PC-pelihankinnat (1990-1999)

Kraikke

NES-Retro Novice
Insider
Viestit
78

Maine:

Joo, ei tarvitse lotota pariin viikkoon tuon löydön jälkeen! Jurassic Parkin sisällä oli myös Lemmingsin ja Indianapolis 500: The Simulation -pelien ohjekirjat, jos jollain on puutteita niin täältä löytyis.

Pitäis muutenkin kasata vaihtolistaa kun saan haettua kotopuolen ullakolta vanhat big boxini takaisin, sillä jotain LucasArtsin pelejä lienee nyt tuplina. Ja jotain mistä haluan eroon, sillä esim. Jurassic Park: Tresspasserin ohjauksia vihasin sydämeni pohjasta jo aikoinaan, enkä usko että sille hirveästi lämpenen edelleenkään. :D
 

Canal Digital Äijä

NES-Retro Novice
Insider
Viestit
453

Maine:

@Wick Millon kokoelmakuvaa big box peleistä?
love.gif
 

John Carpenterin hiusraja

NES-Retro Master
Insider
Viestit
7185

Maine:

No HUHHUH, nyt tuli löytöjä! Just tuossa alkuviikosta työkavereille totesin ettei kirpuilta enää löydä mitään järkevään hintaan. Mutta näinpä taas olin väärässä!
Oli kyllä munkki matkassa. Viimeks törmännyt melkein yhtä hyviin PC-löytöihin kirpulla joskus vuosia sitten, kun oli Fallout kakkosta ym. niin ikään parilla eurolla tsipale. Näistä raportoinkin tuolloin edelliselle foorumille.
 

John Carpenterin hiusraja

NES-Retro Master
Insider
Viestit
7185

Maine:

Tommosta satsia tarjoteltiin, joten ostin pois. Mitähän noi nyt oli, reilu pari kybää kpl. Tosin vasta kotona huomasin, että Pinball Dreams olikin Amiga-versio. :( Se lähtee siis kiertoon. Olis juliste mukana ja kaikki!

Larry kutonen ei tullut setissä mukana, se irtosi erikseen Huutiksesta n. 80 e ja risat.

IMG_3143.jpg
 

Kraikke

NES-Retro Novice
Insider
Viestit
78

Maine:

En tiedä onko tämä varsinaisesti hankinta, kun nämä on ostettu jo ysärillä mutta antakaa armon käydä oikeudesta. Hain vanhat big boxini viimein lapsuudenkodin ullakolta. En edes muistanut että meillä oli Quakesta The Offering -versio jossa on myös mission packit mukana. Heretic 2:n, Quake II lisärin ja neljännen Monkey Islannin bokseja en löytänyt mutta levyt koteloineen kylläkin. Tämän lisäksi löytyi Finfin -virtuaalilinnun boksi pilleineen, mutta kotelo oli saanut osumaa aika pahasti. Pitää myöhemmin vielä kääntää loputkin nurkat jos löytyy vielä lisää.

Erityisesti Alkupolku Tiedonpuu -pelistä tulee vahvat nostalgiat, tämä on ensimmäinen peli jonka olen tietokoneelle saanut. Muistan vielä sen tunteen kun katselin kaupassa Big boxeja lasikaapissa ja kuinka paljon jouduin miettimään kun 95-koneen kylkeen sain valita yhden pelin :D Näiden lisäksi löytyi erinäinen kasa korppuja ja levyjä ilman bokseja, toivon vielä että löytäisin Discworldin korppuversiona!

IMG_20210627_202531__01.jpg
 
Ylös Bottom