Päivän artisti

Manowarin paras levy on..


  • Äänestäjiä yhteensä
    16

John Carpenterin hiusraja

NES-Retro Master
Insider
Viestit
7598

Maine:

Tuskassa silloin joskus myös bändin esiintymisen seurasin.

Tästä tulikin mieleen sellanen hauska juttu, että mulla on vielä W.A.S.P.in livekunto näkemättä. Oon tässä vuosien varrella kyllä ollut kovasti bändin keikoille menossa ja välillä on jo ollut liputkin ostettuna, MUTTA aina on tullut joku päällekkäinen meno/tuplabuukkaus/viime hetken sairastuminen. On jo niin uskomatonta huonoa tuuria, että tästä on tullut omassa kaveripiirissä ihan vitsin aihe. :D

Nythän noi olis tulossa keväällä Tampereelle.. josko kirous viimeinkin murtuisi.
 

nassekova

NES-Retro Expert
Insider
Viestit
3942

Maine:

Kovvaa kannaa on W.A.S.P! Livenä nähny ainaki kerran ja alkaa Blackien naama muistuttaan jo jotain sulanutta vahanukkea ja osa lauluista tuli vissiin play backina… Noh ei nuo silti poista niitä hyviä biisejä mitä aikoinaan tehnyt!

W.A.S.P LP löytyy orggis kasaripainoksena hyllystä (melko huonokuntoisilla kansilla)
 

Amdi

MILF Hunter
Ad Infinitum
Viestit
1455

Maine:

Ne pari biisiä jotka tiedän ni on kyllä kovia, mutta ei oo ikinä tullu ihan kuunneltua kuunneltua.
 

Erv0

NES-Retro Novice
Insider
Viestit
336

Maine:

W.A.S.P. on vittu kyllä varmaan ihan top-5 kovimpia bändejä ikinä! Kaikki levyt on hyllyssä vähintään yhessä formaatissa, selkäpätsit ja systeemit on takeissa ja keikoilla on ravattu. Viimesin kerta oli kyllä sellanen että vähän jäin miettiin että tarviiko ens kerralla vaivautua :D Nauhojen avittamat laulut ym. kyllä sinänsä yks hailee, kun ei niitä sillai fiilistellessä hirveesti huomaa, mutta screeneillä pyörineet jeesuspaskamietelauseet, sanoitusten muuttelut ja muut vähän latisti kyllä tunnelmaa. Mutta ens vuodelle on luvattu jotain ekan levyn aikaista meininkiä, niin pitäähän se kävästä kahtoon! Ja Fuck Like a Beastin soitteluakin on harkittu, huhhuh! Tätä liveä on kyllä tullu tuijotettua monta tuntia ja maneereita opiskeltu ja muuta, 5/5!

 
Ylös Bottom