Paskimmat pelihahmot

micke nindendosta

NES-Retro Journeyman
Insider
Viestit
1588

Maine:

Vanha klassikkotopic.

Ennen vanhaan olisin sanonut, että Waluigi on Mario-maailman surkein hahmo, mutta vuosien varrella olen alkanut jopa vähän lämpeämään Waluigille. En tiedä johtuuko se sitten nimimerkistä JR.

Surkein hahmo Marioissa onkin ehdottomasti Bowser Jr.

lataus (3).jpeg
Koopalingsit olivat hauskoja ja persoonallisia. Bowser Juniorin kohdalla on menty sieltä, mistä rima on matalin. Aivan turha ja paska hahmo.
 

Tingle

NES-Retro Journeyman
Insider
Viestit
1045

Maine:

Fire Emblem miekkaukkeli päähenkilö Smash Brossissa nro. 8. Kaikki muut hahmot ovat tuoneet peliin jotain lisää, mutta nämä jättävät täysin kylmäksi. Bylethillä ei ole hauska pelata, hänen kenttänsä on huono eikä musiikkikaan virkistä.

Racist Mario. Mario Kartit ovat täynnä turhia hahmoja, mutta mikä ihme on reisisti Mario? Siis Mario joka ajaa kilpaa vai? Eikö normaali mario ole jo sellainen?

Bowser jr. tuntui Sunshinessa redundantilta Koopalingejen (tai vaikka Mario Party -sarjan Mini Bowserien) rinnalla. Erityisesti spin-offien myötä hahmolle on kuitenkin kehittynyt selkeästi omanlaisensa persoonallisuutensa ja isäsuhteensa. Nykyään Jr on löytänyt paikkansa Koopalingien johtajana, mikä sopii minulle hyvin.

Avioero Peach.
 

Lassi

NES-Retro Journeyman
Insider
Viestit
1401

Maine:

Kaikki maailmaan paskotut Sonic hahmot kolmosen jälkeen ja Pokemonit gen kakkosen jälkeen.


Gen kakkonen on jo heikompi mutta sieltä löytyy kyllä vielä hyviäkin otuksia. Pokemon Crystal on omalla kohdalla eniten pelattu osa, sen jälkeiset ei ole jaksanut kiinnostaa.

Toinen paska pelihahmo on kyllä Fallout kolmosen President Eden, vitutti sen verran ensimmäisestä kerrasta lähtien tuo helppo "tuhoa ittes lol" keskustelu joka sopis vain ja ainoastaan parodiaksi.
 

Liitetiedostot

  • ZAX-JohnHenryEden.jpg
    ZAX-JohnHenryEden.jpg
    13.5 KB · Katselukerrat: 4

hide

Big Boss
Ad Infinitum
Viestit
944

Maine:

Eikä Nipa edes oppinut kerrasta.

zelda_fi.jpg

Ei samalla tavalla ärsyttävä, mutta eipä osannut pitää päätään kiinni ja kaikki väännetään rautalangasta.

Master, the batteries in your Wiimote are nearly depleted....
Outoa, mutta nyt kun asiaa miettii niin aika samalla viivalla ovat. Skyward Sword oli vaan muutenkin niin paska Zelda-kokemus wagglen takia, että siinä oli monta muuta paskempaa juttua tiellä.
 

micke nindendosta

NES-Retro Journeyman
Insider
Viestit
1588

Maine:

conker-jpg.5088

Turha mario-kopio
 
Ylös Bottom