Pelimusiikki

electro_man

NES-Retro Novice
Insider
Viestit
219

Maine:

Hitoshi Sakimoto on muuten aika taitava säveltäjä-äijä. Tehnyt musiikkia mm. Radiant Silverguniin, Gradius vitoseen ja Final Fantasy Tacticsiin. Todella tuottelias heppu, jolta sujuu sinfonisten sävelteosten lisäksi myös elektroninen musiikki.

Soukyugurentain pari ekaa kenttää on vähän sellaista pohjustusta, mutta kolmoskentässä otetaan viimein ns. kovat piippuun, mikä välittyy hyvin myös kyseisen kentän biisistä. Painostava alku, jonka perään sitten pelin teema sellaisella tekemisen meininki -tatsilla:


EDIT: Tuosta elektronisen kaman puolesta hyvä esimerkki on Gradius V:n ao. kappale. Vähän tulee Prodigy mieleen.

 

natedogg

You are never too old to play
Ad Infinitum
Viestit
7132

Maine:

Tässä Jets'n'Gunsissa on kyllä hiton kova soundtraccki!


Peliä en oo koskaan pelannu, mutta musia on tullu kyllä kuunneltua vuosien varrella. :rolleyes:
 

electro_man

NES-Retro Novice
Insider
Viestit
219

Maine:

Kaikenlaisia animaatiosarjoja sitä on näköjään puskettu aikoinaan pihalle(!) Toi Ninja Gaiden pitää kyllä varmaankin katsoa ns. ensi tilassa.

Nyt kun Konamista oli valmiiksi jo puhetta, niin postataas vähän Game Boy TURTLESIEN musaa. Mielenkiintoisena knoppina pakko mainita, että 90-luvun Castlevanioista tuttu Michiru Yamane on ollut tekemässä ekan pelin OST:ia.

Tuli penskana mätettyä kovasti näitä pelejä NES-pelien ohella - yllättävän hyviä pelejä edelleen koko GB:n trio. Kolmosta tosin vain piracartin kautta - siitä pitäiskin metsästää aito cartti talteen. Metroidvania-Turtles (vai pre-metroidvania??) ja vieläpä erinomainen sellainen - how cool is that... 
Ylös Bottom