Pelimaailman Uutiset

"Tommiskalla on paljon pelejä avaamattomissa paketeissa.
“Niissä on sinetit vielä. Ne voisi lähettää arviointifirmaan, josta ne tulisi takaisin kovassa laatikossa, jossa on pisteytys. Ne voisi sitten laittaa hyllyyn.
Mutta ei se anna sitä fiilistä. Mulla on vehkeet, joilla suoristan paketin, putsaan sen ja kokoan tarvittaessa uudestaan. Teen siitä alkuperäisen näköisen.”"

No olis laittanu kuvaa niistä peleistä :tonnin seteli: ja mistä se sen jälkeen puhuu? et se fiksaa huonokuntoisia bokseja?!? mitä sillä on avaamattomien pelien kanssa tekemistä?!?

Tommiskan mielestä puolentoista miljoonan hinta tarkoittaa, että ilmiö on mennyt jo liian pitkälle.
”Jos saat yksilön, joka on ollut kaapissa kaikki nämä vuodet, niin hinta voi olla tuollainen, mutta ei sillä ole tekemistä realismin kanssa. Jos pelejä on maailmassa yksi, hinta voi olla järjetön. Itse en ilmiönä ymmärrä tuollaista ollenkaan.”

Hyvä haastateltava kun myöntää ettei ymmärrä tuota Mario64 kauppaa ollenkaan. Greidaamisessa on se idea että videopeli,sarjakuva,lätkäkortti.. joka muuten olisi yleinen niin parhaimmalla arvosanalla tulee uniikki.

Tommiska
 
Viimeksi muokattu:
Ei kyllä myöskään ole hajuakaan kuka on Tommiska vaikka en minä nyt toki mikään Suomen retropiirien ammattilainen olekaan. Luulis kuitenkin, että olis ees jossain tyyppiin törmänny kun on touhutonneja ruiskinu erinäisiin retropiireihin tässä vuosien varrella.
 
Majoitetaan kyllä :cool:

Tuolla oli helteiden aikaan todella tukala olla, olisikohan nyt jo parempi...

Pidetään mielessä!

Tosin saatan majoittua hotelliin kuitenkin, jos kerta pääheseen asti vaivaudun.


E: huh, minkä kiven alla porukka on majaillu, jos ei Tommiskaa tiedä? :eek:
 
Joku vuosi sitten tosta jäbästä tais olla juttu Mikrobitissä.

E: 2/19 lehdessä on 12 sivua juttua ja kuvia.
 
Viimeksi muokattu:
Joku vuosi sitten tosta jäbästä tais olla juttu Mikrobitissä.

E: 2/19 lehdessä on 12 sivua juttua ja kuvia.


mb.jpg
 
Takaisin
Ylös Bottom