PC-pelihankinnat (2020-2029)

Radikus

Administrator
Ylläpitäjä
Viestit
31530

Maine:

Julkaisuvuosien 2020-2029 PC-pelihankinnat tähän ketjuun.

P.S. Laitetaan myös mahdolliset Mac-hommat tänne, vaikka tuskin niitä kukaan koskaan hankkii.
 
Viimeksi muokattu:
Ensimmäinen Epic Store ostos koskaan. Tuli sellainen fiilis että vois käyttää Epicin 10€ kupongin ennen kuin alet loppuu. Ostin sellaisen sitten mikä itseä ja muksuja vois kiinnostaa eli Journey To The Savage Planet alejen ja kupongin jälkeen maksettavaksi jäi 4,99€.
 
Streets of Rage 4 tuli hommattua Steamista, kun kaveri houkutellut co-oppikaveriksi.
Sattui olemaan just myös päivän tarjouksessa -30% eli 24,99€ 17,49€. (Vielä huomisiltaan voimassa)
 
Tuli viimein sorruttua tähän kun taas tarjottiin kympillä:Samalla pisti tosin silmään että se kuuluis EA Playhinkin, mutta sitä on vissiin taas viivästytetty että millon toi Game Pass Ultimate sisältää myös PC:n EA Playn. Pitäs tulla "joskus tänä vuonna", mutta mulla ois parhaiten aikaa pelata viikon päästä talvilomalla.

Pitäs ostaa vaimollekin oma, mutta ainakin toistaseks vielä pihistelin ja ostin vaan itelleni.
 
Tuli viimein sorruttua tähän kun taas tarjottiin kympillä:Samalla pisti tosin silmään että se kuuluis EA Playhinkin, mutta sitä on vissiin taas viivästytetty että millon toi Game Pass Ultimate sisältää myös PC:n EA Playn. Pitäs tulla "joskus tänä vuonna", mutta mulla ois parhaiten aikaa pelata viikon päästä talvilomalla.

Pitäs ostaa vaimollekin oma, mutta ainakin toistaseks vielä pihistelin ja ostin vaan itelleni.


Reeeps vaimo tuli yläkerrasta ja pakotti heti ostamaan myös itelleen. Ehin minsan pelata.
 
Valheim tulis kyllä tännekin jos ois vaan varaa ostaa tuplana (eli vaimolle kans), mutta ei millään irtoa.

Katsellaan siis alekorista vuosien päästä.
 
Minäkin sit Valheimin ostajakuntaan liityin. Kuullut niin paljon hyvää ja kun vanhin muksu vielä innoissaan pyysi peliä. Hintakaan ei ole paha niin mikä jossei. Ite en ole ehtinyt pelata kiireiden takia, mutta muksu nyt paukuttanut innoissaan. :)
 
Shadow Man Remastered

Steamista 326 RUB eli 3,6 euroa. Se on ihan käypä julkaisuhinta pelille.
 

Resident Evil Village​


~42e ja Steamiin Kinguinista.
 
Inspector Waffles (Purrluxe Edition)

GOG:issä menossa joku ranskalaisten pelien ale ja osui silmään tällainen seikkailupeli sieltä. Purrluxessa on soundtrack mukana. Se ei sinänsä kiinnosta, mutta oli jonkun takia standardia halvempi.

249 RUB. (-38%)
 
Kickstartterissa bäkkäsin just Near-Magea.

125 euromarkkaa pistin kiinni, jotta saan omani 50 kappaleen limited edition big box -setistä.

E: 8 kpl nyt jäljellä jos joku kokee halua omistaa tulevaisuudessa puisen boksin ym. sälää.

E2: Toki kalliimmilla pledgetasoilla voi boksia myös saada myöhemminkin, mutta köyhälle tää oli halvin vaihtoehto

1628240819351.png
 
Viimeksi muokattu:
Voisin kickstarteroida, jos saisin parhaat edut lähes ilmaiseksi. Sellaiseen pelien ostamiseen olen täällä Venäjällä tottunut, enkä suostu muuta enää tekemään.
 
Black Skylands GOG 16.79€

https://www.gog.com/game/black_skylands

Eli peli joka on vielä "in development" mutta jo ostettavissa. Vähän kattelin keskustelua tosta eri puolilta ja nyt vaikuttais siltä että viimeistelevät juttuja, eli about kuukauden välein tulee sellanen lista "fiksattiin tämmöset ja tämmöset jutut"


Oon seurannu tota jonkin aikaa että valmistuis ja idea jo oli kiinnostava, eli tollainen tapan kaikki/TK tyylinen mutta twin stick shooterina, taivasteemalla niin että piratisoidaan taivaspiraateilta, ja mukana sitten asioiden craftailua, aluksen päivittämistä, ja basen rakentelua ja sen sellaista.

Toi siis muistuttaa enemmän tosiaan TK:ta siinä mielessä että sellaisen pelaaminenhan oli taktikointia, piti saada kikkailtua räjähdyksillä epäsuoraa vahinkoa, hyödyntää ihan kylmästi aseiden pidempiä kantamia jne tai muuten henki lähti herkästi. Tota onkin kritisoitu siitä vähän että ei ole niin actionpainotteinen kuin esim hotline miamit tms, vaan tossa enemmänkin on juuri sellaista taktikointia ja tilanteet kannattaa yrittää vaan juustottaa omaksi edukseen käyttämällä aluksen tykkejä, houkuttelemalla vihut myrkkypilviin jne.

Eli ei pelkästään mennä ja ammuta vaan basessa suunnitellaan että minne mennään hakemaan mitä ja mitä sinne voisi tarvita mukaan, asiat pitää nimittäin viedä alukseen ja sitten mukaan himaan, ja todennäk lähtee ajautumaan sivuraiteille jos lähtee.

Se isoin kysymys itselleni oli että kun oon nähny tosta muutamia videoita että miten peli toimii näppis+hiiri yhdistelmällä, ni se miten hyvin twin stick tuki taas on saatu toimimaan olikin kysymysmerkki.

Eli nappasin demon että kokeilen sitä ja jos kontrollit on ok ni sitten menee varmasti ostoon koska pidän muuten pelin jokaisesta osa-alueesta.

Käytän siis Dualshock nelosta DS4Win ajuri välissä ja kun vilkaisin kontrolli välilehteä niin tulikin yllärinä seuraavaa:

DSC_3576.JPG

Eli peli osaskin nuuskia suoraan että siellä on PS ohjain ja ottaa noi näppäinhommat suoraan käyttöön sen mukaan. Mikä ihme siinä on että isot firmat miljoonineen ei välttämättä saa noin yksinkertaista asiaa toimimaan, mutta sitten tollanen venäläinen indietiimi toteuttaakin sen ikäänkuin se olis ihan ilmiselvää että tälleen.


Ton jälkeen pelasin demoa sen verran että pääsi ammuskelemaan noin minuutiksi ja totesin "joo toimii hyvin" ja lähtikin sit ostoon samantien.
 
Takaisin
Ylös Bottom