Sää ja ilmasto

Onneksi on vanha puutalo joka pysyy mukavasti tuossa 22-23 lämmöissä. ILP auttaa toki asiaan mutta yllättävän vähän sekin on kyllä hurissu.
 
En kyllä pidä niin minkäänlaisesta säästä. Aina on liian JOTAIN!
Tuli tästä jonkun takia mieleen, että venäjäksi sellainen tosi huono sää on непогода (nepogoda) eli suoraan käännettynä "ei-sää" tai "epäsää".
 
Las Vegasissa on maailman paras kesäsää. Ulkona koko ajan semmone 35-40 asteen paahde, mutta kaikissa sisätiloissa on ilmastointilaitteet TÄYSILLÄ ja pitää olla tyyliin toppatakki päällä tai muuten vilustuu. Näin sen on luonto/Jumalakin tarkoittanut.
 
"Miks aina sataa" ketjua odotellessa.
Itehän pidän sateesta, ja tuulesta, ja rajuilmoista, ja helsingin talvisäästä jossa tuulee sellaista kosteaa jäistä joka tuntuu kuin olisi märillä vaatteilla 30 asteen pakkasessa. Ylipäätään kaikki missä luonnonvoimat näyttää ihmisille paikkansa
 
Tältä näytti eilen meikän ikkuna :D


Huh on kyllä kunnon myräkkä! Katoin aluksi, että sumuahan siellä, mutta ei sitten kuitenkaan. Oulun seudulla joku vissiin kuollutkin tuossa myräkässä. Jollain ulkoilualueella tullut joku puu päähän tai vastaavaa.
 
Oulun seudulla joku vissiin kuollutkin tuossa myräkässä. Jollain ulkoilualueella tullut joku puu päähän tai vastaavaa.

Työkaverilla kaatui jossakin aikaisemmassa myräkässä katuvalopylväs auton päälle, niin että tuo valokupu rysähti konepellille. Olisi voinut käydä huonosti, jos olisi osunut tuulilasiin.

Tuollainen valokupu on kuulemma huomattavasti isompi maanrajassa kuin miltä se näyttää yläilmoissa. :D

pylvasjohdot-1140x760.jpg
 
Here we go again!

IMG_5373.jpeg

;SALAMIA on taivas täynnä! Qmottaa riittää AEG surge protectorit mitä mulla on joka pistorasiassa, vaan eihä sitä nyt konetta kiinnikkään viittii laittaa!

EDIT: Blast Cityn unpluggasin vaikka siinäki o moinen :sweat:

EDIT2: Liian jännäksi meni niin otin myös iMacin irti ja siirryin läppärille :sweat::sweat:
 
Viimeksi muokattu:
Iteki oon Oulussa nyt ja vaikuttaa kyllä olevan ihan maailmanlopun meininki. Kello on 16:00 ja yhtäkkiä tuli ihan pimeääkin.
 
Discordin puolella on tullutkin jo mainittua, mutta kesä ja helteet ovat Suomessa niin lyhyitä, ettei niistä jaksa valittaa. Tukalaahan se olo itselläkin on välillä ja hiki valuu jatkuvasti, koska sisällä on jatkuvasti +28 astetta lämmintä ja kämppä on aurinkoon päin. Mutta enpähän ainakaan enää asu 12 neliön opiskelijaläävässä, jossa oli sisällä +33 riippumatta siitä oliko ulkona +17 vaiko +27.

Nukkumisen kanssa on helteen takia ollut yllättävän vähän ongelmia ja viime yön (tai pikemminkin aamun ja osan iltapäivästä) nukuinkin harvinaisen hyvin, vaikka taitaa tänään olla lämpimin päivä. Mittari näyttää ulkolämpötilaksi +32.8, tosin mittarin kohdalle käy vähäsen aurinko. Puhelin kyllä näyttää myös +32:ta, joten voisi hyvinkin pitää paikkaansa.

Sitten kun sinne talven pakkasiin päästään, niin sitten minäkin voin valittaa lumesta ja kylmästä.
 
Ei tää nyt ollu (ainakaan vielä) kun murto-osa siitä eilisestä myllerryksestä. Taitaa mennä nyt vähä etelämpää ohi. Hienoja videoita Velj. Keskiseltä ainaki ku kaupassa sisällä sataa niinku saavista :D

Täsä joku irkkilinkki missä eiliseltä videoo

 
Takaisin
Ylös Bottom