Parhaat leffakohtaukset

kaamio

NES-Retro Master
Insider
Viestit
8739

Maine:

Tuli Massiven hankinnasta mieleen tämä kohtaus. Laitan vaikka tästä saa varmaan angryä eikä tätä kohtausta voisi edes kuvata tänä päivänä.YOLO!
En muista mitä tässä tapahtuu, enkä nyt töissä ala kattomaan, mutta varmuudeksi laitoin angryn! :gnasher::gnasher::gnasher:
 

Jerman83

NES-Retro Apprentice
Insider
Viestit
512

Maine:

28 päivää myöhemmin alkukohtaus oli mieleen painuva, kun tyyppi herää sairaalassa aivan yksin ja lähtee haahuilemaan autioon Lontoon kaupunkiin. Pää vielä ihan tokkurassa kerää setelitä kadulta. Taisi olla ihan ekoja leffoja missä oli nopeita zombeja. En laita videota kun sitä kukaan jaksa katsoa kun ei ole niin "menevä".

28 viikkoa myöhemmin oli ihan ok leffa, mutta ei lähellekään niin hyvä kuin eka. Mutta alkukohtaus oli kyllä aivan helvetin kova.

 

Radikus

Administrator
Ylläpitäjä
Viestit
17931

Maine:

28 päivää myöhemmin alkukohtaus oli mieleen painuva, kun tyyppi herää sairaalassa aivan yksin ja lähtee haahuilemaan autioon Lontoon kaupunkiin.

Siinä muuten muistaakseni yhessä kohdassa vilahtaa ihmisiä taustalla. :p

Mutta voin vaan kuvitella kuinka vaikeeta oli tolla budjetilla kuvailla "tyhjässä" Lontoossa.
 

Jerman83

NES-Retro Apprentice
Insider
Viestit
512

Maine:

Train To Busanin loppukohtaus missä zombit lähtee jahtaamaan sitä veturia on jäänyt mieleen toteutukseltaan. Vetureissa roikkuu satapäin niitä zombeja. Jos zombie leffoista diggaa niin tätä olen kaikille kehunut. Toinen uskomattoman hyvä minisarja on erittäin aliarvostettu Dead Set mikä perustuu englannin Big Brother taloon, missä porukka on autuaan tietämättömänä sisätiloissa kun ulkomaailmassa jyllää zombie-invaasio.

Veturi-kohtaus alkaa kohdasta 5:50.

 

Wiizeli

Pimeyden lapsi
Ad Infinitum
Viestit
11270

Maine:

Olisikohan se aikoinaan ollut jouluaatto ysärin puolen välin tienoilla, kun Nuija Tosinuija-VHS:n itselleni sain.
Katoin sen sinä iltana mutsin kanssa.
Ja kun toi vessakohtaus tuli, niin nauroin niin paljon että putosin sohvalta.

Sen jälkeen en ole tunteita näyttänyt julkisesti.
 
Ylös Bottom