Raitistelutopic

Tästä tulee mieleen täällä Turussa oleva kaupunginosa nimeltänsä Hannunniittu.

HannunniittU

niittU

niittU

Ihan joka kerta tekee mieli ajatella se niitYksi.
Hämeenlinnassakin oli mukava asua Aroniitunkujalla. Aina jos jotain asioi puhelimitse niin sai rautalangasta vääntää sen, että se on Aroniitunkuja. Aloin sit automaattisesti ennen kyselyjä kertomaan "joo se on Aroniitunkuja niittu uu:lla niinku Ulla" :D
 
Ensimmäinen kokonainen viikko takana, meni oikeestaan lopulta yllättävän helposti vaikka pari heikkoakin hetkeä oli milloin olisin normaalisti ottanut edes muutaman.

Kyllä tässä vielä 3 viikkoa kärvistelee! Ellei nyt mitään normaalia pahempaa tapahdu.
 
Loppuvuonna tulee useampi levy mitkä on pakko saada, mietin että "hankkisin" niihin rahat niin että juon koko loppuvuoden ajan vähemmän (vika tulee jouluaattona).

Mutta katellaan nyt kuinka äijän käy. :whistle:
 
Taas yksi (pitkä) viikonloppu selätetty selvinpäin.

Käsittämättömän paljon tässä nyt tarjotaan ihan omaa aikaa kun ei saa ottaa edes sitä yhtä.

Enää ois yksi selvä viikonloppu edessä ja sen jälkeen on taas latu auki sitä seuraavana.

Mähän sanoin että juon vaan yhden sillon 15.10, mutta harkitsin tässä jo että ottaisin jonkun 8-packin päälle sitten kun kello lyö 0:00 ja on 16.10. :devilish: Mutta katellaan nyt, ehkä oottelen vielä viikon siitä ja tsekkailen vasta sitten uusimman Best of the Worstin rauhassa pienessä tuiskeessa. Harmittaa kyllä jos alkaa keskiyöllä väsyttämään kunnolla ja menee aivan hukkaan koko touhu siinä ennakkoon kikkaillessa.

Kohta alkaa olemaan 3 viikkoa täynnä ilman tipan tippaa ja vähän tuntuu kyllä pään sisällä siltä että arkimieliala ois tavanomaista parempi, ei ole ihan niin synkkää.
 
Takaisin
Ylös Bottom