Rap

waqu

E-waste hoarder
Ad Infinitum
Viestit
3932

Maine:

Kyllähän huumoria voi rapissa olla, vaikka synkän paatoksen ystävä olenkin. Kuitenkin kun oikealla tavalla tehdään hauskaa räppiä niin kyllähän se toimii, on vaan pirun vaikea laji. Tietyllä tapaa suomalaisessa ganstarapissa on aika usein läsnä tietynlainen huumoriaspekti.

Mutta tuohon stepan levyyn. Stepan musaan tutustunut jo joskus ennen kuin mieheltä oli levyä edes tullut, taisi Hannibalilla ja Sopalla olla feattina ja oliko joku omakin biisi. MC levy toimi myös ihan hyvin. Stepa ei ole koskaan ollu suur suosikki, mutta hyviä biisejä löytyy ja sinällään menosta pidän. Rentoilubiisejä löytyy kuten vapaapäivä ja gettounelmia hauska myös, onhan noita hyviä biisejä.

Eilen tuli saunassa tuo levy kuunneltua ja täytyy sanoa ettei oikein toiminut. Päivä elämässä ja Siistii räppii toimi ihan ok, ei mitään spektaakkelia. Muuten biisit oli jotenkin ideattomia, lisäksi hokemat välillä jopa ärsyttivät, biitit vaihteli hyvistä todella keskinkertaisiin. Emmä tiiä, jotenkin cringeltä tuntuu tuo jatkuva bilehypetys wanhalta ukolta, hyvä tietty että meininkiä on. Ei ollut mun levy, mutta toivottavasti kuulijakuntaa löytyy, kyllähän näitä mielummin kuuntelee kuin pääosaa uusista suomirap julkaisuista.
 

godzilla43

NES-Retro Novice
Viestit
279

Maine:

Vaikka on vaikea tehdä top 10 jollekkin musa genrelle ilman jättämättä paljon levyjä listalta niin tässä mun top 10 rap-levyt ja melkeen top 10 levyt.

Public enemy It Takes a Nation of Millions to Hold Us Back
N.W.A, ‘Straight Outta Compton’
Wu-tang 36 chambers
Nas ilmatic
2pac me against the world
De la soul stakes are high
Mobb deep infamous
Dr dre 2001
Eminen marshal mathers lp
OutKast stankonia


Deltron 3030
Kendrick lamar good kid, Maad City
Run DMC Raising Hell
Kanye west beautiful dark twisted fantasy
Notorious big ready to die
Dr. Dre The Chronic
LL Cool J Mama Said Knock You Out
Snoop dogg doggystyle
Odb Return to the 36 Chambers
Above the law black mafia
Madvillain Madvillainy
 
Ylös Bottom