Päivän artisti

Laitetaas täältä etelänmatkalta tämmönen ku J.M.K.E.
Omasta mielestä: Ihan vitun hyvää musaa.



Pidän tästä yhtyeestä. Tämän yhtyeen tuotanto on vaikuttanut voimakkaasti aikoinaan siihen, että minusta tuli tämä henkilö, joka nykyään olen.
 
Hyvä pändi on. Kaverin luona 90-luvulla kuunneltiin tätä usein. Jäneste invasioon, Gringode kultuur ja mitä levyjä niitä olikaan. Itselleni tutuin rieska on Sputniks in pectopah. Venäläisiä kansanlauluja ja Tsaikovskia ehtaan J.M.K.E-muottiin survottuna. Se on raju levy.
 
Itselleni tutuin rieska on Sputniks in pectopah. Venäläisiä kansanlauluja ja Tsaikovskia ehtaan J.M.K.E-muottiin survottuna. Se on raju levy.

Äärimmäisen kova plätty! Teininä lainasin kirjastosta varmaan sataviissataa kertaa.
 
Kornin musa ei oo kyllä oikeastaan koskaan iskenyt. Muutama kirpparilta ostettu CD oli joskus, mutta olen tainnut nekin myydä kirpparilla pois muuttojen alla.
 
Erinomainen bändi, mutta uusin levy oli kyllä taas aika meh.

Edellinen eli The Nothing maistui paljon paremmin.

Outoa ettei iteltä löydy näiltä yhden yhtä vinskaa, mutta kyllä tämä virhe vielä joskus korjataan.

Issues oli aikoinaan melkoisen vaikuttava lätty, kun sen hankki julkaisussa 17-vuotiaana, joten tunnearvo on valtava. Mutta en kyllä ihan oikeasti osaa sanoa mikä näiden levyistä olisi paras kokonaisuus, tuntuu jotenkin mahdottomalta tehtävältä.
 
;TYTYN lempipändi ja nyt tuli Tuskassa tänäkesänä ekan kerran itelläki nähtyä livenä! Muistan kun wareteltiin Kornin A.D.I.D.A.S pentuna ja sitä luukutettiin hulluna! Sitten tuli Follow The Leader ja kävin ostaan sen ja petyin helvetisti kun olikin paljon kevyempää... Tosin sitten se pyöri MTV:llä kokoajan niin oppi siitäkin pitään! Sieltä täältä biiseinä menee siis varsin ;JEPA
 
Korn oli joskus aikoinaan kova juttu ja oikeastaan tärkeimpiä bändejä itselle, vaikka oli paljon biisejä, jotka eivät oikein ikinä lähteneet. Vuoden 2005 See You on the Other Side olikin sitten viimeinen levy, jota tuli kuunneltua ja totesin, että eiköhän tämä pakkopulla nyt riitä. Myöhempiin levyihin ei ole ollut mitään kiinnostusta, muuten kuin että The Nothing tuli kuunneltua kertaalleen läpi, oli ihan OK.

Näin Kornin nyt sitten ensimmäistä kertaa livenä Tuskassa tänä kesänä ja jumalauta, miten hyvä keikka! Odotin, että vanhat ukot siellä vähän läpsyttelevät jotain uutta tuotantoa, mutta pääsinkin yllättymään positiivisesti. Olisikohan siellä ollut pari biisiä, joita en tunnistanut, mutta muuten oli aika taattua hittikimaraa vanhoillta ajoilta.
 
Takaisin
Ylös Bottom