PIZZA TOPIK

Mäntyomenaa en laita ikinä pitsaan enkä valitse sitä vapaaehtoisesti täytteeksi. Jos sitä sattuu olemaan, niin en myöskään jätä syömättä.
 
WeWalkan valmis pitsakitti, siihe tomaattisoosi, hitusen juustoa, sitten kinkkua ja juustoa. Siihen päälle ANANAS ja aurajuustoa. Vielä päälle hirvee määrä juustoa. Tämä on se lähestulkoon vakio mitä tulee himassa tehtyä. Ommeinaan ihan 🌲/ 5
 
Oma suosikki nykyään ja tällä hetkellä Kotipizzan pizza jauhelihakastikkeella ja katkaravuilla, muuta sitten fiiliksen mukaan.

Faktahan on, että yks parhaista pizzoista on Americana, ai ai, kinkku - ANANAS -aurajuuston ihana yhdistelmä.
 
Pitsa on paras. Eilen tuli saunan jälkeen tehtyä lidlin douple pepperoneista enemmän triple pepperoneja lisäjuustolla toki🤤

Ananaat ja muut vastaavat voi jättää pois. Myös kinkku on vähän meh normikebbelöissä. Jos tietysti tämmöisen saa ilmaiseksi jossa näitä on, syön kyllä.
 
Makkeimmillaan kun lyö kaljan siihen kylkeen.
Coca Cola best.

Olut sopii omasta mielestä paremmin Burger Kingin burgereihin. Niitä ei oikein edes osaa imeä enää colan kanssa.
 
Eilen tuli pyöräytettyä pari pitsaa jouluruokien tähteistä, tavallaan. Valtaosa oli kyllä ihan tuoretta
  • 2 x Valmiin pizzakitin päälle Valion pizzajuustoraastetta sekä mozzarellaraastetta fifti-fifti sekä hienonnettua sipulia.
  • Toiseen reilusti kuutioitua joulukinkkua ja tölkistä ananasta, ja
  • toiseen broileria, ananasta, vuohenjuustoa ja brie-juustoa.
  • Pöytämausteena molemmille (mutta etenkin broileripitsalle) paholaisenhilloa.
Nuo valmiit pizzakitit ovat varsin kelvollisia kokonaisuuksia helppoutensa vuoksi, mutta niiden tomaattisoossi on kyllä niin paskaa että vähän harmittaa sitten aina kuitenkin turvautua moisiin.
 
Hitsi että tekis mieli mennä pitkästä aikaa baariin, jossa on pitsauuni ja tilata vähä kaljaa ja pitsaa.

On kyllä kovuutta, joku pitkä tuoppi ja pizza aijai. Pizza ja kokis kanssa erittäin asiallinen kombo, tulisen pizzan kanssa olut maistuu parhaiten.

Ananashan ei kuulu pizzaan. Täällä italialaisessa lukeekin, että ananasta ei löydy isolla ruokalistassa, joka mestan pisteitä nostaa. Muutenkin loistavaa settiä kun pizza tehty juureen, tuoreet raaka-aineet, mahis pinaattisoossiin (joka yllättäen tomaattia parempi), huhhuh. Mutta maistuu hyvät kebulapizzatkin aina tiettyyn nälkään. Kotipizza tarvii myös mainita, vaikka onkin tyyris niin tätä nykyä setit kyllä maukkaita.
 
Kotipissan Monsteri vedetty tänään ja ai ai, kun oli piiikästä aikaa hyvää.

Täytteinä oli ANANASTA, loistavaa jauhelihakastiketta, herqqqusieniä, Auracheeseä ja öö....punasipuli? Ehkä. Emmuista enää.

Dipin unohdin ottaa käyttöön. Oh wells.
 
Jostain syystä itelle on maistunu nyt viimeaikoina just tuo monsteri.

En osaa sanoa miks.
 
Pizzaan kuuluu kaikki se mitä sinne haluaa itse laittaa.
Käytännössä näin, mutta paskapuhetta silti! Kun ei ns. aidosta pizzasta löydy. En tuossa maininnut, mutta kieltolistalla oli myös katkaravut ja aurajuusto (gorgonzolaa saa kyllä).

En oikeasti kyllä oo puritanisti tämmösten asioiden suhteen, vaan tykkään soveltaa paljonkin safkoissa. Ananas ei kuitenkaan ainakaan omaan pizzaan kuulu!
 
En aiemmin voinut sietää ananasta pizzassa. Jos tuli ananasta sisältävä pizza eteen, niin saatoin moukkamaisesti jopa nykiä ne ananakset pois sieltä. Sittemmin on makupaletti muuttunut niin, ettei enää juuri hetkauta, joskus jopa nautin. En yleensä hakemalla hae sellaista pizzaa, jossa on ananasta, mutta jos muut täytteet on hyvät niin en ala ananaksen takia nirsoilemaan.
 
En aiemmin voinut sietää ananasta pizzassa. Jos tuli ananasta sisältävä pizza eteen, niin saatoin moukkamaisesti jopa nykiä ne ananakset pois sieltä. Sittemmin on makupaletti muuttunut niin, ettei enää juuri hetkauta, joskus jopa nautin. En yleensä hakemalla hae sellaista pizzaa, jossa on ananasta, mutta jos muut täytteet on hyvät niin en ala ananaksen takia nirsoilemaan.
En kans nypi niitä pois jos on tai jäis syömättä, sen verran perso kuitenkin pizzalle. Ei kyllä koskaan tule otettua, kerran pari oon tilannut Della Casan missä on ananasta, siinä muuten niin mainiot täytteet.
 
Takaisin
Ylös Bottom