Päivän aihe

No se on vähän ikävä jutella ja rapsuttaa jos samalla toinen karvakamu popsii siun vasenta kivestä
 
Viisaintahan on tietysti kerryttää kroppaan mahdollisimman paljon vararavintoa pahan päivän varalle, ettei nälkäkuolema pääse yllättämään. :radi:
Tai jos Andien onnettomuuden tapaisessa kuolee jo rysäyksessä, niin ainakin kaverit saa paljon ravitsevaa laardia.
 
Tästä on tehty aikanaan testejä että pärjääkö ihminen pelkillä läskeillä, joku tutkimus oli missä jannu oli syömättä reilun vuoden, paino tippu tyyliin 150kg ja ainoat mitä sille annettiin oli vitamiineja ja vettä

Eli jos vettä riittää ja sopivat vitamiinipurkit oli muuten tyhjässä lentokoneen lastissa niin radilyksellä ei oo mitään hätää
 
Päivän aihe: popsisitko ihmisen jos olisi pakko

Ei tuottais mitään ongelmaa, eikä tartteis olla edes se pakko.

Isoin este asialle vois olla jotain sellasta että ihmiset mieltää vähänkuin pilaantuneeks ravinnoks jo lähtökohtaisestikin

edit: Tarkennan tota vielä vähän, en siis ajatellut asiaa siltä kannalta että mitä laittaa pataan tai mitä ei. Vaan enemmänkin siltä kannalta että mistä jokin koostuu, ja miten puhdasta se jokin koostumus on ajateltuna jonkinlaisen enemmänkin uskonnollistyylisen puhtauden kannalta. Tällä hetkellä on olemassa paljon sellaista ravintoa mikä on hyvin puhdasta ja sellaista mikä on hyvin epäpuhdasta. Ihmisestä tulevaa proteiinia tai rasvaa ei oikein voisi olla näkemättä jotenkin "ei ainakaan siellä kovin puhtaan seassa"

Isoin kysymys on siis tällä hetkellä että miten epäpuhdasta sellainen ravinto on jo nyt mitä tällä hetkellä tuputettais, jos on tehotuotettua sitä ja tehotuotettua tätä niin miten se ihmisravintoaineiden tuottaminen enää eroaa, tai miten se oikein olisi enää epäpuhtaampaa tossa kaiken seassa ?

edit2: Koitetaas selittää tälleen, syöt sitä missä on korkein puhtausstatsi, ja missä on matalin epäpuhtaus statsi. Se toiminta sitten on itsessään myös puhtaus tai epäpuhtaus statsilla. Miten ja millaisessa tilanteessa ja olosuhteissa epäpuhtaalla statsilla olevasta epäpuhtaasta toiminnasta saadaankin puhtaus statsia lisäävä toiminto?
 
Viimeksi muokattu:
Ei tuottais mitään ongelmaa, eikä tartteis olla edes se pakko.

Isoin este asialle vois olla jotain sellasta että ihmiset mieltää vähänkuin pilaantuneeks ravinnoks jo lähtökohtaisestikin
Pitää laittaa muistiin että tuo siulle jotain donitseja jos tulee kylään, ettet saa nälissäs... ajatuksia ...
 
Sanottaisiinko, että en, mutta katotaan sitten ku tilanne tulee vastaan.
Tosin tuskin olisin silloin sitä täällä todistelemassa.
 
Kuka helvetti nyt rusinatonta radinmaksalaatikkoa söis, rusinat peittää sopivasti sen käyneen alkoholin maun
 
Viimeksi muokattu:
Ihmissyönti ei taitaisi nykyaikaiselle ihmiselle tulla vastaan kuin jossain autiolle saarelle haaksirikkoutuessa. Tai jonnekin erämaahan pitäisi eksyä tosissaan.
Paha sanoa, että mitä sitä tekisi, mutta en pidä mahdottomana ajatuksena. Siis jos olisi äärimmäinen tilanne kyseessä ja se olisi joko syötävä tai kuoltava.
 
Jaa-a. Varmaan sama vastaus kuin monella, eli tositilanteessa asia selviäisi. Voi olla, että antaisin ahneempien syödä kyllä ensin. Kaalikääryleet söisin kyllä nälkäkuoleman välttämiseksi.

Isoin kysymys on siis tällä hetkellä että miten epäpuhdasta sellainen ravinto on jo nyt mitä tällä hetkellä tuputettais, jos on tehotuotettua sitä ja tehotuotettua tätä niin miten se ihmisravintoaineiden tuottaminen enää eroaa, tai miten se oikein olisi enää epäpuhtaampaa tossa kaiken seassa ?
Kannibalismi ei taida olla kovin terveellistä suurimmalle osalle lajeista. Kävi tässä kyllä mietityttämään, että onkohan toi vastahakoisuus ihmisen syömiselle opittua vai jotenkin sisäänrakennettua? Jälkimmäinen kuulostaa ihan luontevalta, mutta onhan jotain heimoja, jotka ovat säännöllisesti syöneet ihmisiä ilmeisesti ilman sen kummempia tunnontuskia. Varmaan löytyy myös henkilöitä, jotka söisivät ennemmin ihmistä kuin koiraa ja esim. Suomessa syötävät hevonen ja poro eivät tulisi kuuloonkaan tietyissä kulttuureissa (rasisteja!).
 
Vois tulla kynnys vastaan jos pitäs ite leikellä ja valmistaa, mutta jos joku muu grillaa niin katellaan.
 
Kyllä mä just jossain Andien vuorilla varmaan popsisin kavereita ja kylänmiehiä riittävän pohdiskelun jälkeen.

Jos oltaisiin jossain trooppisissa oloissa vaikkapa jossain pelastusveneessä, niin sitten en tiedä. Päätös toisen ihmisen syömisestä ei varmaan tulisi mitenkään nopeasti, vaikka kuinka nälkä olisi. Lämpimissä oloissa tossa saattaisi sitten tulla miettimisajalla jo kaverin mätäneminen vastaan.
 
Päivän aihe: popsisitko ihmisen jos olisi pakko

Viimepäivinä vitsailin aiheesta kannibalismi ja siitäpä kysymys, jos sattuisi joku tilanne missä edessä olisi nälkäkuolema tai kuolleen kaverin popsinta niin onnistuisiko? Olisiko paikka kovempi jos henkilö olisi kaveri eikä tuntematon?

Itsellä ei olisi mitään ongelmaa asian suhteen, koko hommahan on vain sosiaalinen tabu, tottakai läheisen syöminen olisi kovempi paikka kuin jonkun tuntemattoman mutta en henkisesti kokisi sitä ongelmaksi, fyysisesti/psyykkisesti on hyvinkin mahdollista että evään pysyminen alhaalla tuottaisi ongelmia mutta uskon että nälkä voittaisi tämän kuvotuksen (nälkiintyminenhän on myös lopputilanteessa fyysisesti erittäin kivuliasta) ainut paikka voisi olla jos saatavilla olisi vain henkilö joka olisi vannottanut jonkun uskonnollisen/henkilökohtaisen syyn takia että hänen ruumiiseensa ei saa koskea, siitä tulisi tietysti syyllinen tunne mutta loppupeleissä grilliin se menisi sekin

jos tilanteesta selviäisi niin jälkihoito voisi sitten olla eri asia, pystyisikö sitä elämään pitkällä tähtäimellä asian kanssa miten hyvin vai tulisiko uniin aina kaveri vittuilemaan "söit miun persposket saatana"

Muuten asiaan liittyen, monesta lähteestä on saanut lukea että juuri nuo takapuolen lihapalat on hyvä paikka aloittaa, näitä on suosinut moni sarjamurhaaja ja onnettomaan tilanteeseen joutunut, kannattaa myös muistaa että luiden sisällä oleva luuydin on todellista superfoodia, arkeologit ovatkin löytäneet monesta paikasta jäänteitä ihmisten luista jotka on halkaistu ja kaavittu hyvän perässä

En.

En uskois ainakaan, mutta onhan näitä ollu, että on sitten mielu muuttunu kuitenkin, kun tilanne on mennyt siihen, että on ollu pakko.
 
Takaisin
Ylös Bottom