RetroUkon Jurase Park Jeep -projekti

RetroUkko

Jones in the Fast Lane
Ad Infinitum
Viestit
1094

Maine:

Penkit are finally done! Verhoilija soitteli viikonloppuna, että penkit ovat valmiit ja hieman lisätöitä tuli matkanvarrella. Lisätyöt koostuivat selkänojien pitkistä keskisaumoista, jotka aurinko oli hapertanut ja ne menivät katkipoikki. Hän oikein laittoi videokuvaa ongelmasta ja sanoi että nämä joutuu korjaamaan.

Tänään haettiin penkit veke ja ai että! Kyllä kelpaa joskus sitten rötkötellä noilla jakkaroilla. Tuli istuinosasta taas kimmoisa ja alaosan sivuihin lisättiin toppausta. Varmaan kesällä vielä käytän pari kertaa märkäimuria noissa, kun aavistuksen näyttävät paskaisilta.

Koko hommalla hintaa 400€. Penkit tulivat nyt siis maksamaan 1060€ rahdattuna, tullattuna ja nyt korjattuna. Onhan se paljon, kun miettii, että itse Jeeppi maksoi sen viisi kiloa, mutta sellaista se on.

Lähtötilanne joulukuussa 2021:
IMG_20211220_095101.jpg

Ja tilanne tänään:
IMG_20220314_200241.jpg
 

RetroUkko

Jones in the Fast Lane
Ad Infinitum
Viestit
1094

Maine:

Nojuuh! Tässähän on nyt se tilanne, mikä jäi viime syksyltä käsiin eli Jeepin kori pitäisi nostaa pois rungon päältä. Noh, tämä ei onnistu kun ei ole tilaa mihin korin voisi nostaa (pihalle en laita mätänemään). Se tilanviejä autotallissa on kaikki oheisroina + päältä leikkaava ruohonleikkuri. Ja tähän on tulossa helpotusta, kun tämä projekti saadaan maaliin asti: Puutarhavaja

No sitten puutarhavajan tekemistä haittaavat nämä yrityksen parissa pyörimiset, mutta ollaan isän kanssa aina illalla tuota nikkaroitu eteenpäin kun on ollut aikaa ja nyt päästään varmaan tänään tekemään ruoteet vajan katolle ja tilaamaan pellit. Sitten puuttuu enää ulkolaudoitus ja viimeistelyhommia eli "lähellä" ollaan.

Itse Jeeppi on siis makoillut tallissa ja odottaa sitä korinnostoa.
 

RetroUkko

Jones in the Fast Lane
Ad Infinitum
Viestit
1094

Maine:

Aiheen vierestä, että tuota niin minkäsmoisen alan yrityksen nää @RetroUkko nyt sitten perustitkaan, kun on päässy ohi menemään multa?

Täh? Mikä tässä nyt oli epäselvää? Juuri on raptorien alkiot kehittymässä, niin vihdoin saadaan puistoon vähän säpinää ja lisää kävijöitä!

RespectfulNextBaboon-max-1mb.gif
 
Ylös Bottom