Porukkaeurojackpot

Radikus

Administrator
Ylläpitäjä
Viestit
3428

Maine:

Ainoastaan 90 miljoonan potit pelataan. Myöskään uusintoja ei oteta, ennen kuin potti on jollekin mennyt ja kasvanut uudelleen takaisin 90 miljoonaan.

Porukat järjestetään Veikkauksen sivuilla:


Kaikki voitot maksetaan automaattisesti pelaajien omille pelitileille (suurvoitot pankkitileille), luonnollisesti puhtaana käteen, eli Veikkaus maksaa verot.

Osallistumisen hinta ~10e.

Mukaan 90 000 000e arvontaan pääsee yksinkertaisesti ilmoittamalla osallistumishalukkuutensa tässä threadissä, muista myös ilmoittaa yksityisviestillä jos tarvitset Veikkauksen yksityisen porukkalinkin NES-Retron ryhmään (älä unohda ilmoittaa samalla oikeaa nimeäsi että listan ylläpitäminen helpottuu). Otathan huomioon että jos olet jättänyt välissä osallistumatta porukkaan, niin nimesi on jo siivottu välissä pois ja joudut liittymään ryhmään uudelleen, uudella linkillä (linkki vaihtuu joka kerta). Pystyt tarkastamaan omat Veikkauksen ryhmäsi kohdasta omat pelit -> pelaajaryhmät tai suoraan tästä linkistä.

Osallistumisraja on 30 henkilöä (suurin mahdollinen potti 30:llä osallistujalla ~3 000 000e/face). Jokainen saa ostaa ainoastaan yhden osuuden yhdestä porukkalapusta (lappuja tulee kuitenkin useita, koska maksimirivimäärä on 20).

Veikkaus.fi tili on pakollinen jotta voi osallistua. Foliohatuille tiedoksi että Veikkauksen sivuilla näkyvässä yksityisessä porukkalistassa näkyvät osallistujien oikeat nimet kaikille samaan ryhmään liittyneille.

Ilmoituksen jälkeen ei voi enää perua osallistumistaan, vaan osuudet on pakko ostaa Veikkauksen sivuilta NES-Retron porukasta. Kannattaa ottaa etukäteen huomioon mahdolliset rahansiirtorajat tms.

Viimeinen hetki ilmoittautua mukaan ja liittyä Veikkauksen ryhmään on keskiviikkona 13.1. klo 15:00.

Porukkalappuja aletaan myymään keskiviikon aikana (~klo 15:00 ellei osallistujalista tule jo nopeammin täyteen), josta saa halutessaan automaattisen mailin/tekstarin Veikkauksen sivuilta. Veikkausviesti tulee kuitenkin viiveellä, joten nopein tapa osallistua on seurata tätä ketjua (tai Discordia). Maksut pitää suorittaa Veikkauksen sivuilla heti keskiviikkona 13.1. klo 20:00 mennessä, mutta tavoitteena on hoitaa maksut heti lappujen julkaisun yhteydessä. Varmista siis että siirrät pelitilillesi rahat jo etukäteen, jos et halua kannella pankkitunnuksia mukanasi.

Tarkoituksena on siis ostaa lappuja sitä mukaa kun niitä tulee myyntiin, että niistä tulee lisää rahaa seuraavien lappujen ostoon. Joudun maksamaan jokaisen lapun kokonaisuudessaan aina ennen julkaisua, Veikkaus maksaa rahaa takaisin ryhmän jäseniltä vasta osuuksien lunastuksen jälkeen.

Deadlinen jälkeen jäljelle jääneet osuudet myydään eteenpäin muille jos en halua pitää niitä itselläni, joten pidä huoli siitä ettet myöhästy. Seurauksena saattaa olla myös erottaminen ryhmästä.

Avoimet pelit näät tästä linkistä.

P.S. Ryhmään ei saa itse luoda porukkalappuja ilman adminin lupaa. Tämä ryhmä on tarkoitettu pelkkiin virallisiin 'Retroporukoihin, eikä mihinkään muuhun.

Osallistujat:

 1. Radikus
 2. waqu
 3. Wick
 4. jnx
 5. Zilverfang
 6. TriplaKoo
 7. Junton
 8. max23
 9. hide
 10. Wiizeli
 11. FilmNet
 12. Wellu 2.0
 13. Sera
 14. natedogg
 15. kaamio
 16. Patrick Bateman
 17. RetroUkko
 18. Nutshell
 19. Arto4000
 20. yodax
 21. codeath
 22. Chip
 23. tsernobyl
 24. Odir
 25. RedRave
 26. Rami Airola
 27. Samsa
 28. Kim Jong-il
 29. Exu
 30. Pitka_Masa
Kirjaudu tai rekisteröidy katsoaksesi spoilerin sisällön.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös Bottom