PS4-pelihankinnat

Bobby SixKiller

NES-Retro Apprentice
Insider
Viestit
695

Maine:

Pori Mikkola Prisma:
Sakura Wars 18,5€
Tales Of Vesperia Definitive Edition, 12,5€

Sakura Warssia kiinnostanut kokeilla, kun on vissiin sellainen soft reboot sarjasta, mitä ei ole täällä päin ennen nähty.
Tales sarjaa kans kiinnostais taas pelailla, kun en ole sitten PS3:sen Talesia pelaillu. Viimeksi tainnut läpäistä Xillian. Xillian 2:sta aloitin aikoinaan, mutta tais jäädä kesken. Vesperian 360:lle aikoinaan missasin.

Sakura_vesperia.JPG
 

Bobby SixKiller

NES-Retro Apprentice
Insider
Viestit
695

Maine:

Ostin digitaalialeista pelejä. Alunperin piti vaan ostaa nuoremmalle muksulle joku halpa peli palkinnoksi, kun on koulussa nyt viime aikoina aika helvetin paljon petrannut, eikä ole nyt pariin viikkoon mitään negatiivisia merkintöjä tullut vaan pelkkiä positiivisia.

Valitsi sitten Burnout Paradise Remastered 6€, kun tykkää autopeleistä ja juuri niistä jossa saa kiilailla ja romuttaa autoa. Burnout muutenkin sellainen autosarja, jota ihan mielellään itsekin pelailen.
Mukaan sitten myös tarttu Ash Of Gods: Redemption 6€, Rad 5€ ja Bound By Flame 2€.

Bound by flamea, joskus aloittelin PS3:lla, mutta jäi kesken kun tuli joku muu mielenkiintoinen peli mieleen. Mulla ylipäätänsä jää aika helvetin usein peli kesken, kun mielenkiinto josain vaiheessa vaan siirtyy johonkin toiseen peliin vaikka pelissä sinällään ei olisi mitään vikaa.
 

Sheng Long

NES-Retro Journeyman
Insider
Viestit
1177

Maine:

Asiallinen hinta.

Ja oikea tikku Squadronsia varten, se toinen ei toimi oikein (itellä on molemmat).
Tikku tuntuu Squadronsin kanssa jostakin syystä pirusti paremmalta ja luonnollisemmalta kuin Ace Combatia pelaillessa. VR:ää en vielä kokeillut, kun ei ole päässyt täysin sinuiksi nappien kanssa. Pädin tämä kyllä voittaa heittämällä!
 
Ylös Bottom