PC-pelihankinnat (2010-2019)

Rosksmithiin muutama lisäpiisi Steamista:

Rocksmith 2014 - Iron Maiden - Aces High
Yhteensä: 2,99€

Rocksmith 2014 - Slayer - Raining Blood
Yhteensä: 2,99€

Rocksmith® 2014 Edition – Remastered – Metal Mix Song Pack
Yhteensä: 7,99€

Rocksmith 2014 - Judas Priest - Electric Eye
Yhteensä: 2,99€

Rocksmith 2014 - Slayer - Angel of Death
Yhteensä: 2,99€

Rocksmith® 2014 Edition – Remastered – Pantera - “Mouth for War”
Yhteensä: 2,99€

Rocksmith® 2014 Edition – Remastered – Death - “Crystal Mountain”
Yhteensä: 2,99€

En oo kyllä koko peliäkään vielä sekuntiakaan pelannut, mutta tartteehan sitä nyt listalle vähän HEVIÄ lisäillä.
 
Kenshi, 12,14€, Steam

En ollut aiemmin edes kuullut koko pelistä mutta nyt Steam mainosti alea ja pelin arvostelut oikeasti rajattomasta vapaudesta alkoi kiinnostamaan. Saa nähdä jaksanko oikeasti paljoa pelata.
 
Uusin Humble Bundle eli:
Planescape: Torment Enhanced Edition
Icewind Dale: Enhanced Edition
Pathfinder: Wrath of the Righteous
Neverwinter Nights: Enhanced Edition + DLC
Baldur's Gate: Enhanced Edition
Baldur's Gate II: Enhanced Edition + DLC


10,88€
 
Ensimmäiset virtuaalipeliostokset Steamista.

Fallout 4 GOTY ja Skyrim (whatever is the latest) edition 23e.

Mihin tämäkin maailma on menossa? Jossain pilvipalvelussa majailevista ykkösistä ja nollista maksetaan hirveitä summia. Ennen sentää sai jonkun boksin ja manuskan sillä rahalla.
 
Mihinhän tää nyt menee, varmaan tänne.

Skyrim Anniversary Edition 16.54€ GOG.comTuossa tuli Wellun kanssa puhetta syksymmällä siitä että olis ihan mukava pelata jotain missä vois koittaa vaan selvitä kylmässä ja Falloutteihinkin on sellasia modeja, mut kyllä se Skyrim olis se sopivin alusta tollaselle pelaamiselle. Siihen vaan metsästys ja ruuanlaitto yms modeja lisäks.

Toi idea jäi sitten vähän taustalle paitsi tänään törmäsin sellaiseen juttuun että joku oli pixiviin laittanu tekemiään piirroksia missä oli eräitä Skyrimin hahmoja antropomorfisoitu. No sehän ei vielä mitään mutta sitten löytyi kuvia että joku kiinalainen modaaja oli tempassut ja tehnyt peliin companioneja niiden pohjalta.

skyrim-tera_elin_mod.jpg

Joo ne on just ne miltä vaikuttais ja pitäis tajuta kyllä jos on pelannu pelin joskus. Vasemmanpuoleinen on vähän sen oloinen että jos sen ottaa mukaan ni saa hajoilla siihen että se varmaan polttaa puoli kylää vahingossa yrittäessään tappaa päälle tulevaa hämähäkkiä tai jotain.

Samaan aikaan sit oli peli alennuksessa sopivasti.

Eniveis ennenku ostin pelin aloin metsästää noita modeja, ja nyt on käyny silleen että osalla länsimaisia vihamielisyys kaikkee animejuttuja kohtaan on siinä pisteessä ettei esim steami ota joitain japanityylisiä pelejä myyntiin lainkaan ja niitä arvioi ihmiset jotka tekee sen puoliks mielivaltaisesti, ja esim niitä modeja mitä toi tarvitsee alleen toimiakseen ole nexuksessa ollenkaan. Toihan ei sinänsä ole iso ongelma koska löytyyhän ne muualtakin mutta tekee vaan vähän vaikeammaks saada selvää mitä mikäkin tarvitsee alleen toimiakseen. Siinä kohtaa kun oli modit löytyneet ni kliks peli gogista ostoon.

Nyt sitten vaan säätäminen sen kanssa että miten toi nyt tarvii mitäkin minnekin (teen siis omalle hahmolleki custom rodun kokonaan) ja sit kaveri mukaan ja riehumaan, tai enemmän taitaa mennä siihen että kaveri riehuu.

edit: No justjoo eihän sitä pääse sitten vielä edes pelaamaan kun gog versio päivittyny ja racemenu modin pitäis päivittyä että se olis yhteensopiva. Tai pääsis pelaamaan muttei custom racella eikä sais lohhareita mukaan, joten pelaamaan pääsee sitkun pääsee.
 
Viimeksi muokattu:
Ite oon vähän yllättynyt, että tuosta on ees fyysistä julkaisua.

Ootappa vaan, kun kerron sulle, että Civilization 6:sta tuli kans vastaavanlainen fyysinen julkaisu!

...

Civilization 6:sta tuli kans vastaavanlainen fyysinen julkaisu!
 
Takaisin
Ylös Bottom