Raitistelutopic

Dr. Martin van Nostrand

NES-Retro Journeyman
Insider
Viestit
1765

Maine:

Elämä on parasta huumetta! :)
Komppaan ja myöskin: en komppaa.

Pidempiaikainen raitistelu on tuonut itselleni juurikin sen esiin, että sille on ollut syy miksi olen esimerkiksi juonut tai joskus polttanut tupakkaa: jotta hälinä päässäni rauhottuisi. Päihteettömänä on yleisesti ottaen ja fyysisesti parempaa, mutta jo-itsediagnosoidulla-ADHD:lla olen huomannut, että on kyllä rauhaton olo ja stressaannun asioista helpommin, kun ei ole aineellista apuvälinettä dopamiinin suhteen ollut. Joutunut käyttämään enemmän henkisiä resursseja ”selviytymiseen” ja mukavan olon ylläpitämiseen.

Eli joo: elämästä voi nauttia ilman päihteitä, mutta se ei välttämättä ole niin kivaa ilman. Tämän takia odotan lääkityksen saamista, niin voin terveellisesti ja puhtaasti laillisin keinoin saada rauhan pääni sisälle ja elämä on sitten parasta huumetta.

Olipa sekavaa ajatuksen virtaa, mutta en jaksa jäsennellä paremmin :D
 

Wellu 2.0

NES-Retro Expert
Insider
Viestit
3061

Maine:

Itselle ne krapulat on se juttu ettei enää pysty baareissa istumaan, henkinen olo on niin karsea että ei helvetti, muistan kun lopetin suuremman juomisen kun istuin jotain iltaa, pullo viinaa veressä, olo oli lähinnä ahdistunut ja minkään kivan sijasta mielessä oli vain seuraavan aamun krapula

Sosiaalisuutta kaipailee välillä ja kyllähän sitä tulee silloin tällöin juotuakin, mutta sellasia hauskoja sikailufestarireissuja ei pysty enää edes kuvittelemaan, olot pelottaa liikaa
 

Radikus

Administrator
Ylläpitäjä
Viestit
16756

Maine:

Tänään ois tosiaan vähän omaa aikaa, mutta vaimo tuli tossa hehkuttamaan että Lucifer on sen verran hyvä sarja (alun perusteella) että katotaan se yhdessä, niin mun pitää ottaa sitä vielä kolmen jakson edestä kiinni. Siinähän se oma aika hyvin pitkälti jo vierähtää Oscaria rapsutellessa.

Kattoo vielä vaikka jonkun leffan päälle, oishan noita tossa jonossa.

Who needs alcohol anyway.
 

Radikus

Administrator
Ylläpitäjä
Viestit
16756

Maine:

Otin äsken vahingossa katsekontaktin ton kylmän oluen kanssa.

Pakko tunnustaa että jos ei ois veto käynnissä niin oisin jo juonut ton.. miten se voikin näyttää noin hyvältä.
 
Ylös Bottom