Päivän artisti

biblo

NES-Retro Guru
Insider
Viestit
12451

Maine:

Marduk oli nuorempana soitossa myös usein kun kuunneltiin enemmän tämmöstä. Eikä siinä, aivan hyvä yhtye.
 

Wiizeli

Pimeyden lapsi
Ad Infinitum
Viestit
12227

Maine:

Joskus parikyt vuotta sitten tuli aika paljonkin AiC:tä kuunneltua.
Nykyään menee aina silloin tällöin vahingossa.
Ostin kyllä joitain vuosia heidän "uuden" levynsä, Black gives way to blue, jolla siis uusi laulaja kehissä. Ihan ok AiC:tä, mutta siinäpä se.
Mutta kyllä aina välillä orkesterin musiikki maistuu oikein hyvin.
 

micke nindendosta

NES-Retro Expert
Insider
Viestit
2936

Maine:

Ennen Pearl Jam oli mun suosikki näistä grungen isoista nimistä, mutta nykyisin nostan Alice In Chainsin suosikikseni. Toki näitä on vähän hölmö vertailla, kun bändejä yhdistää lähinnä alue ja ajankohta. PJ lähempänä "tavallista rokkia", Nirvana punkimpaa kamaa, Alice In Chains selkeästi raskaampaa ja Soundgarden jossain näiden välissä.

Noissa Layne Stayleyn aikaisissa levyissä on kyllä aikamoinen kaari: Eka levy: "jee, huumeita!", toka levy: "okei, näihin jää koukkuun voi vittu" ja kolmas levy: "peli menetetty". Oma suosikkini tästä kolmikosta on toinen levy elikkäs Dirt. Tämähän sisältää esimerkiksi Them Bonesin, joka lienee bändin isoin hitti ja löytyy myös esimerkiksi GTA San Andreaksesta. Itse nostaisin tuolta levyltä esille Down in a Holen, Junkheadin ja Wouldin.

Tykkään myös tästä Laynen kuoleman jälkeisestä Alice In Chainsista, vaikka ei uskoisi, että noin persoonallisen laulajan jälkeen laulajanvaihdos voisi mitenkään toimia. Mutta se toimii! Kannattaa ehdottomasti ottaa kuunteluun, jos on laulajavaihdoksen takia uutta tuotantoa vältellyt. Uuden laulajan äänessä on jotain vähän samaa kuin Laynessa, mutta kuitenkin ihan oma soundinsa.

Pitää vielä nostaa esille AIC:n MTV Unplugged, joka on jopa Nirvanan omaakin kovempi.

 

Wiizeli

Pimeyden lapsi
Ad Infinitum
Viestit
12227

Maine:

Erin oli aina omaan makuun ihqmpi ku Jonna.

Todellakin. Helvetin kaunis nainen.

Ei mulla mitään naikkareita vastaan ole, mutta en ole kyllä varsinaisesti kuunnellutkaan. Tiedän kyllä ne biisit, mitkä radiossa ja tv:ssä soi aikoinaan.
Saattaa olla, että mulla on yksi heidän cd hyllyssä, kun vanhemmilta sen isomman cd-kasan aiemmin tässä poistin.
 

Tiukka Toveri

Adventure Game Fanatic
Ad Infinitum
Viestit
9417

Maine:

Nylon Beatin parhaat biisit on kovereita YUP:n kanssa;

Nylon Beatin parhaita ja YUP:n huonompia.

Kyllähän ne Nylon Beatin jotkut hitit oli kaasupullotoverin mielestä ihan hyviä. En mä silti koskaan edes harkinnut minkään Nylon Beatin levyn ostamista, enkä nyt tähän hätään muista edes molempien nailoneitten nimiä tai että kumpi niistä on se Erin.
 
Ylös Bottom