PC-pelihankinnat (1990-1999)

No HUHHUH, nyt tuli löytöjä! Just tuossa alkuviikosta työkavereille totesin ettei kirpuilta enää löydä mitään järkevään hintaan. Mutta näinpä taas olin väärässä!
Oli kyllä munkki matkassa. Viimeks törmännyt melkein yhtä hyviin PC-löytöihin kirpulla joskus vuosia sitten, kun oli Fallout kakkosta ym. niin ikään parilla eurolla tsipale. Näistä raportoinkin tuolloin edelliselle foorumille.
 
En tiedä onko tämä varsinaisesti hankinta, kun nämä on ostettu jo ysärillä mutta antakaa armon käydä oikeudesta. Hain vanhat big boxini viimein lapsuudenkodin ullakolta. En edes muistanut että meillä oli Quakesta The Offering -versio jossa on myös mission packit mukana. Heretic 2:n, Quake II lisärin ja neljännen Monkey Islannin bokseja en löytänyt mutta levyt koteloineen kylläkin. Tämän lisäksi löytyi Finfin -virtuaalilinnun boksi pilleineen, mutta kotelo oli saanut osumaa aika pahasti. Pitää myöhemmin vielä kääntää loputkin nurkat jos löytyy vielä lisää.

Erityisesti Alkupolku Tiedonpuu -pelistä tulee vahvat nostalgiat, tämä on ensimmäinen peli jonka olen tietokoneelle saanut. Muistan vielä sen tunteen kun katselin kaupassa Big boxeja lasikaapissa ja kuinka paljon jouduin miettimään kun 95-koneen kylkeen sain valita yhden pelin :D Näiden lisäksi löytyi erinäinen kasa korppuja ja levyjä ilman bokseja, toivon vielä että löytäisin Discworldin korppuversiona!

IMG_20210627_202531__01.jpg
 
Takaisin
Ylös Bottom