Päivän aihe

GTA V löytyy fyysisenä Xbox 360:lle ja digitaalisena PS4:lle. Enpä ole ennen tajunnutkaan, kuinka vitusti tota on myyty ja myydään edelleen. Red Dead Redemption 2:sta pidän paljon parempana pelinä (paitsi nettipuolta), mutta kun noita myyntilukuja kun tuijottaa, niin tuskinpa tarvii hetkeen odottaa uutta RDR:ää Rockstarilta.
 
Maailma on solmussa kun mulla on CIB Sonic 1 (ja 2, 3 sekä Knuckles).

Mulla on Super Mario Bros...

mutta Disk Systemille ni sen takia en ottanu siitä kuvaa, harkitsin kyllä. Toi Sonic sen sijaan on aika pitkälti just samanlainen kuin millasena se on levinny laajalti.
 
Red Dead Redemption 2:sta pidän paljon parempana pelinä (paitsi nettipuolta), mutta kun noita myyntilukuja kun tuijottaa, niin tuskinpa tarvii hetkeen odottaa uutta RDR:ää Rockstarilta.
Onkohan meillä samat luvut esillä? :D 38 miljoonaa on ihan vitusti ja tuokin luku tulee vielä kasvamaan, kunhan nykykonsoleille saadaan jotkut "definitive" versiot ulos.
 
IMG_20211019_150919.jpg

Kyllähän se tässä on. Gta V löytyy myös, mutta vain diginä, se löytyy PS4 ja PC. Kattelin tuossa pelihyllyä, mutta eipä sieltä näin yleisiä löytynyt. No se smb/duck hunt on ja joku amigan turtles kanssa yleinen, mutta SPOO Wirtsiä tais melkosesti tulla kun se taisi sitä viimeistä halpista lukuunottamatta tulla Wiin mukana.
 
Varmaan joku super mario.
 
PlayerUnknown's Battlegrounds PC:lle 42miljoonaa
The Legend of Zelda: Breath of the Wild Switchille 23.2miljoonaa
 
Jaa-a, ei oikein ole mittää yleistä peliä enää hyllyssä.

Overwatch on diginä, taitaa olla lähemmä 30miljoonaa kopiota (en kyl ees oo varma, ku osannu oikeella hakusanoilla ettiä)
 
kaks ducktalesia, neljä dark soulsia ja 3 final fantasy x:ää edit: fainalit on ps2:elle ja soulsit ps3:lle, ducktales se nes peli
 
Viimeksi muokattu:
Päivän aihe: Onko sinulla hyvä muisti?

Muistatko kaikki sukulaisten syntymäpäivät? Jäikö kaikki historian tunnin tapahtumat mieleen? Osaatko suunnistaa oikeassa- ja/tai pelimaailmassa vilkaistuasi kerran karttaa?

Lyhyt oma vastaus: Aivan paska muisti, ihme että olen elossa.
 
Päivän aihe: Onko sinulla hyvä muisti?

Muistatko kaikki sukulaisten syntymäpäivät? Jäikö kaikki historian tunnin tapahtumat mieleen? Osaatko suunnistaa oikeassa- ja/tai pelimaailmassa vilkaistuasi kerran karttaa?

Lyhyt oma vastaus: Aivan paska muisti, ihme että olen elossa.
Google Keep ahkerasti käytössä :D

Mutta sitten taas jos pari kertaa ajanu jossain, osaan sinne ilman opastusta uudestaan. Lyhytmuisti siis huono, rutiininomaiset toistuvat taas muistuu.

Eiks riitä et muistaa oman ja vaimon synttärit ja hääpäivän, fuck the rest :D
 
Ei ole hyvä muisti ei, lapsuudesta en esim muista muitakun tiettyjä hetkiä kun taas monesti saa kuulla kun ihmiset muistelee jotain kuinka vietti kesää 6 vuotiaana

"Valikoiva muisti" niinkun rakas äitimuori aina toteaa, mutta tietysti sitä muistaa ne itselle "hyvät" asiat paremmin kun "huonot"

Yleisesti ottaen sen kyllä on huomannut että kaikki fyysinen kipu jne jää ihmisellä muistiin, kaatuilut, hellan levyn testaus sormella, rypemiset, seiniä päin kävelyt, veitsionnettomuudet jne jne ne kyllä muistaa koko eloltaan

Sitten tulee niitä ihme jäätymisiä jolloin seisoo tyyliin alaovella ja ei muista sitä tuhat kertaa käyttämäänsä koodia jne
 
Takaisin
Ylös Bottom