Sää ja ilmasto

Jarskimo

NES-Retro Novice
Insider
Viestit
418

Maine:

Ite vasta aloin sukkia käyttämään, koko kesä menty ilman. Välillä menty ihan ilman kenkiäki, kaupassa käydessä tuntuu jotenki oudolta ihan paljain jaloin käydä :D
 

Wulfon

NES-Retro Novice
Insider
Viestit
408

Maine:

Juu, kesä on ohi jo. Sataa ja tuulee sen minkä kerkeää ja lämpötila on lähempänä kymmentä astetta kuin kahtakymmentä. Loppuviikosta sentäs yrittää vielä 19 asteessa käydä.

Huomaa kyllä kylmenemisen ihan siitä, että nyt vaihteeksi kämppä on vähän turhankin kylmä, koska lämmöt menevät luultavasti päälle vasta joskus loka/marraskuussa. Josko ne nyt tänäkään vuonna toimivat. Kyllähän noita pattereita käytiin viime talvena useampaankin kertaan ihmettelemässä ja korjaamassa, mutta eihän se tässä taloyhtiössä tarkoita, ettäkö ne enää tänä talvena pelittäisivät. Noh, saapas nähdä.

Shortseissa vielä jotenkin tarkenee sisällä, mutta kyllä on tämänkin päivää ollut täkki tuolin selkänojalla, josta se on tarvittaessa kätevä napata harteille tai sitten ihan kääriytyä siihen pelatessa.
 

natedogg

You are never too old to play
Ad Infinitum
Viestit
5389

Maine:

Tiukka Toveri

Adventure Game Fanatic
Ad Infinitum
Viestit
4220

Maine:

Tuli viime yö nukuttua peiton alla pitkillä kalsareilla ja t-paidalla. Yleensä pelkillä boksereilla mennään. Pitääköhän tässä ruveta jo lämmitystä laittamaan päälle...
 

natedogg

You are never too old to play
Ad Infinitum
Viestit
5389

Maine:

Sää näyttää pitkästä aikaa melko hyvältä, ei oo liian kuuma eikä hirveän liian kylmä. Eikä sada vettä.

(y)
 
Ylös Bottom