Parhaat leffakohtaukset

Tuli Massiven hankinnasta mieleen tämä kohtaus. Laitan vaikka tästä saa varmaan angryä eikä tätä kohtausta voisi edes kuvata tänä päivänä.




YOLO!
 
Tuli Massiven hankinnasta mieleen tämä kohtaus. Laitan vaikka tästä saa varmaan angryä eikä tätä kohtausta voisi edes kuvata tänä päivänä.




YOLO!

En muista mitä tässä tapahtuu, enkä nyt töissä ala kattomaan, mutta varmuudeksi laitoin angryn! :gnasher::gnasher::gnasher:
 
28 päivää myöhemmin alkukohtaus oli mieleen painuva, kun tyyppi herää sairaalassa aivan yksin ja lähtee haahuilemaan autioon Lontoon kaupunkiin. Pää vielä ihan tokkurassa kerää setelitä kadulta. Taisi olla ihan ekoja leffoja missä oli nopeita zombeja. En laita videota kun sitä kukaan jaksa katsoa kun ei ole niin "menevä".

28 viikkoa myöhemmin oli ihan ok leffa, mutta ei lähellekään niin hyvä kuin eka. Mutta alkukohtaus oli kyllä aivan helvetin kova.

 
28 päivää myöhemmin alkukohtaus oli mieleen painuva, kun tyyppi herää sairaalassa aivan yksin ja lähtee haahuilemaan autioon Lontoon kaupunkiin.

Siinä muuten muistaakseni yhessä kohdassa vilahtaa ihmisiä taustalla. :p

Mutta voin vaan kuvitella kuinka vaikeeta oli tolla budjetilla kuvailla "tyhjässä" Lontoossa.
 
Train To Busanin loppukohtaus missä zombit lähtee jahtaamaan sitä veturia on jäänyt mieleen toteutukseltaan. Vetureissa roikkuu satapäin niitä zombeja. Jos zombie leffoista diggaa niin tätä olen kaikille kehunut. Toinen uskomattoman hyvä minisarja on erittäin aliarvostettu Dead Set mikä perustuu englannin Big Brother taloon, missä porukka on autuaan tietämättömänä sisätiloissa kun ulkomaailmassa jyllää zombie-invaasio.

Veturi-kohtaus alkaa kohdasta 5:50.

 
Olisikohan se aikoinaan ollut jouluaatto ysärin puolen välin tienoilla, kun Nuija Tosinuija-VHS:n itselleni sain.
Katoin sen sinä iltana mutsin kanssa.
Ja kun toi vessakohtaus tuli, niin nauroin niin paljon että putosin sohvalta.

Sen jälkeen en ole tunteita näyttänyt julkisesti.
 
  • Like
Reaktiot: jnx
Takaisin
Ylös Bottom