PC-pelihankinnat (1990-1999)

Tulipa napattua vihdoin Shadow Warrior, vaikkakin alkuperäinen EU-boksi kiertää kuin kissa kuumaa puuroa. Eidos Classic -versio vähän vaille 50€ posteineen (käytetty easydelivery -välikuriiria, homma toimii!). USA-version levylle piti kehittää joku boksi suojaksi niin ostin reilulla kolmella kympillä posteineen tuollaisen interaktiivinen strategiaopas -big boxin niin saa senkin jotenkin hyllyyn makaamaan. Saas nähdä koska vielä saisi sen alkuperäisen boksin. :DIMG_20210811_164642__01__01.jpg
 
Vaikuttaa mielenkiintoiselta metodilla, kiitos esittelystä Wick! Muutama ullakolla lojunut boksi ja gameboy-laatikko kaipaa käsittelyä.

Kusti polki Nukemin Duken viimein hyllyyn, tätä on odotettu! Voiko joku vahvistaa, mitä Suomeen tuodussa Big boxissa pitäisi olla? Mulla on pyörinyt tuollainen Toptronicsin suomiohje Dukesta ja uskoisin että on osa tuota suomiboksia?

Sam & Max löytyi myös CD-levynä paikallisesta kierrätyskeskuksesta eurolla. Saa kelvata mennä mukaan cib-korppuboksiin. :DIMG_20210815_150650.jpg
 
Paikallisella facen roskalavalla oli ilmaiseksi noudettavana kasa pc-romppua. Luonto oli vielä muoveissa, 495 markan hintalapulla varustettuna. Siinä on ollut rompuilla hintaa. :D Onneksi avasin suuni, samalla henkilöllä oli lähdössä "ikivanha kone" kierrätykseen. Sieltä paljastui toimiva kone sieltä jostain 96-97 aikakaudelta. Kiintolevy oli myöhemmin vaihdettu ja Windows 98 näytti olevan. Mukaan toistakymmentä korppua. Pitäisi katsoa jossain vaiheessa tarkemmin, sillä virtalähde vetelee viimeisiä mutta muuten rauta kaikkineen toimi ihan hyvin. Jos en itse keksi sille käyttöä niin saa mennä jollekulle eteenpäin hyväksi retrokoneeksi!
IMG_20210818_203752.jpg
 
Takaisin
Ylös Bottom