PS1-pelihankinnat

Ei, vaan muistikorttitapauksessa käynnistetään kone ja valitaan muistikorttitoiminto, jonka jälkeen kone käskee laittamaan levyn koneeseen. Huijausmoduulitapauksessa ei tarvitse tehdä edes sitä, vaan se käynnistää suoraan sen median.

jaahas!
Minun mod moduli, niin kuin ne aikoinaan nimellä tunnettiin, vaatii sen aidon pelin käynnistyksessä.
 
Mun oli tarkoitus tehdä toi, mutta veteli niin viimeisiään se CD-asema niin Xstation oli sitten se juttu.

Ei kaduta yhtään.
Mulla on useampi toimiva ja fyysistä mediaa pyöritettävänä enemmän kuin tarpeeksi, niin en ole kokenut tarpeelliseksi. Mutta jos joku noista nykyisistä leviää, niin voisi toki kokeilla, ellei siihen mennessä ole tullut jo sopivaa FPGA-ratkaisua ulos.
 
Viimeksi muokattu:
Meikä on tehny noita PS1 softamodeja FreePSXBootilla. Puhun monikossa, kun oon käytännössä tehnyt vain yhden lol. Mulla on PC:lle muistikortinlukija ja softa, millä pystyy kirjottaa & backuppaa dataa PS1-muistikorteilta. Tallensin yhteen korttiin em. modin, törkkäsin konsoliin, avasin konsolin alkuvalikosta muistikortinhallinnan ja boom, modi latautuu käyttiksen muistiin mahdollistaen region-vapaan pelaamisen. EZ :cheers:
 
WOW! En tienny biosin hiirituesta. Aika hienoa. Mimmonen pelikokemus toi SimCity on hiirellä pelaten?

Noh, hyvin vähäisellä kokeilulla takuulla parempi kuin pelkällä ohjaimella kärvistellessä ja resoluutio tuntuu joten kuten riittävän auttavaan kokemukseen. Tämä peli vaatii aika paljon paneutumista, joten pitää sopivassa välissä yrittää oikeasti pelailla. Mulla ei ole kokemusta kuin alkuperäisestä Sim Citystä aikaisemmin.

IMG_4264.jpeg
Mallinsin Turun nopeasti. About tommonen se taitaa olla.
 
Noh, hyvin vähäisellä kokeilulla takuulla parempi kuin pelkällä ohjaimella kärvistellessä ja resoluutio tuntuu joten kuten riittävän auttavaan kokemukseen. Tämä peli vaatii aika paljon paneutumista, joten pitää sopivassa välissä yrittää oikeasti pelailla. Mulla ei ole kokemusta kuin alkuperäisestä Sim Citystä aikaisemmin.

Damn, tämä kombo täytyy hommata joskus itsellekin. Noita rottia näkyy harvoin myynnissä täällä. Ja SimCity on yksi niistä pelisarjoista mitkä on aina kutkutellu kummasti, mutta syystä tai toisesta ei ole koskaan tullut oikeasti pelattua niitä.
 
^ En ole koskaan omistanut tätä orkkis PS1, mutta laitteen muotokieli puhuttelee kyllä edelleen.
Siinä on kaikki olennainen pakattuna hyvin tyylikkääseen ja toimivaan pakettiin. Symmetrisesti sijoitetut nappulat ja liittimet, konsoli on teollisen muotoilunsa puolesta hyvin onnistunut.
Määritteli aikanaan koko konsoliskenen nokkimisjärjestyksen uudelleen pitkäksi aikaa.
 
Viimeksi muokattu:
Voisin väittää, että mulla on joku vanha Pleikka-lehti, jossa oli iso sivun kokoinen mainos Vs-pelistä!

Ei hemmetti, tää on kauhea peli, vaikka graafisesti onkin kiva. Hirveä lagi napin painamisen ja ukkelin iskun välillä, niin ei pysty suunnittelemaan mitään liikesarjaa, eikä reagoimaan vastustajaan. Paras tulos tuli kun vain randomisti hakkasi kaikkia nappeja. Neljä nappia on käytössä: lyönti, potku, potku+lyönti ja sivuliike.

Valittavissa on (alussa) KOLME tappelijaa: B-girl, jolla vilkkaa stringit pöksyistä, geneerinen 70-luvun parittaja ja joku dollar store -versio Tekkenin Jackista.

Introvideo oli tasoa "eka 3D-animaationi" :D

0,5/5
 

Johtuuko jostain kameran sekoälystä joka pehmentää vai mistähän mutta miten toi fontin printti näyttää epäilyttävältä. Katos miten toi "The capacity of this" kohdan p esim sulautuu alempana olevaan isoon C kirjaimeen.
 
Takaisin
Ylös Bottom