit
17088

Maine:

Vaeltajamarsu

NES-Retro Expert
Insider
Viestit
3515

Maine:


Tässä venäjän hyökkäyksen ja 2022:n alun apokalyptisten tunnelmien hiipumisten jälkeen oltukki lännessä henkisesti pitkään siinä DS9-tuotantokaudessa kun sota painunut ikäänkuin taustalle jumittamaan pattitilanteeseen, mutta tilanne on veitsen terällä. Jokainen ennustus lopputulemasta on ollut jossain suhteessa pielessä, eli alkuun venäjän voimien yliarviointi ja seurannut aliarviointi.
Eipä tästä kukaan voi sanoa miten tulee käymään. venäläisfasistit kansanmurhakiimoissaan hurraavat jo venäjän tv:ssä ja pitkin nettiä mitenkä fasisteille edullinen agenda etenee USA:ssa ja Slovakiassa ja länsiliittolaisten asetuki Ukrainalle mahdollisesti alkaa hiipua, toki NWO-uskovaisillakin omista syistään riemu revennyt Ukrainan vastahyökkäyksen hiipuessa.

Täytyy kuitenkin muistaa että tuntuvia tappioita on venäjälle hyökkäyksen torjunnasta koitunut ja kulunut voimavaroja mikä rajoittanee entisestään venäjän kykyjä suorittaa 2022:n kaltainen täysimittainen hyökkäys ensivuonna, mihin muuten epäilemättä pyrkisivät. Sotilasmenojen kasvattaminen 70% ja pohjoiskorean kukaties Kiinan sallimuksella valjastaminen autoritaarien sotatehtaaksi Ukrainan dronejen ja erikoisjoukkojen ulottumattomissa eivät jätä epäselväksi miten Ukrainan vilja-aitta, Kiova ja Euroopan täysi herruus ovat edelleen tavoitteena.

Onneksi tuolta Puolasta toivonpilkahduksiakin kantautunut. Keskieuroopan vanha suurvalta ja sotilasmahti tekee paluuta ja vaalien myötä myös jatkossa toivottavasti vähemmän oikukkaalla hallinnolla. Tässähän vierähtää kyynel kun katselee polakkien upeaa sotilasparaatia.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös Bottom