PC-pelihankinnat (2010-2019)

Radikus

Administrator
Ylläpitäjä
Viestit
5819

Maine:

Julkaisuvuosien 2010-2019 PC-pelihankinnat tähän ketjuun.


P.S. Laitetaan myös mahdolliset Mac-hommat tänne, vaikka tuskin niitä kukaan koskaan hankkii.
 

Tiukka Toveri

Adventure Game Fanatic
Ad Infinitum
Viestit
2502

Maine:

Miten tää siellä nii halpa oli. Mä en suoraa Steamistä löytäny kun n.15e
Venäjällä on Venäjän hinnat. Pelit on täällä Steamissä ja Gogissa reippaasti Suomea halvempia. Nää on niin piraattien dominoimat markkinat ja ihmisten tulotaso niin huono, ettei ole järkeä yrittääkään länsihintaan myydä pelejä. Tällä lailla saa sentään jotain tuloja sen sijaan että ihmiset vaan warettais tai ostais (jo edesmenneestä) Aunuksen piraattikaupasta.

GOGista on helppo tehdä ruplaostoksia vaikka turistireissulla, mutta Steamissä ei maata niin helposti vaihdeta, kun pitää olla paikallinen pankkikortti. Ja ei, venäläiseltä tililtä ei voi ostaa venäläisillä hinnoilla pelejä lahjaksi muiden alueiden tileille.
 

arcane

NES-Retro Novice
Viestit
406

Maine:

ostopaikka G2A

Älä osta näistä roskamestoista. Näissä ei ole niin mitään luottoa mitä kautta cd-key on tullut. G2A ja Kinguin on liitetty mm. varastettuihin luottokortteihin, humblebundle koodien uudelleenmyymiseen, verojen kiertoon, fyysisten pelien ostaminen jossain vinkuintiassa halvalla kurssilla (ja muovit sitten paikallisten kierrätystapojen mukaan lilluvat ties missä) ja arvostelukappaleiden mankumiseen eri peliyhtiöiltä. Osa Indie-kehittäjistä on pyytänyt, että warettakaa pelinne mieluummin kuin ostatte tuolta. Syy on se, että esimerkiksi varastettujen luottokorttien kohdalla maksumieheksi joutuu usein peliyhtiö itse. G2A/Kinguin on harmittomimmillaan sama kuin käytettyjen pelien myyminen, mutta siihen en luottaisi.

Halvimmat hinnat virallisemmilta jälleenmyyjiltä löytyvät www.isthereanydeal.com . Jos niiden halvimman hinnan jälkeenkään ei lompakko kestä ostaa, jätä ostamatta tai odota halvempaa. Videopelit ovat jo valmiiksi nykypäivänä ihan polkuhintaisia.
 
Viimeksi muokattu:

TriplaKoo

Kelju K. Kojootti
Ad Infinitum
Viestit
1174

Maine:

Älä osta näistä roskamestoista. Näissä ei ole niin mitään luottoa mitä kautta cd-key on tullut. G2A ja Kinguin on liitetty mm. varastettuihin luottokortteihin, humblebundle koodien uudelleenmyymiseen, verojen kiertoon, fyysisten pelien ostaminen jossain vinkuintiassa halvalla kurssilla (ja muovit sitten paikallisten kierrätystapojen mukaan lilluvat ties missä) ja arvostelukappaleiden mankumiseen eri peliyhtiöiltä. Osa Indie-kehittäjistä on pyytänyt, että warettakaa pelinne mieluummin kuin ostatte tuolta. Syy on se, että esimerkiksi varastettujen luottokorttien kohdalla maksumieheksi joutuu usein peliyhtiö itse. G2A/Kinguin on harmittomiltaan sama kuin käytettyjen pelien myyminen, mutta siihen en luottaisi.

Halvimmat hinnat virallisemmilta jälleenmyyjiltä löytyvät www.isthereanydeal.com . Jos niiden halvimman hinnan jälkeenkään ei lompakko kestä ostaa, jätä ostamatta tai odota halvempaa. Videopelit ovat jo valmiiksi nykypäivänä ihan polkuhintaisia.
Laitetaan korvan taakse, enpä ole tälläistä aiemmin tiennyt.
 

hide

Big Boss
Ad Infinitum
Viestit
759

Maine:

Joskus vuosia ja vuosia sitten käytin G2A:ta ja möin siellä ylimääräiset humble-paketin koodit ja parin myynnin kohdalla homma toimi ihan moitteettomasti, kunnes kerran joku totesi että möin käytetyn koodin (jonka olin juuri siinä kohtaa lunastanut vasta humblelta kun sen laitoin myyntiin). Muutama epämääräinen screenshotti josta ei erottanut mitään ja G2A päätti asian ostajan hyväksi, koska käytti sitä G2A:n "ostotakuuta," enkä voinut osoittaa että koodi oli käyttämätön. Siihen jäi sitten itellä homma kun meni maku koko toimintaan, eikä se säätö ollut muutamien eurojen väärti. Tämän jälkeen myös alkoi poru G2A:n kyseenalaisuudesta ja myöhemmin myös nämä isommat sotkut tullut julki, joten ihan no-brainer että tätä palvelua en käytä enää mihinkään toimintaan. isthereanydeal.com on kyllä todella hyvä saitti ja sitä suosittelen, siellä myös saa oman Steam wishlistin "importattua" seurantaan.
 

Massive

NES-Retro Novice
Insider
Viestit
424

Maine:

Watch Dogs: Legion - Gold Edition, 52,92€, Ubisoft Store
Assassin's Creed: Valhalla - Season Pass, 31,59€, Ubisoft Store
Hinnat -21% koodin jälkeen.
Harmi vaan kun ois vielä pitänyt saada tosta 20% pois koska Watch Dogsin ja jonkun toisen pelin ostajan pitäisi saada automaattisesti -20% pois ostoskorista. Black Fridayssa tuo toimi, enää ei. Pitääpä laittaa supportiin asiasta viestiä, laitoin jo etukäteen mutta ei siitä tullut mitään niin ostin ennen kuin ale päättyy.
 
Viimeksi muokattu:

hide

Big Boss
Ad Infinitum
Viestit
759

Maine:

Ja juuri kun pääsin kehumaan isthereanydeal.comia, tuli tällainen mailiin.


Screenshot_2021-01-07-19-30-31-120_com.google.android.gm.jpg
 
Viimeksi muokannut moderaattori:

Bobby SixKiller

NES-Retro Novice
Insider
Viestit
262

Maine:

Humblessa Bundlen storesta otin halpoja seikkailupelejä testiin:

The Interactive Adventures of Dog Mendonça and Pizza Boy, 2,54€
The Perils of Man, 0,84€
The Silent Age, 0,84€
Tokyo Twilight Ghost Hunters Daybreak: Special Gigs, 1,69€

Tokoy Twilightia on tullut pelattua Vitalla, mutta siinä oli omat ongelmansa. Tosta on tehty toi uus versio, jossa vissiin aika paljon paranneltu gameplayn osalta. Dog Mendonca on pitemmän aikaa pitänyt aleista ottaa, kun näyttää hyvältä. Samalta kuin Curse Of The Monkey Island ja vissiin huumorikin samanlaista.
 

Mirsku

NES-Retro Apprentice
Insider
Viestit
705

Maine:

- Ys VIII: Lacrimosa of DANA, 23,99€, gog.com

Ensin odottelin että toi olis noin parilla kympillä alessa gogissakin, ja sitten kun se alkoi olemaan niin aina oli jotain muuta ostettavaa, mut nyt sai viimein aikaseks napata ton. Eipä noiden Ys sarjan pelien kanssa ole ollut ennenkään kiire että ne pitäis päästä pelaamaan heti julkaisussa kun ekat tuli pelattua niinkin nopeasti kuin jotain 15 vuotta julkaisun jälkeen.. :rolleyes:
 

Bobby SixKiller

NES-Retro Novice
Insider
Viestit
262

Maine:

Gogista:

Fantasy General II - Invasion, 20,4€

Tätä oon niin monta kertaa harkinnut ostavani. Ekaa Fantasy Generalia oon pelannut ihan sikana. Tästä oon lukenut, että kaikki ekan osat hyvät asiat on otettuja ja paranneltu niin odotukset on tälle kovat.

Edit:// Ai nannaa kuulla kun avaa pelin ja pärähtää Dies Irae soimaan tuo muistoja ekasta osasta.
 
Viimeksi muokattu:

Tiukka Toveri

Adventure Game Fanatic
Ad Infinitum
Viestit
2502

Maine:

The Last Door - Collector's Edition Bundle

Alkoi se tämäkin seikkailupelitopicin takia kiinnostaa. Sisältää bundlessa molemmat seasonit.

Steam, 448,2₽ eli päivän kurssilla 5€.
 

Massive

NES-Retro Novice
Insider
Viestit
424

Maine:

Middle-Earth: Shadow Of War, 1€
Red Faction: Guerrilla - Re-Mars-tered, 1€
Discshopin poistoista ja mukaan vielä leffa ja 5€ alekoodi niin kokonaishinnaksi toimituksien kanssa jäi 1,95€.

Harmi vaan että itellä näköjään olikin Red Factionin alkuperäisversion omistamisen takia tullut myös tuo reMARSteroitu versio ilmaiseksi Steamissä.
No onhan toi toki silti ihan kiva heittää hyllyyn jos ei muuta.
Kova myös saada melkein 4 vuotta julkaisun jälkeen Shadow Of Warin ennakkotilausbonukset myös mukaan.
IMG_20210420_202013__01.jpg
 
  • Like
Reaktiot: JR
Ylös Bottom